אני כלואה

אני כלואה

היי יש לי חבר כבר 5.5 שנים בהתחלה היינו בקשר ממש טוב ביחד היינו תמימים ומתוקים ואז התחלתי לבגוד ועכשיו הבנתי שהבגידות היו בגלל חוסר ביטחון הקיצר הוא גילה התחננתי שהוא ישאר איתי והוא הסכים אבל עכשיו אני מרגישה כאילו שהוא בן-אדם אחר הוא ממש השתנה ואני יודעת שהוא ממש נפגע אבל הוא התחיל לכלוא אותי אסור לי לעשות כלום בלי ההסכמה שלו אני לא יכולה לצאת בלעדיו לא לשתות,כלום אני מרגישה שאני נחנקת הוא גם התחיל לדבר אליי ממש לא יפה ואני לא יודעת מה לעשות כי אני נורא אוהבת אותו ואני יודעת שהוא גם אוהב אות מה לעשות???????????????????

Master Stav

New member
לשבת לשיחה רצינית ...

עשית שטות ....בגידה מתוך חוסר ביטחון ...לא לי לשפוט אותך מצד שני אם לא תשבי לשיחה איתו המחיר שתשלמי על הכול יהיה אובדן הקשר מצד אחד את מבינה שטעית, מצד שני האמון שלו בך נעם ומפה שההתנהגות שלו השתנתה שבי איתו לשיחה נסו להגיע לעמק השווה , אולי הקרע ניתן לאיחוי ... ואם לא ...ובכן לפחות תדעי איפה את עומדת . שיהיה בהצלחה ..ליבי לך .

נונה17

New member
הוא לא באמת סלח לך

ואם הוא לא באמת סלח, אין לכם מה להמשיך את הקשר, בטח לא במתכונת הנוכחית. האם הסיבה שאת עדיין שם היא כדי להעניש את עצמך על הבגידות שלך?

אייבורי

New member
אז אמר

אבל בתכלס, אתם זוג שבור, האמון שלו בך נסדק ברמה בלתי הפיכה. בהחלט במו ידיך יצרת את הזוגיות החדשה שלכם

nowonder

New member
בדיוק, הוא לא סלח לך.

את בעונש עכשיו. תחליטי עם עצמך כמה זמן את מוכנה להענש. ותשארי שם לתקופת הזמן הזו. ואם הוא עדיין לא יסלח. תעזבי אותו, תהיי קצת לבד, תתגברי, תתחזקי, תלמדי על עצמך, ואולי את הזוגיות הבאה שלך תצליחי לשמור אחרת.

Z o A n I

New member
שימי את עצמך במקומו

ותחשבי איך היית מרגישה אם היית נבגדת. גם הוא סובל באותה מידה שאת סובלת. כנראה שמצבו כרגע הוא חרדת נטישה, עם כל האהבה, לא נראה לי שזה אפשרי בכלל לחזור לקשר שהיה לפני הבגידה שלך. שורה תחתונה - שחררי אותו ואת עצמך ותמשיכו בדרככם בנפרד.

גל1 האחת

New member
אי אפשר לסלוח על בגידה והוא לא סלח לך

ואני מדברת מתוך ניסיון בתור מי שעברה את זה .. אני יצאתי עם מישהו בעבר והיתה אהבה מאוד גדולה וקשר מאוד חזק ויציב ורגע לפני שאנו מתכננים את המשך חיינו ביחד תפסתי אותו על חם בדירתו עם מישהי .. זה היה כואב זו פגיעה שאין לה סליחה ומחילה ולא רק זה שהפגיעה היא לאורך זמן כי מאותו רגע אין אמון באף אחד וכל קשר שאליו אני אכנס אני אהיה חשדנית יותר מהרגיל אני אומרת לך שאם הוא עוד איתך אז הוא עדין לא הוציא את מה שיש לו הוא על אש קטנה עכשיו ועוד מעט יגיע הפיצוץ

chenby

New member
לפי הכרטיס שלך

את בת 18, אם כך כשיעברו הדרמות ותביני שאת יכולה להיות בפני עצמך תוכלי להגיד לקשר שלום.. את בגדת בו והוא חונק אותך, בסדר, יגמר מתישהו..

לצועקת כאב

היי, שני חלקים לתשובתי- לגבי הבגידה-לא ברור אם הכל היה טוב ביניכם אז, מה גרם לך לבגוד בו? ומה מחזיק אותך היום איתו? לחלוטין בלי לשפוט אותך על כך, מניחה שיש לך את הסיבות שלך. לגבי ההתנהגות שלו אלייך היום- משבר של זוגות לאחר בגידה הוא משבר אמון חריף. יש זוגות שמצליחים לסלוח ולהתגבר על כך אם היה בסיס טוב קודם ויש זוגות בהם בן הזוג לא מצליח לסלוח וזה צובע את כל הזוגיות.לפעמים הרסני עד כדי פרידה. ההתנהגות שלו היום כלפייך שווה בדיקה, בכל מקרה ללא קשר לסיבה לכך, ההגבלה של החופש שלך בזוגיות, הקינאה והדיבור ה"לא יפה " שלו כלפייך, לחלוטין מוגדרת כאלימות נפשית או מילולית, גם אם לא קיימת אלימות פיזית. מציעה לך לשקול באיזה קשר את רוצה להיות ומה טוב בשבילך?ולחשוב איזה עתיד את צופה ליחסים שלך איתו?

karmma

New member
אלימות הגבלות

הכל קישקוש הבן אדם יתעשת עוד מעט ויזרוק אותה לכל הרוחות... וכך יוסר מעליה משבר האלימות השאלה רק אם יהיה לה יותר שכל בפעם הבאה, דבר שאני מסופק בו.

למעלה