אני כולי אושר!

AirOHead

New member
אני כולי אושר!

אבל דילמה איזה אחד באיי סי קיו הציע לי 1000$ בשביל להזדיין. האם אני אמורה להסכים? וואי האם זה הופך אותי לזונה? **BACK TO NORMAL** מה עובר על אנשים האם הנואשות עברה כל גבול?! האם לבן אדם יש עודף כסף? או שהוא פשוט מכוער מוות ואף אחת לא רוצה אותו? אשמח אם תענו לי על השאלות כי הן ממש מטרידות אותי. אמילי. שלא בוגדת בארז כי הרי אנחנו מתחתנים (והכל בגלל MICHEL.. חחח)

hasaroot

New member
מה קרה לך? תתמכחי!

אל תעשי שום דבר תמורת פחות מ5000$! ואם הוא עושה דברים רעים, בואי לג`וני... הוא רוצה לדעת כמה עתמות יש בגוף האדם...

להגיד לך את האמת ?

אני הייתי מסכים. אם אינני טועה, אתן גם אמורות להנות מסקס. אז למה שלא תהני, ובנוסף לכך .. תקבלי 1000$ ? נשמעת לי עיסקה מצויינת .. אולי אם הייתי נקבה הייתי זונה.

AirOHead

New member
חחחחחח

שייתן יותר מ1000$ וחוץ מזה סתם צרפתי מהאיי סי קיו

flowr..

New member
מה??

ההודעה נכתבה בצחוק, נכון? זאת אומרת... לא באמת היית רצינית בשאלה... נכון? אני מקווה מאוד שלא... ולמקרה שכן- מה פתאום, אל תעשי את זה! את שאלת האם לקיים יחסי מין עבור כסף הופך אותך לזונה, ואני לא יודעת מה להגיד לך כי אלו החיים שלך וזכותך לעשות בהם מה שאת רוצה, אבל... לדעתי? לא. לא. לא. לא עושים את זה עם מישהו שבכלל לא מכירים (ושלא אוהבים, כמובן), בשביל כסף. לדבר החומרני בשם כסף יש מקום חשוב בחיים, אם נרצה ואם לא, אבל יש גבול למה שמוכנים לעשות בשבילו... מה... אין לך כבוד עצמי? בלי לפגוע- flowr.. שמקווה שלא היית רצינית בשאלה..

AirOHead

New member
**ציניות ציניות**

נראה לך שכתבתי את זה ברצינות??? לא ראית את הBACK TO NORMAL שהוספתי??? פשוט ההודעה הזאת דרשה תשובה צינית היא היתה אחת ההודעות הכי מצחיקות שקיבלתי באיי סי קיו. :) איזה תשובה רצינית נתת לי.... אל תדאגי אני לא דפוקה.

למעלה