הלוואי עלי.. אבל אין לנו מבחנים בתנ"ך.. הכל עבודות =\
S s a p i r 2 9 0 1 New member 29/10/05 #25 חחחחחחח מכוערתתתתתתתת את פה? משמעם לי ובוקשי למדתיייייייייייי
C Curious AnGeL New member 29/10/05 #26 איזה.. הייתי בחוץ איזה שעתיים נראה לי.. ובאתי ונרדמתי.. אמא שלי הייתה אתמול עם חברה שלה בהודעה של עידן רייכל פה בכרמיאל.. היא אמרה שהיה הכי יפה בעולם.
איזה.. הייתי בחוץ איזה שעתיים נראה לי.. ובאתי ונרדמתי.. אמא שלי הייתה אתמול עם חברה שלה בהודעה של עידן רייכל פה בכרמיאל.. היא אמרה שהיה הכי יפה בעולם.
S s a p i r 2 9 0 1 New member 29/10/05 #27 חחחחחחח הוא היה אצלנו לפניי שבוע... חח את רואה אנחנו יותר מתקדמים מכם... חחחחחחחחחחחח
C Curious AnGeL New member 29/10/05 #28 חחחחחחח הלכת לזה אין הכי רציתי ללכת אבל לא יודעת.. לשבת שם עם אמא וחברה שלה Oo ויתרתי חחח... וטוב שאני לא מדברת איתך גם במסנג'ר עכשיו חח
חחחחחחח הלכת לזה אין הכי רציתי ללכת אבל לא יודעת.. לשבת שם עם אמא וחברה שלה Oo ויתרתי חחח... וטוב שאני לא מדברת איתך גם במסנג'ר עכשיו חח
C Curious AnGeL New member 29/10/05 #31 אהה.. קיצר מאמי שיהיה לך בהצלחה במבחן.. אני הולכת ללמוד פרמטרים או משו כזה.. אז דברי איתי.. אוהבת אותך..
אהה.. קיצר מאמי שיהיה לך בהצלחה במבחן.. אני הולכת ללמוד פרמטרים או משו כזה.. אז דברי איתי.. אוהבת אותך..