אני כבר מיואש מ 2 APACHE

hezy44

New member
אני כבר מיואש מ 2 APACHE

אחרי הרבה נסיונות נפל, הגעתי למסקנה כי גירסה 2 של APACHE אינה יכולה לעבוד עם המהדורה העברית של חלונות 98. האם מישהו הצליח ? שאלה נוספת: האם כדאי לעדכן מגרסה 1.303 לגרסה 1.33 בעיקר מבחינת תמיכה בעברית ? בתודה.

WebKiller

New member
אממ....

למה אתה לא מוריד איזה IIS או אם אמרת שתא המשתמש ב WIN98 אז כך את PWS ותתקין במקביל אליו PHP

hezy44

New member
PWS ? אני חושב שזו עגלה לעומת ...

האם חוסר תגובות לעניין אומר כי אף אחד לא הצליח להתקין 2 APACHE על חלונות 98 עברי ?

kensaggy

New member
או כנראה בגלל שלרוב האנשים כבר אין.

windows 98 hebrew edition... הרוב עובדים עם XP או עם לינוקס... אבל אני לא חושב שיש סיבה ש apache 2 לא יעבוד עם win98

i s o T o p

New member
אם אתה לא מכיר אז אל תגיד סתם

זה כן לעניין אבל אתה כנראה לא רוצה להריץ את האפצ'י על ה98... אבל בכל זאת הנה לינק: http://sourceforge.net/projects/xampp וזה עבד אצלי על 98 מצויין. פעם תבודק מה שאומרים לך.

hezy44

New member
הייתי באתר. מדובר שם על פרוייקטים

של שילובים שונים שאין לי בהם עניין. השאלה שלי פשוטה: 1 - אני משתמש כרגע בגרסה 1.3 APACHE וזה עובד מצויין. 2 - הבעיות שמפריעות לי שורות בהצגת העברית. 3 - כל הנסיונות להתקין את גרסה 2 נכשלו. התוכנה לא מסתדרת עם חלונות 98 4 - כיון שאני בטוח כי הם שחררו גירסה בדוקה ועובדת על חלונות 98 אנגלי המסקנה שלי שהבעיה קשורה למערכת ההפעלה בגרסה העברית. האם לך, או למישהו אחר מהחברים כאן, יש נסיון שעונה על הבעיה הזו ? בתודה.

hezy44

New member
זה לא וויכוח אני מדבר על גירסה 2

במערכת הפעלה עברית ל חלונות 98 האם ניסיתה את זה ? גירסה 1.3 APACHE עבובדת טוב. אל תדבר "תיאורית". האם ניסיתה וזה עבד ?

i s o T o p

New member
כל המערכות שם הם up to date

זה אומר apapche2 php5(לא יודע איזה RC). בדקתי אותו על 98 ועבד מצויין חוץ מזה יש לזה מערכת מובנית נוחה מאוד.

למעלה