אני כועסת.

ורד8

New member
אני כועסת.

אנחנו מחפשים לינה בדרום לסוכות. שום דבר מפואר- אוהל גדול משותף לשים בו את הראש.
התחלנו באיזו ים המלח, עברנו לאיזור מצפה ועכשיו חזרנו לים המלח.
אבל המחירים מטורפים! בסביבות 300 ש'ח ללילה למשפחה למזרון באוהל וזה הכי זול שמצאנו! אני יכולה להשוות למחירים באירופה כי אנחנו נוסעים הרבה יחסית עם הילדים- דירה מהממת כמעט בכל מדינה באירופה תעלה כך ללילה ואולי פחות.

והקטע הוא, שכמעט הכל מלא בדרום. אנשים משלמים (אולי גם אנחנו , עוד לא החלטתי) , אז למה בעצם שלא יקחו?

זהו, הוצאתי. אפשר להמשיך הלאה

תנסי לבדוק בחי נגב ובמקביל גם באתר "אורחן" לדעתי המחירים לא זולים יותר אבל כוללים ארוחת בוקר והרבה אטרקציות במתחם עצמו. ממה שגם אני התרשמתי המחירים בארץ אכן גבוהים מאד גם ללינה מסוג זה. גם אם תביאו אוהל משלכם ומזרונים ייקחו מכם כ 200 ש"ח למשפחה באתרי הקמפינג הפופולריים.

ורד8

New member
מקומם ממש

ובכל זאת, סגרנו בחאן בנאות הכיכר.
אדיוטים שכמונו, רוצים להראות לילדים את הארץ ולטייל.

אלעד 1975

New member
שתהנו מהטיול ותצברו חוויות לרוב

מרגע שסגרת על המקום ,זה הזמן לשכוח מהמחיר ולהנות מההכנות ומתכנון הטיול, ולאחר מכן כמובן מהטיול עצמו.

אם סגרתם שם ממליץ לא לוותר על נסיעה ב"דרך השלום" במידה והחלטתם להדרים. טיול מרתק וקצר מומלץ לעשות בנחל תמר ( סולמות וחבלים ). תבלו

40myProject

New member
סוכות ופסח זה שיא עונת הטיולים והמחירים בהתאם.

זה עדיין הרבה יותר זול מצימר.

ורד8

New member
בדקתי עכשיו

את בית הדירות שישנו בו באגם גארדה בצפון איטליה.
קיבלנו דירת שני חדרים ברמה מאד גבוהה, מאובזרת קומפלט, עם מרפסת לאגם. במתחם שתי בריכות , בר וכו'.. בקיצור- מקום ברמת ארבעה כוכבים במיקום מעולה.
לאותו הרכב כמו שהזמנתי לאוהל בדרום המחיר הוא 414 ש'ח ללילה. ארבע מאות וארבע עשרה ש'ח.

זה לא נושא הדיון והפורום וכמו שאלעד אמר , ברגע שהזמנתי צריך לשכוח , ליסוע ולהנות, אבל שום הסבר שתיתן לא יסביר את ההבדל הזה בין הארץ לחו'ל.

אלעד 1975

New member
לא הרבה יותר זול מצימר

יש הרבה צימרים או חדרי אירוח ממוזגים ומאובזרים אך ללא ג'קוזי למשל (וגם עם) ,אשר מחוץ לחגים ולחופש הגדול זה המחיר הנקוב שלהם עבור זוג. נכון שילדים מייקרים את העניין.
גם דעתי אינה נוחה מכך שעבור סה"כ לינה באוהל שהבאת מהבית ושימוש בפיסת דשא, מקלחות ושירותים אתה נדרש לשלם מעל ל 65 ש"ח לאדם.

צריך להגדיר מחירים עממיים ביותר לאלה שאינם מפונקים ושלא דורשים מעבר לזכות להקים אוהל ולהתקלח ושהם יהיו זולים במאות אחוזים מצימר מפנק.

40myProject

New member
צימר מחוץ לחגים ולחופש (בעונה המתה) וללא ילדים זו לא חכמה.

אלעד 1975

New member
אך מחירי הקמפינג אחידים גם לימות השנה

במקצת מהצימרים ילד עדיין משלם 50 ש"ח ללילה, אולי 75 ש"ח כך שאפשר עם 3 ילדים לסגור ב 150-200 ש"ח ללילה תוספת.
ההבדל בין קמפינג לצימר (גם שאינו מפואר) צריך להיות כ 300% ולא 60% כמו במקרים דנן (450-500 ש"ח מול 300 ש"ח).

אם אתם בקטע הרפתקני ומיוחד- יש ליד עבדת (ממש בדרך למצפה)

את האירוח הבדואי של עיד קשחר. זה לדעתי יוצא הרבה פחות מ300 שח למשפחה (לא זוכרת את העלויות אבל ילדים עד גיל 5 לא משלמים). ישנים באוהל בדואי אמיתי, בתוך מאהל בדואי אמיתי, עם מלא חיות מסביב. מגניב לגמרי.
יש מאהל נוסף, של מג'דלן ברמת דבשון, שם האירוח כולל גם ארוחת ערב אבל קצת יותר מורכב להגיע לשם ברכבים פרטיים.
אשמח להמליץ על עוד מקומות לינה בחאנים באיזור (אני ממדרשת בן גוריון) אם תגידי לי איפה כבר בדקת

למעלה