אני כבר צמא לקרוא

אני כבר צמא לקרוא

איך מאלפוי מת??? אולי 4 הילאים מבצעים עליו אברה קדברה והוא מתפרק לחתיכות כשכל חתיכה מרחפת, לא יודע אבל מגיע לו מוות אכזרי ביותר

נראה לי שלא כתבתי את הקללה טוב

אולי אדרה?? אני כבר לא זוכר! העיקר שהבנתם את כוונתי, הוא צריך למות לפחות כמו וולדמורט ככה באיטיות,במבט כולל הוא ממזר

hcarmiel

New member
אם מאלפוי ימות

זה יהיה ע"י אוכל מוות, לא הילאי.. מאלפוי לא רשע...

למה את חושבת שהוא לא רשע?

מי הכניס את האוכלי מוות להוגורטס? מי הביא למותו של דמבלדור? מי ריסק להארי את היד? מי עשה את כל המעללים שרק אפשר אם לא הוא

hcarmiel

New member
שורה תחתונה

הוא לא העז להרוג את דמבלדור... הוא נבהל ממה שמבקשים ממנו לעשות.. בדיוק כמו רגולוס... והסיבה היחידה שהוא לא הקשיב לדמבלדור שדמבלדור ניסה להביא אותו לצד שלו זה כי הוא פחד שוולדי יהרוג אותו... גם כתוב בסוף שהארי ריחם עליו יותר מאשר שנא אותו... ועוד משו.. אממ.. אה כן, אני בן!!!!

AnGeLiNa JoNsOn

New member
../images/Emo207.gifתראו מה מצאתי!../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

זוכרים שמזמן מזמן כשרק הסרט הראשון יצא פחות משנה לאחר הספר הרביעי? אז היה אתר "הארי פוטר הישראלי" עם כל מיני דברים וביניהם שמועות. הרי לכם מה שכתוב על הספר השישי: שמועות הארי יהיה בן 16 הארי ינסה להרוג את וולדמורט וייכשל עיקר הספר השישי יהיה שהרמיוני תיפצע ורון והארי ילחמו פנים מול פנים עם וולדמורט. שם הספר יהיה "הארי פוטר ולפיד הלהבה הירוקה", הארי יימצא לפיד שלהבתו ירוקה שמסוגל לרפא והורג את כל משהו רע. וואי אותי אישית זה ממש ממש הצחיק.... יש שם עוד דברים ממש מטופשים גם על הספר השביעי, ביניהם "נגלה למה חלק מהמתים הופכים לרוחות וחלק לא" שאתזה כבר גילינו.... בכל אופן, קצת נוסטלגיה, אחחח...
לאתר- מי שרוצה

black robe

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo63.gif

rds15

New member
לא, זאת היתה שמועה

ועל בסיס השמועה הזאת מישהו כתב פאנפיק.

באמת?

זה היה כתוב בספר החמישי? זכור לי משהו לגבי זה שהארי שאל את ניק בספר החמישי אבל אני לא כל כך זוכר מה הוא ענה לו...

נדמה לי בספר החמישי כתוב

שכל המתים עוברים במנהרה שיש בה דרך צדדית וצרה שהיא מחזירה אותך לעולם בתור רוח אבל רוב הרוחות לא בוחרים בה כי הם מחפשים שלווה

רזושש

New member
לא זה היה כתוב ככה:

שהמתים נתקלים בדרכם למסלול בו אפשר לחזור בתור רוח, אבל מעטים בוחרים בדרך הזאת כי זאת דרך של "פחדנים" ורוח היא טביעת אצבע של נשמה בטבע.

meital f

New member
מזה השם הזה

ממש לא מתאים לספר האחרון וחוץ מיזה פעם אמרו באחת הספרים שאף אחד קסם לא יכול להחיות

למעלה