אני כבר מיואש ><"

PBRMaster

New member
אני כבר מיואש ><"

יכול להיות שזה ייראה לכם כמו איזה נושא צומי, אז מצטער אם זה יצא ככה. אני כבר למעלה משנה שולח אימיילים לאולפנים ומתקשר אליהם - ושום דבר. פעם בכמה חודשים, כשאני מדבר עם מדבבים אחרים, אומרים לי "תמשיך לנסות", ואני אכן ממשיך, אבל שום דבר כבר לא קורה. כבר דיבבתי ממש בעבר (כשהייתי בשיא הקריירה שלי) בכמה סדרות דמויות ממש משניות, ותמיד רציתי לעשות את הקפיצה הגדולה. אבל בכל פעם שהתקשרתי לאולפנים, וסיפרתי שעברתי קורס ודיבבתי בסדרות ובסרטים, הם אומרים לי שהם לא צריכים, או כל דבר אחר. מישהו יוכל לייעץ לי מה לעשות?

Tu Lus

New member
אין משהו שאפשר לעשות

אין לזה נוסחה שתמיד עובדת יש כאן בפורום כמה מדבבים שעובדים או עבדו בעבר וכאלה שגם מעולם לא דיבבו וממשיכים לנסות. העצה היא להמשיך לנסות או לעבור קורס ולקוות שהבמאי ייכח אותך לעבוד אצלו. בכל מקרה אל תאבד את התקווה ותמשיך לנסות.

PBRMaster

New member
כבר עברתי קורס

ולמרות שעדיין עבדתי ודיבבתי בסדרות בתפקידים משניים בזכות אותו במאי, זה עדיין לא הולך. אני אמשיך לנסות ומקווה שיום אחד באמת אצליח.

וולפהרט

New member
הדבר היחיד שאני יכולה להגיד זה ש

אתה לא היחיד:) אני גם דיבבתי בעבר הרחוק (לפני 8 שנים) ועשיתי קורס לפני 3 שנים כשראיתי ששום דבר לא מתקדם. ומה? זה עדיין לא התקדם. "אין אודישנים" "אין סרטים" "אין סדרות" וכל התשובות הרגילות כל הזמן. אז מה? אפשר להתייאש קלות לתקופות מסויימות, אבל זה לא ממש עוזר כי זה מפחית את הסיכויים למזל שיזדמן (אולי) מתישהו. מקווה שתמשיך לנסות ויום אחד יצוץ לך המזל שלך:)

למעלה