אני כוסון איזה כוסית עדי נוימן...................
Y yמית New member 28/10/05 #2 שמעת את המשפט... " אין הנחתום מעיד על עיסתו "? לגבי האימרה השניה אני, ושאר חברי הפורום, מסכימים איתך.
שמעת את המשפט... " אין הנחתום מעיד על עיסתו "? לגבי האימרה השניה אני, ושאר חברי הפורום, מסכימים איתך.
C Curious AnGeL New member 28/10/05 #6 אני גם ספיר אברהם.. ואני מלכה + הילדה הכי יפה בקצרין ובכלל אוהבת אותך מאמייייי שלי
C Curious AnGeL New member 28/10/05 #9 ../images/Emo9.gif ווואי עוד מעט יש לי 18.. חח חסר לך שאת וגברת לביא לא מתייצבות פה.. יש לכן אישור לאיחור של מקסימום שבוע ואני לא יודעת מה אני רוצה ליומולדת מההורים.. זה משגע אותי המחשבות על זה חחח..
../images/Emo9.gif ווואי עוד מעט יש לי 18.. חח חסר לך שאת וגברת לביא לא מתייצבות פה.. יש לכן אישור לאיחור של מקסימום שבוע ואני לא יודעת מה אני רוצה ליומולדת מההורים.. זה משגע אותי המחשבות על זה חחח..
S s a p i r 2 9 0 1 New member 28/10/05 #10 חיחיחי לי עוד 4 חודשים בערך יש 18 מה התאריך אמרנו? לי לא נראה יל שתיהיה בעיה לבוא ותבקשי אוטו
C Curious AnGeL New member 28/10/05 #12 חחחחחחח 8 לנובמבר.. אבל בטח תהיי בטיול השנתי.. ככה שאני נותנת לך אישור לאיחור של שבוע חחחחחח הלוואי.. חחח קודם שימצאו מורה שירצה ללמד אותי.. חחח ואחרי זה כבר נדבר על אוטואים.. אבל בקטנה את יודעת.. כולה פיג'ו 407 שחורה
חחחחחחח 8 לנובמבר.. אבל בטח תהיי בטיול השנתי.. ככה שאני נותנת לך אישור לאיחור של שבוע חחחחחח הלוואי.. חחח קודם שימצאו מורה שירצה ללמד אותי.. חחח ואחרי זה כבר נדבר על אוטואים.. אבל בקטנה את יודעת.. כולה פיג'ו 407 שחורה
S s a p i r 2 9 0 1 New member 28/10/05 #14 יאאאאאאאאאא קטנהה איך זכרת שיש לי טיול שנתי?? חח מכוערת.. אני לומדת על מיצובישי סופר לנסר ( משו חלליתי
יאאאאאאאאאא קטנהה איך זכרת שיש לי טיול שנתי?? חח מכוערת.. אני לומדת על מיצובישי סופר לנסר ( משו חלליתי
C Curious AnGeL New member 28/10/05 #15 חחחחח כי אמרת לי שיש לך יום לפני היומולדת שלי.. חחחחחחח מהאלה.. נו אבל לכל המורים לנהיגה יש אוטו ליגה.. מצדי ללמוד על בימבה.. חחח העיקר שיום יגיע ואני אקבל פיג'ו 407 שחורה...חחח
חחחחח כי אמרת לי שיש לך יום לפני היומולדת שלי.. חחחחחחח מהאלה.. נו אבל לכל המורים לנהיגה יש אוטו ליגה.. מצדי ללמוד על בימבה.. חחח העיקר שיום יגיע ואני אקבל פיג'ו 407 שחורה...חחח
S s a p i r 2 9 0 1 New member 28/10/05 #18 נחמד.. וברור שעברתי.. זה עולם אחר!! איזה מורה חמוד!!!!!!!!!!!!!!
C Curious AnGeL New member 28/10/05 #20 וואלה.. כי כשדיברתי איתך לא הבנתי אם עברת בסוף או לא.. וואי אני מתה משעמום.. ממש אבל..ואין לי מה לעשות היום =\
וואלה.. כי כשדיברתי איתך לא הבנתי אם עברת בסוף או לא.. וואי אני מתה משעמום.. ממש אבל..ואין לי מה לעשות היום =\