אני כועסת נורא

אני כועסת נורא

לו יכולתי הייתי נעלמת לכמה ימים. הוא אמר, אני מגיע עוד חצי שעה, והגיע אחורי 4 שעות. אפילו שהוא במשרד, והיה לחץ, אבל בכל זאת? שאמרתי לו, הוא ענה לי את צודקת, הייתי צריך לצלצל. וזה עצבן אותי עוד יותר. ועכשיו אני עצבנית עם עצמי, ושהוא ניסה לשוחח איתי אתמול, לא עניתי לו, אמרתי לו שאני לא יכולה לעבור לסדר היום. וזהו. החורמונים האילו, אולי משתוללים, אבל זה לא הסיבה. וממש, לא בא לי לסלוח לו. בא לי פשוט להחזיר לו באותו מטבע, שילמד.

s h i r k u s h

New member
קרמבולה ../images/Emo24.gif

גדולתו של אדם היא לדעת שצריך לסלוח, נכון זה מעצבן שעושים לך כזה דבר, זה לא נעים וזה מכעיס אבל לפעמים לא חושבים שאולי כדאי לטלפן להודיע ותאמיני לי שמנסיוני עם בחורים בתור ידידה שלהם במיוחד שמתי לב שהם כאלה: הנה ידיד שלי לא שם לב שכעסתי עליו במשך שבועיים, זה לא נראה לו מפתיע שאני שמדברת איתו לפחות פעם ביומיים-שלושה לא מדברת איתו כבר שבועיים...

s h i r k u s h

New member
תאמיני לי שעד שלמדתי והפנמתי...

נפגעתי כל כך הרבה אם מידידים ואם מבני זוג. עד שהבנתי שזה חלק מהאופי שלהם, הם לא רגישים לדברים מסויימים כמוני וצריך להתמודד עם זה- או לקבל את זה או לומר "ביי ביי".

היי קרמבולה

להחזיר באותו מטבע? לא מתאים לך שהרי אנחנו כל כך הרבה מדברות פה על זוגיות ועל נתינה וקבלה זה ממש לא מתאים זה קורה, וזה יקרה, ויקרו עוד דברים אחרים וגם לך יש דברים שאת עושה שהוא בטח לא אומר לעצמו "אני יחזיר לה" מקלחת קרה, כוס קפה, פורום זוגיות והכל עובר חבל לקלקל יחסים טובים על רגע כעס הנה יום חדש באדי

באדולינה, תקראי את התשובה שלי לטולי

ואם אני אקח מקלחת קרה, אני אמות, קור חתולים פה. תודה (נשיקה)

Tully Is Here

New member
קרמבולינית

אכן מעצבן מאוד מאוד, אבל ככה זה גברים. גם הג'ינג'י שלי מסוגל להקבר בעבודה ואני צריכה להתקשר אליו להזכיר לו לבא הביתה. הם לא מבינים כמה זה מעייף לשבת בבית עם הילדים וכמה אנחנו צריכות אותם. העיקר שהתנצל והוא מבין שהיה לא בסדר. גם זה משהו, גם אם לא ממש מנחם. נשימה עמוקה וזה יעבור.

שיבוא על 4 ../images/Emo54.gif

מה הוא חתולה? - משפט שלקוח מהסרט הכוכבים של שלומי. סרט כל כך יפה, וכל כך רגיש, והמוסיקה שם מדהימה. כן, אני רוצה שיתחנף, נכון הוא התחיל להתחנף ואני לא הגבתי, ומחיתי. אבל אני רוצה שיתחנף. מה יש לא מגיע לי. הילדה בחופש mid term, שבועיים, התינוקי איתי. ואין לי זמן לנשום. ועוד היתה עבודה דחופה, אז כל הסופ"ש הלכה על המשרד, ואני אפילו לא ישנתי ונחתי. אני עצבנית, ויקח לי קצת יותר מהזמן הרגיל להרגע. מגיע לי לא? יפה, אני אפילו עונה לעצמי.

Tully Is Here

New member
בטח שמגיע לך

עכשיו תוודאי שהוא יודע את זה. אגב, גם אצלכם יום האם עוד מעט??

הוא יודע, הוא מכיר אותי../images/Emo3.gif

אני פולניה, מחכה להתחנפות, בלי
לבד בחושך
. יום האם ממש בפתח, בתחילת מאי, ראיתי שתלו כל מיני תפאורות וכאילו במול ליד הבית. אני רוצה, שבוע לבד, רק לבד. מסאג'ים, פינוקים, ליטופים, ושקטטטטטטט, ולישון, ולישון ועוד לישון. ולישון כבר אמרתי? כמה בקשות ליום אחד.

את אומרת

שהוא היה במשרד והיה לחץ ובכל זאת כועסת הוא לא שיחק. מבינה לליבך שאמר שיבוא עוד חצי שעה ובא אחרי 4 אבל גם את יכולת להתקשר ולוודא מה קורה. לא צריך להיות ברוגז בגלל כל דבר ולהיות כעוסה. תראי לדוגמה עכשיו את סתם כועסת ומסתובבת בתוך מועכה זה שווה לך, ויכולת לשנות את זה אם רק היית מדברת איתו על זה ואולי הוא קיבל את המסר שלך ולא יעשה את זה שוב אבל יעשה וגם את תעשי דברים מרגיזים אחרים כולם עושים טעויות ואנחנו צריכים ללמוד לסלוח ולא לכעוס על כל דבר.

ברור לי שהוא לא שיחק

גם אני לא שיחקתי, אני נישחקתי בכל הסופש הזה. וזו לא הייתה הנקודה, כי אם הייתי חושבת שהוא שיחק זה היה זלזול מצידי למאמצים שלנו להצליח בעסק שלנו. אני חושבת שמותר לי לכעוס, ולהביע את כעסי, כי חצי שעה זה לא 4 שעות. וזו היתה הנקודה, זה העליב אותי. ולא היה טעם שאני אצלצל למשרד, כי התשובה היתה ברורה. נכון יכולתי לשנות, לדבר, אבל זה לא יצא לי, החורמונים בפעולה אצלי, כל פסיק מטיס אותי לשמיים וחזרה. וזה בגלל שאני אחורי לידה. למקרה שאת לא יודעת כי לא היית פה קודם. תודה על התשובה, והיחס.

../images/Emo24.gif מקווה שאת כבר רגועה יותר

אם זה חד פעמי, תעזבי. זה לא שווה את הבלגן. ואם זו תופעה שחוזרת על עצמה-אז בירור עמוק ביניכם בלי כעס. רק לפתור את הבעיה.

אולי קצת רגועה

זוהי לא תופעה שחוזרת, אבל זהו מצב מעצבן. אתמול היתה שיחה. אני חושבת שהחורומנים תרמו רבות לעצבים שלי. אבל אין לי שליטה עלזה. תודה קאסי.

נו כבר ענו לך להחזיר מלחמה ../images/Emo67.gif

זו ממש לא חוכמה להחזיר אהבה ועוד מהעתיד זה כבר סיפור אחר...(אולי אפתח בית ספר לזה).. בקיצור ..כנראה שהכעס שלך אכן היה מוצדק ..אבל זה לא שהוא בילה בבריכת שחיה באקפולקו עם שתי קוזינות מכל צד ... תרגיעי עצמך ומהר..הריבים האלו יכולים להביא בקלות לתהום .. שייקשה עלייך לגשר עלייה.. מה זה לא מדברת עימו ..את ברוגז..בטח לא תשכבי עימו בלילה..את רואה הברוגז הזה עלול להביא ליותר מאשר תהום..הייתי בסרטים האלו ולעולם לא עוד.. מציק לך משהו אז במקום לשתוק..תדברי עימו ממקום של הקשבה אהבה..חיבה סליחה התחשבות לא ממקום של כעס..ויפה שעה אחת קודם.. וכפי שקאס רשמה אם זה שיטתי ..אזיי צריכה בירור עמוק יותר.. ואם זה כזה פעם בשנה..תבליגי זה לא באמת בכוונה..ככה מבין.. יאללה להשלים..ולדבר ולא לשתוק..קרמובלה שכמותך... מחזיר.. גבר שאוהב להחזיר דברים לתיקונם..

מחזירון

רק זה באמת היה חסר, שתי קוזינות באקאפולקו. שאגב משום מה מזכיר לי את ספינת האהבה, שכל פעם היו עוגנים שם. חחח. זה לא שיטתי אצלי למרוח כעסים, ממש לא. ונכון שזה יצא לי מכלל שליטה. ואני יודעת שאני צודקת, ונכון אולי הוא היה עסוק וטרוד. ואולי זה צומי שלי? ואולי אני סתם מחפשת לכעוס. ואולי לא היו הדברים מעולם. איפה רחל? נחזור למציאות. היתה שיחה אתמול, נאמרו דברים, נלקחו מסקנות, עכשיו זה סתם מצב של לחכות לפוצי מוצי. וכמובן make up sex זוכר מסיינפלד את הפרק? תודה מחזירון.

Nataly A

New member
וואי...מבינה אותך

הבחור שלי כבר מכיר את הקטעים שלי. בהתחלה הוא היה מאחר או מאריך דברים כאלה ואחרים, ולא מתקשר לומר לי ואני הייתי ממש בסרטים. וכמובן שאחרי שהוא היה מגיע הבייתה הדאגה הייתה הופכת לקריזה...חחחח אז יום אחד, בצורה רגועה, מבלי לחכות שזה יקרה שוב הסברתי לו את החשיבות של טלפון-עדכון בעיני. ואני חייבת לציין שזה בין הדברים היחידים שהוא הבטיח לשנות, וגם הצליח
לגבי נקמה - נראה לי שברגע שתרגעי קצת, יעבור לך הקריז. מקסימום תנצלי את זה קצת לאיזה נעים בגב או משהו...

כל הכבוד לבחור שלך.

זה לא עניין שגרתי פה, אבל אני התרגזתי. יעבור אחורי השיחה של אתמול. תודה נטלי-אוהבת את השם הזה.

למעלה