אני כבר משתגעת.

pokithenod

New member
אני כבר משתגעת.

אני לא יודעת מי משוגע יותר, אני או הוא. אם לא הייתי משוגעת בעצמי הייתי שולחת אותו לטיפול, שיבדקו מה נסגר עם המוח של הבחור הזה, אם לא ימצאו אצלו פיצול אישיות אז אני צנצנת, כי רק לפני שבוע וחצי הוא בכה ואמר שנחזור, ושקשה לו מאוד שהמשכנו הלאה, ורק הראה לי כמה הקשר החדש שלו לא אמיתי ולא מבוסס ולפי רצונו גם לא יתבסס..מזל שלא לקחתי רציני, אחרת הייתי מקבלת בום רציני אחרי שהוא ניסה להראות לי כמה שזה כן אמיתי. ורגע הוא שלם עם הקשר החדש ורגע הוא לא, והוא לא מסוגל לאהוב אותה, ורגע אחד הכל כל כך טוב. ועוד יותר משגע אותי שאני הולכת אחרי זה כמו ילדה קטנה, ואני לא. אז ניתקתי איתו את הקשר כדי שיעזוב אותי ויפסיק לתמרן אותי לפי המצב רוח שלו, ובהתחלה הוא קיבל, ולאחר מיכן ייצר איתי קשר, ושוב אותו הדבר, מספר לי כמה שהוא לא יכול לאהוב אותה, ולא יודע אם הוא מסוגל להיכנס לקשר, כי הוא לא יכול להשקיע כמו שהוא השקיע בשבילי, ויום אחרי זה קילל אותי, איים עליי, וניסה להראות לי כמה הוא שלם עם הקשר וכמה הוא כן אוהב, כמה אני הייתי העבד שלו, שבעצם הוא כמו ילד קטן התנדנד ואני חייתי את החיים שלי, בקושי ובבכי, אבל השתדלתי. אני רוצה למלוק לעצמי את העור על זה שהייתי עם הייצור הפסיכופט הזה הרבה יותר מחצי שנה, והשקעתי בו את חיי, ועוד יותר על זה שבמשך ה3 חודשים שאחרי זה נתתי לעצמי להיגרר לתוך הגחמות שלו, ועכשיו כל כך קשה לי לצאת מהן. הכי כואב לי שאני עוד אוהבת אותו, ועל כל פיפס קטן שהוא יגיד אני אזמר ורק כשיהיה מאוחר מידי והמצב רוח שלו ישתפר, אני אקלוט כמה אני מפגרת נגררת. אני לא יודעת כמה זה בשבילי יותר, הוא לא אוהב אותי כי הוא המשיך הלאה, והוא יכול לאמר לי כמה שהוא רוצה שהוא לא שלם, עצם העובדה שהוא ממשיך איתה את הקשר מראה אחרת. אבל הוא אובססיבי וחונק, הוא לא נותן לי ברירה אחרת מלבד לפנות לגורמים חיצוניים. המשכתי הלאה, עברתי, יצאתי וחייתי את החיים, וניתקתי קשר (הכל בשביל לאפשר *לו* להמשיך עם הבחורה החדשה כמו שצריך, בלי שאני אפריע, לפי בקשתו), אבל הוא לא עוזב, לא אוהב אבל לא עוזב. אני כבר מפחדת, אני מוטרדת מיכל הכיוונים, ועוד עכשיו כשהוא איים עליי שהוא יאמלל אותי (בידיוק כמו שבטעות, אני עשיתי לו לפני שהיינו חברים). אני כבר כל כך מפחדת. למי אני פונה? איתו אי אפשר לדבר, הבן אדם סגור כמו לא יודעת מה. בבקשה \= (וסליחה על החפירה).

את לא צריכה להתנצל.

אנחנו פה בדיוק בשביל זה...לפחות אני יכולה להגיד את זה בשם עצמי. אני איתך במחשבה שחייבים לנתק קשר. ואת צריכה להיות, כנראה, יותר תקיפה ממה שהיית וגם-לא לנתק את הקשר "בשביל לאפשר לו להמשיך עם הבחורה החדשה כמו שצריך" אלא בשביל לאפשר לך להמשיך הלאה בחייך כמו שצריך. אז- תנתקי קשר. ואם הוא מתקשר תגידי לו שאת לא מעוניינת לשמוע ממנו יותר. ואם הוא ממשיך-אל תעני. לא לטלפון, לא למייל, לא למסנגר ולא לשום נסיון ליצור קשר. אצלי זה עבד. מקווה שיעבוד גם אצלך

כן, אלה ה"לא סגורים על עצמם"

אלה, "המתוסבכים" אלה "שלא יודעים איך לטפל" בעצמם אלה "שלא פוגעים בכוונה" אלה , "שלא מסוגלים" אלה ... אלה , תיזהרי מהם ..! הייתי עד לא מזמן עם אחד כזה , את יודעת כמה זמן זה נמרח ? 4 שנים ..! הוא לא סגור על עצמו, הוא לא מסוגל, הוא יודע שהוא צריך לטפל בעצמו הוא "מתישהו יילך לייעוץ" אבל בעצם חושב שזה "בולשיט אחד גדול" הוא זה ש"מעולם" לא פגע בי בכוונה אחח .. תיזהרי מהם

ואסייג את דבריי ..

בזה שאומר שאלה ביטויים שבהחלט נאמרו על ידו .. עם זאת , במקרה שלי ..................! צריך שניים לטנגו

pokithenod

New member
תודה..

כדי באמת להבין אותו (ואותך...).. מה עבר לך בראש כשהתנהגת ככה? וזו באמת שאלה תמימה, מה חשבת לעצמך? \=

pokithenod

New member
אמרת...

שגם אתה היית כמו החבר לשעבר שלי, והתנהג דומה לאיך שהוא מתנהג... רציתי לדעת, למה התנהגת באותה צורה, אתה ספציפית...מה גרם לך למרוח משהו 4 שנים ולפגוע בי בלי כוונה, ועוד לכעוס אחרי זה ולהאשים.

למעלה