אני כבר לא עומדת בזה

גלי88

New member
אני כבר לא עומדת בזה

כבר יומיים אני מנסה את שיטת חמש הדקות וכל כך קשה לי. התאומות שלי בנות 9 וחצי חודשים ועד לפני שבועיים היינו מניחים אותן במיטה,לילה טוב ונרדמות יפה ובשבועיים האחרונים בגלל מחלה,נסיעות למשפחה והחופש ששינה להן את כל סדר היום, הגענו למצב שבו הן נרדמות רק על הידים. החלטנו לשים לזה סוף וכבר יומיים שאחת מהן נרדמת אחרי בכי של שעה! אני בוכה איתה וכל כך כואב לי. מצד אחד אי אפשר יותר עם הרדמות על הידים שלוקחת המון זמן וכוח והפינוק כבר ממש עבר גבולות אצלה אבל מצד שני קשה לי כל כך. מבקשת עיצות מאילו שעברו את מה שאני עובדת עכשיו. למה היא לא יכולה לשחק במיטה כמו פעם ולהרדם לבד? למה הבכי הקורע לב הזה כל ערב? חשבתי כבר שאולי הגישה שלנו לא טובה כי הגענו למצב שאיך שאני מתקרבת איתה למיטה היא מתחילה לבכות וזה לא היה בעבר. מה עושים? אני כל כך מיואשת! גלי

anat30g

New member
לגלי

ליבי איתך... האמת שאין הרבה ברירה, שתבכה - בכי עוזר לה לפרוק את התסכול... ברגעים אלה ממש נתנאל שלי בוכה במיטה - הוא מחליף מידי פעם את השאגה בבכי - בין רוצה לטלויזיה, ליש לי פיפי, ליש לי קקי, לרוצה סבתא... ואני שומעת ולא נכנעת - בדקתי - אין קקי, אין פיפי - טלויזיה כבר לא יהיה היום וגם סבתא לא.

nonana

New member
כולם יודעים כבר שאני אנטי לשיטה הזו

אבל מה שכן אפשרי הוא שתכניסי אותה למיטה ושתישבי לידה ותלטפי את ראשה. ואני לא חושבת שזה פינוק אלא צורך שלהן במגע שלכם זה הכל. בהצלחה

טל של 4

New member
תחזיקי מעמד!!!!!!!

זה קשה אני יודעת, אבל משתלם.....אחרי כמה ימים יהיה שיפור, אני מבטיחה!!! הן פשוט בוחנות אותך כמו שיעשו כל החיים.....אני לא עוזבת את החדר, רק יושבת ליד מלטפת שרה תופחת על הגב עד שהן נרדמות. כבר היתה לנו הצלחה, והשבוע אצל הסבים החזירה אותנו אחורה אבל אין מה לעשות שם מפנקים ואצלי מחנכים אז המון כוחות לנו ובהצלחה!!!

למעלה