אני כבר מבולבלת!!!!!!!!!!!!

אני כבר מבולבלת!!!!!!!!!!!!

שלום, בני בן ה-10+ , לוקח קונצרטה 36 מ"ג. במהלך השבוע האחרון, נגמרו לנו הכדורים, אז יום אחד לא נתנו לו. הופתענו לראות שהוא היה די בסדר, ואכל, הלך לישון מוקדם(סוף סוף), אז למחרת שוב לא הבאנו לו והוא התנהג די בסדר, היה נסבל , לא עשה שום דבר משמעותי שבגללו ננזף. כך עברו 8 ימים ללא קונצרטה, וללא טיפול תרופתי. אנחנו די על הרגלים, לא התמוטטנו, לא קרה שום פיצוץ. מה עושים? נראה די מוזר, אבל האם הוא צריך בכלל טיפול? בבית הספר , גם עם טיפול תרופתי במינון גבוה(עד לרף המותר) לא ראינו שינוי משמעותי ללמידה. עדיין היו קשיים רבים , בקשב ריכוז כתיבה, שיתוף פעולה למידה עצמאית ועוד. אני כבר לא יודעת מה לעשות, יום חמישי חוזרים לביה"ס, האם לתת לו?????????????, קונצרטה?

zivadina

New member
לצערנו, ADHD לא עובר.

אני מנחשת שההשפעה ההתנהגותית המתמשכת של לקיחת הקונסרטה קודם תימשך, ואחר כך הבעיות יחזרו. זהו התסריט המקובל. את תמיד יכולה לנסות להפסיק ולעקוב ביחד עם המורה של השינויים אצל הילד. חשוב שתתני לו סיבה הגיונית למה את מפסיקה לו את התרופה. אם תרצי להחזיר אותו אליה, עלולים להיות לכם ויכוחים.

להתיעץ עם הילד

האם הילד דיבר על כך שלא לקח את הכדורים מה זה עשה לו? אני חושבת שהוא מספיק גדול כדי להתייעץ איתו לתת לו את האפשרות לבחור אבל להגיד שזו תקופת ניסיון ואחר כך חוזרים חזרה למצב הקודם. גם אצלנו יש שבתות נפלאות שהיא רגועה וללא כדור ויש שבתות שמתחילות בלי כדור היא מאבדת שליטה ובעצמה מבקשת. גם לי לא ברור למה לפעמיים היא זקוקה לו נואשות ולפעמים פתאום הכל בסדר והיא מסתדרת בלי.

למעלה