אני כבר לא מסוגלת...

צומיש

New member
אני כבר לא מסוגלת...

אין לי אותו כי אנחנו לא נחזור בקרוב אבל אוהבים וזה כנראה לא יחזור... ואני לא יכולה בלעדיו.. מצד אחד אני כל הזמן חושבת עליו לפני.. כי אני כזו...ומצד שני אין אותו בחיים הוא כל הזמן מבהיר את זה...שאני לא בחיים שלו ושאני צריכה לחשוב עלי.. הבעיה שמצד אחר אומר שאוהב אותי שרוצה אותי שמרגיש כאילו קטעו לו איבר.. וכל מיני דברים כאלו.. ואני כבר לא ידועת מה לעשות רוצה להמשיך ולא מסוגלת, רוצה לחכות אבל גם לא מסוגלת.. רוצה לא להיות מבולבלת גם בחיים כל יום אני רוצה משהו אחר אבל גם זה לא מסוגלת.. אני פשוט לא מצליחה להתפקס על עצמי בכלל... ונמאס לי כבר לבכות חצי שנה עברה והכל טרי!!! עכשיו אל תרשמו שהוא מבלשט אותי או כל מיני כאלו כי הוא לא חייב לי כלום.. ואני יודעת שהוא לא עושה את זה בכוונה ל"החזיק על אש קטנה" כי גם הוא לא ממש ממשיך... אבל אני מצד אחד רוצה לעבור דירה ופוחדת מצד אחר רוצה לקנות אוטו וחוששת מצ דאחר רוצה לעזוב ת'עבודה, לנסוע לחו"ל הכל אני רוצה אבל אני לא מסוגלת להצביע על שום דבר אז אני פשוט שוחה בתוך החרא... וכבר לא יודעת מה לעשות שאני אהיה מאושרת!! תודה לכל המגיבים...

צומיש

New member
זה לא בטוח...

אבל לי אין כלום מה לעשות בשביל זה רק שהוא יחליט אני אצטרך להתלבט...

אבל את לא תחכי שהוא יחליט

כי שתינו חכמות מספיק כדי להבין שאנחנו לא מתכוונות לחכות ל"גבר הזה שיחליט /יחזור" למרות שיש פעמים שנפלתי ובאמת הייתי צריכה לחכות לאיזה שיחה קשה כדי לדעת שיותר אני לא חוזרת אבל במקרה שלך , לא יהיה פרקטי לחכות לזה שישנה את דעתו אבל לא נורא בובה, כי את בדרך הנכונה, כי זו פעם ראשונה שאני שומעת אותך אומרת :"לא יכולה יותר" זו פעם ראשונה שאני בכלל מבינה שאת גם רוצה לעזוב את הבית/לחו"ל וכו' הייתי צריכה לשאול אותך את זה בשיחות שלנו , אני בעד זה שתעזבי את הבית אם לא טוב, שתעשי מה שאת מרגישה כל התירוצים שחוסמים אותך הם שום דבר מלבד תירוצים כי את יכולה את פשוט יכולה את תחכי עוד קצת, תתבשלי עם עצמך,תסבלי עוד קצת איתו או עם ההורים, זה לא משנה כי כל דבר שיקרה וכל כאב שתחווי רק יגרום לך שתגיעי לנקודת שיא נקודת השיא שבא את תחליטי שאת עושה את הצעד הראשון שיקדם אותך ומשעם את תצמחי שבת שלום מאמי

A d i 23

New member
מותק..

את מכירה את דעתי. למה את פוחדת לעבור דירה ? לדעתי זה הפיתרון בשבילך.. תתרחקי קצת מההורים שלך. סוף סוף תהיה לך הפרטיות והשקט, שלהם את כל כך זקוקה.. את לא יכולה לתת להורים שלך (עם כל הכבוד להם) להמשיך ולנהל לך את החיים. לדעתי, הכל יתחיל מהשינוי הזה.. עזבי עכשיו את האוטו, את העבודה, את חו"ל.. תעשי רק את זה. בהצלחה בובה

למעלה