אני כזה רגשן לפעמים..

gr8guy

New member
אני כזה רגשן לפעמים..

אז מה היה לנו? אחרי הצהרת הכוונות בה הכרזתי רשמית שתם עידן האבל ושאני צעיר מידי (23) בכדי להתנזר בגלל לב שבור (או שניים, שלושה..) , זקפתי את גבי ונתתי לאני הפנימי שלי להכריז (I'm open for business ) - אני יודע שזה נשמע גרוע וסליזי, אבל הכוונה טהורה לחלוטין... בכל מקרה, באמת אחרי יומיים, הוא הגיע, ממש לא הטיפוס שלי מבחינה חיצונית, אבל משהו בו משך אותי אליו כמו מגנט וכל החומות נפלו ונחדרו ממש כמו בתקופת הרומאים (אל תשאלו אותי מה זה אומר, כי אני לא ממש בטוח בעצמי). האמת? שהכול התנהל כמו שרציתי, לא בקצב מהיר מידי וגם לא איטי מידי, בלי משחקים ובלי שטויות, אותנטי לחלוטין כמו בסרט אמריקאי מתוק ודביק. במשך שבועיים הייתי ברקיע השביעי, עם חיוך מפגר על פני מרגיש שהאש ששכחתי שקיימת בי בוערת בכל איברי הגוף שלי. א-ב-ל, נשחפנו קצת מבחינה ריגשית וכנראה שהצד השני קיבל רגלים קרות והחליט שהוא לא בטוח שזה נכון עבורו - לגיטימי לחלוטין, אבל גיא הרומנטיקן שחי בעולם הפנטזיה בנה לו הרים וגבעות וחשב שהם יחיו באושר. אחרי יום וחצי שנתתי לו להתלבט, הרגשתי בעצמי שכנראה זה לא נועד לקרות, הרי שאם בשלב כ"כ מוקדם כבר יש ספקות, אז מבחינתי הקסם הוא כבר לא אותו קסם ואני תמיד משנן את המשפט שאמא אמרה לי : "גיאוש, תלמד מהטעויות של אמא שלך עם גברים, כשיש ספק אז אין ספק". הסברתי לו מאוד יפה (ולב מאוד כבד, מ-א-ו-ד) שבמצב הקיים אני לא יכול להשאר באפלה ואני מעדיף שדרכינו יפרדו ואני גם מאמין שלא סגרתי את כל הדלתות שרמזתי שתמיד יש מקום לחרטה ושאני לא מאלה שהפועלים בשיטת האדמה החרוכה. אחרי יומיים של רחמים עצמיים, החיוך שב לפני, אצתי רצתי היום לאטרף ושיניתי את המלל ללא חשש כדי להבהיר עמדות לכל מועמד שלא יהיה ע"מ שלא יהיו אי הבנות. אני מקווה שאף אחד לא יבהל. סתם התחשק לי לשתף. שבוע טוב לכולם גיא.

בופיק

New member
חשוב שלא סגרת ...

קודם כל מאוד ריגשת אותי... נורא אהבתי את מה שכתבת, וכן זה שהדלת סגורה לא אומר שהיא נעולה..... הוא פשוט צריך לבוא ולפתוח אותה, אפילו לא צריך לסובב את המנעול.... זאת תגובה מאוד בוגרת, אהבתי אותה מאוד.... אם אתה מרגיש פיספוס או אולי חרטה, אל תהסס לפנות אליו.... יכול להיות שהוא מפחד וצריך את הפוש ממך, לא לכולנו קל להיכנס למערכת זוגית, וחלקנו מקבלים רגליים קרות פתאום.... אנחנו צרכים חיזוקים והרבה, עידוד, דחיפה וקצת ליטופים לאגו...... המון בהצלחה ואל תמחוק את החיוך הוא מאוד מתאים לך..... שלך בופיק

v o d a

New member
מה שאהבתי במה שכתבת

הוא שלאחר שלך הייתה תחושה שהקסם נעלם אתה דיברת איתו בכנות והסברת לו כי לא ניתן להמשיך כך.זו באמת תגובה בוגרת ואני בטוח שאם הוא באמת ירצה אותך, הוא יידע לפנות אליך בעתיד. ואם הוא לא יפנה אז מקווה שחיפושיך באטרף יניבו תוצאות. שבוע נפלא

אתה מקסים, שתדע!

עשית את הדבר הנכון עבורך מבלי לשקוע במרה שחורה ולהכניס את עצמך לסרטים מיותרים. זה לא קל ליפול, לקחת נשימה עמוקה ואז לקום ולהמשיך קדימה. אני גאה בך!

אמפ,תגובה.

ובכן לב שבור כפי שאתה יודע אף פעם לא נעים לאף אחד,כול אחד מתייחס לזה אחרת מאוד. יש באדישות ויש ברגישות יתר (כמוני) במקרה הזה,לפעמים אנשים סובלים מצלקות נפשיים וטראומות. ככה שגם פסיכולוג רעיון לא רע בכלל או יועץ זוגי (עזר לי לפחות) אבל אני חושב שעשיתה צעד נכון לא יכולתה ממש לעשות משהוא אחר. עדיף מוקדם מאשר מאוחר יותר,ככה כואב יותר. אבל היי,עם כול מה שיש לך בחיים זה לימונים ! תעשה פאי לימונים ! (כן זה לא המשפט המקורי זה המשפט המגניב יותר שלי) לימון,זה המצאה גאונית אפשר להרוג איתו,למנוע תאונות דרכים,בלימון אפשר לעשות הכול ! אבל מסתמן שיש לך גישה נכונה ובריאה,עשיתה מה שיכולתה.

gr8guy

New member
עשיתם לי טוב

התגובות שלכם חיזקו אותי. אני לא מתכוון לפנות אליו שוב ולהציע את עצמי, אני ממש לא רואה בזה יותר מידי טעם בעיקר מכיוון שהשארתי דלת פתוחה. אם הוא יראה לנכון ואני עדיין אהיה מעוניין, אני בטוח שנדע איך לקחת את זה הלאה משם. בינתיים, אני לא יושב ומחכה לו, מטעויות העבר לומדים. גיא.

למעלה