אני כבר על סף ייאוש 
שלום לכולם,
אני חדש בפורום ואני על סף ייאוש.
אני בן 32, בוגר תואר במדעי החברה, לפני שנתיים עשיתי הסבה לתחום הפרסום והשיווק. יש לי ניסיון קצר בפרסום אוף-ליין וידע עשיר בפרסום און-ליין. אני מעוניין לעבוד בתחום הפרסום והשיווק באינטרנט אך מתקשה למצוא עבודה.
הבעיות שאני מזהה אצלי הן:
1. חוסר ניסיון בתחום הפרסום און-ליין (רק ידע תיאורתי אך עשיר)
2. בגלל גילי, 32, מעסיקים חוששים להעסיק אותי בגלל שהם חושבים שאעזוב אותם אחרי חצי שנה.
3. אנגלית ברמה בינונית (בימים אלו אני לומד אנגלית כדי לשפר את השפה).
יש בי רעב אמיתי ורצון עז לעבוד בתחום, אבל לא מקבל הזדמנות. הקריירה התקועה שלי תוקעת גם את החיים האישיים שלי. אני מרגיש שאני לא מוכן לזוגיות וקשר רציני, אני לא מוכן לקחת על עצמי אחריות (משכנתא וכו') רבה בגלל המצב הכלכלי.
אשמח לשמוע את הצעותכם .
תודה.
נ.ב
המצב הזה נמשך כבר 3 שנים.
שלום לכולם,
אני חדש בפורום ואני על סף ייאוש.
אני בן 32, בוגר תואר במדעי החברה, לפני שנתיים עשיתי הסבה לתחום הפרסום והשיווק. יש לי ניסיון קצר בפרסום אוף-ליין וידע עשיר בפרסום און-ליין. אני מעוניין לעבוד בתחום הפרסום והשיווק באינטרנט אך מתקשה למצוא עבודה.
הבעיות שאני מזהה אצלי הן:
1. חוסר ניסיון בתחום הפרסום און-ליין (רק ידע תיאורתי אך עשיר)
2. בגלל גילי, 32, מעסיקים חוששים להעסיק אותי בגלל שהם חושבים שאעזוב אותם אחרי חצי שנה.
3. אנגלית ברמה בינונית (בימים אלו אני לומד אנגלית כדי לשפר את השפה).
יש בי רעב אמיתי ורצון עז לעבוד בתחום, אבל לא מקבל הזדמנות. הקריירה התקועה שלי תוקעת גם את החיים האישיים שלי. אני מרגיש שאני לא מוכן לזוגיות וקשר רציני, אני לא מוכן לקחת על עצמי אחריות (משכנתא וכו') רבה בגלל המצב הכלכלי.
אשמח לשמוע את הצעותכם .
תודה.
נ.ב
המצב הזה נמשך כבר 3 שנים.