אני כישלון !

מייפלס

New member
אני כישלון !

אני לא יודעת לעבוד . הייתי אמורה לעבוד בדוכן ואחרי פעם אחת נמלאתי אימה ותחושת כישלון . אני רוצה לעבוד עם או בעזרת חיות .

levshavur

New member
למייפלס

שלום לךולפעמים .אבל אוליי את יכולה להתנדב בצער בעלי חיים (או בארגון דומה במקום שבון את גרה..) לגביי עבודה אם קשה לך שם .תבקשי שיעזרו לך למצוא משהו אחר מהקצת שאני מכירה אותך אני בטוחה שאת לא כשלון לבשה

מייפלס

New member
אני רוצה

לעבוד בעבודה שלא תזיק לי לגב ותהיה עם או על בעלי חיים .

מפעם אחת אל תמהרי לגזור לעצמך דין

כולם צריכים ללמוד לעבוד. זה לא יידע שנולדים איתו, לומדים מהניסיון. גם אם התמלאת בפחדים בהתחלה,זה לא נורא, יש עוד הזדמנויות ולאט לאט תפחדי פחות. טוב שיש לך תמיכה מההוסטל, שיכול לעשות את זה איתך יד ביד.

הגזמת עכשיו לגמרי אבל

גם אני לא שרדתי את העבודה בדוכנים... בקושי גררתי את עצמי לשם, זה כל כך לא התאים לי... זה לא מתאים לכל אחד!!! יש עוד הרבה סוגים של מפעלים מוגנים ואל לך להתייאש מניסיון אחד כושל. זה שלא הלך לך עוד לא הופך אותך לכישלון. הדוכנים באמת לא מתאימים לכל אחד.

קולדון

New member
אל תתיאשי!

לא כל עבודה מתאימה לכל אחד, וזה לא מעיד על הכישורים או היכולות שלך. במיוחד כשמאוד ברור שאת שואפת לכיוון שונה מעבודה בדוכנים. דבר שני- התחלה היא תמיד קשה. יש מלא אינפורמציה לעכל ולהכיל וזה לוקח מלא אנרגיה. אח"כ זה יותר קל, כשמתאקלמים. קחי את בחשבון גם אם תמצאי עבודה בתחום בעלי החיים. לי זה ככה היה עם שתי העבודות שלי שהן באמת כמו מה שבשבילך עבודה עם בעלי חיים- ועדיין, בהתחלה היה לי קשה, להתרגל לזמנים, למשך השעות, לאחריות, לפחד, לכל מה שחדש...

קולדון

New member

אחרי הפעם הראשונה

שבה הייתי במקום העבודה האהוב שלי, שהוא כמעט בית לי כבר כמה שנים, יצאתי מהשער מבוהלת ונשבעתי שאני בחיים לא נכנסת לשם יותר, אני לא יכולה לעשות את העבודה הזאת ואני הולכת להיות גרועה ומזיקה. אבל נתתי לזה עוד הזדמנות (ועוד, ועוד, ועוד) ונתנו לי בחזרה עוד ועוד הזדמנויות, ואני שמחה להגיד שאני בכלל לא כשלון שם למרות כל מה שחשבתי בהתחלה. התחלות יכולות להיות מאוד מפחידות. אני חושבת שאת צריכה לתת לזה עוד הזדמנות ולדבר את הקושי שלך עם המטפלים שלך. ללמוד את העבודה, את ההשפעה שלה עלייך, איך להתמודד עם הקשיים שהיא יוצרת וגם לראות את הצדדים היפים שלה.
בהצלחה!

למעלה