אני כבר מתגעגת....

אני כבר מתגעגת....../images/Emo4.gif

לירון טס בלילה לפולין- משלחת קצינים שנקאת "עדים במדים" . הוא יחזור רק ביום חמישי בלילה. ואני כבר מתגעגת . אתמול שהוא נסע לא יכלתי לעצור את הדמעות...ככה אני מכל דבר בוכה...ועכשיו הוא סוף סוף צלצל להגיד שהוא הגיע והכל בסדר.

ש ו ב י

New member
אוי../images/Emo24.gif

מאחלת לך שהזמן יטוס לך מהרררררררררררררררררררררררררררר ולא תיצטרכי להתגעגע הרבה!

daldan

New member
../images/Emo140.gif כל כך מבינה אותך

זה בטוח קשה. השיטה הכי טובה להעביר את הזמן ( שמשום מה זוחל במצבים כאלה) הוא פשוט להעסיק את עצמך כמה שיותר... תראי שזה יעבור מהר..

גלי ב

New member
מחזיקים לך אצבעות שהזמן יטוס...

ושלירון יטוס מהר בחזרה אלייך |
. קבלי בינתיים
גדול..ואנחנו פה בשבילך, את יודעת...

rinutza

New member
זה בגלל שבהריון המוח נוטש אותנו ../images/Emo8.gif

אני רק מקווה שזה זמני. מאחל לך שיעבור מהר וכבר יהיה יום חמישי.

אתי@

New member
בעסה ../images/Emo10.gif מציעה לך להיות כמה שיותר

עסוקה כדי שהזמן יעבור מהר-מהר

rona25

New member
בכי מכל דבר - ההורמונים כ"כ מוכר

אני גם בוכה מכל שטות... ומכירה את ההרגשה - בעלי נסע בשבוע שעבר לשבוע לחו"ל מטעם העבודה יום אחרי בדיקת ההיריון החיובית והרגשתי כ"כ לבד.. אבל דיברנו כל יום בטלפון וניצלתי את ההזדמנות ובכל ערב פגשתי חברים וחברות, הייתי אצל המשפחה שלי ושיחקתי עם האחיינים המתוקים שלי וזה עבר נורא מהר! פשוט להיות כל הזמן בפעילות ולהגיע הביתה מאוחר... ליפול שדודה על המיטה ולתהעורר ליום חדש! וחוץ מזה שאנחנו פה לכל קיטור

Hadar p

New member
אולי.....אולי תתכנני לכם ערב מפנק

רומנטי ליום שהוא חוזר. כל הזמן עד אז תיהיה עסוקה בתכנון וביצוע ואז כשהוא יבוא גם יהיה כיף וגם יהיה מפתיע וגם הזמן עבר לך! אני לא מתכוונת לצאת מהבית או משהו פשוט ערב כייפי וטעים בבית! ובנתיים..... שיעבור לך מהר וקל ושיחזור בשלום!

fila

New member
בתור בכיינית אמיתי.....

שבוכה לפעים גם כששמעון הולך לעבוד לילה ואני פוחדת להיות לבד........ אז אני שולחת לך חיבוקים
ומתארת לעצמי איך את מתגעגעת! זה יעבור מהר, את עוד תראי!

תודה לכולכן על התמידה והעידוד

מקוה באמת שיעבור מהר , בנתיים אני שולחת לן פקס למלון , ככה שהוא יגיע ותהיה לו שם הפתעה.

הילית*

New member
רויטל, תחזיקי מעמד ...

ואם קשה לפעמים אנחנו פה (תמיד יש פה מישהו
)

למעלה