אני כבר מיואש

ronenaf

New member
אני כבר מיואש../images/Emo122.gif

לפני מס' שבועות העליתי כאן את בעיית הכבישים והשוליים שבאחריות מע"צ. רציתי השבוע להתחיל שוב לרכב לעבודה (רחובות -באר יעקב) מה אומר לכם עמיתיי ק ט ס ט ר ו פ ה קטע הכביש נ"צ-ב.יעקב מלא סחף וברובו זורמים מי הביוב של באר יעקב בוץ וסירחון אימים . לא נראה לי שזה מזיז למישהו במועצות נ"צ או ב.יעקב. איפה משטרה ירוקה איפה השרה ? איפה המשרד? ולמה אנחנו הרוכבים תמיד צריכים להיות הנפגעים הראשונים בכל מפגע. צריך לעשות מעשה, בסוף הקיץ שמעתי על יוזמה להפגין מול משרד ראש הממשלה , צריך להפגש שם באחד מימי ראשון בזמן ישיבת ממשלה ולבצע הקפות במשך כמה שעות כדי שההמולה מבחוץ תגיע פנימה ויותר מזה אפילו לקיים רכיבה המונית שתעכב את השרים ואולי תגרום להם להעלות את העניין לסדר היום. לא צריך לעשות הרבה כדי לשפר משמעותית את איכות חיינו ובטיחותינו בכבישים. סעו בזהירות כדי שנוכל להיפגש.

ronenaf

New member
בפנים

פניתי בע"פ ובכתב ודחו אותי בלך ושוב מעבר לגיחוך שנטף מהם על "עוד רוכב מדרוב שמטריד את מנוחתם"

ישנם עוד 2 קטעים בעיתיים.

לפחות באיזורים שאני רוכב בהם. 1. קטע כביש מבן-שמן ועד מודיעין שכורסם ע"י המכונות של מע"צ, לפני כ שלושה חודשים, ולא נסלל. למותר לציין שה"שוליים" הפכו לאוסף של אבנים ופירורי אספלט. כנ"ל בין נחלים לפתח-תקווה, כורסם מלפני כמעט שנה ועדיין לא נסלל. מעניין מה קורה שם במע"צ.

צפרגול

New member
פניתי למע"צ בנושא...

כביש מודיעין - בן שמן, ותשובתם הייתה, שהקרצוף נעשה בכוונה כניסוי להפחתת סכנת ההחלקה בחורף, ושהכביש יסלל שוב באביב. ידוע לי שהיו אליהם גם פניות מגורמים במועצת מודיעין, ואף איימו עליהם בתביעה משפטית, ותשובתם הייתה זהה. אין לנו אלא לקוות שמע"צ "יכתירו" את הניסוי ככישלון ולא יחזרו עליו שוב בעתיד.

למעלה