אני כבר לא יכולה !

• פותח הנושא KCY
  • פורסם בתאריך

KCY

New member
אני כבר לא יכולה !

כל פעם שאני מנסה ללכת לישון... במיוחד היום, אני רואה מול העיניים את חברה שלי שנהרגה, אני רואה אותה כמו שהיא הייתה ביום הלווייתה... גופה, גופה שמורידים לאט לאט לבית החדש שם עמוק בתוך האדמה... ואני מתחילה להרגיש ממש רע! ואז אני רואה את הקבר, או מדמיינת אותה בזמן התאונה... עד מתי אני אראה את התמונות הקשות האלו מול העיניים?!?! אני כל כך מתגעגעת אליה! אני עד עכשיו לא מבינה איך ולמה זה קרה, ולמה דווקא לה...... קרן ז"ל

לונה..

New member
.

אני יודעת מה את מרגישה. זה כואב, זה מצמרר. סוג של הלם. תמיד כשאני נזכרת בתמונות הללו אני מנסה לחשוב על כך שהנשמה של אמא שלי ממשיכה להתקיים. שהיא בוודאי נמצאת במקום טוב יותר, שהיא מרגישה טוב יותר. שבוודאי היו מאוד זקוקים לה במקום אחר, ולכן היא עברה לשם. מחשבות של ילדה קטנה, אני יודעת. ואולי בעצם לא. זה לא משנה, זה גורם לי להרגיש טוב יותר, למצוא "תירוץ" כלשהו לעובדה שהיא איננה עוד. וזה עדיין לא מרפא את הגעגועים, והכאב. אבל עם הזמן, לומדים לקבל את האובדן, אני מאמינה. האתר מאוד מרגש. אפשר ממש להרגיש עד כמה כולם אהבו אותה. וזה רק מעיד שהיא בוודאי הייתה אדם מקסים. אני משתתפת בצערך.
לונה.

KCY

New member
תודה

היא באמת הייתה בן אדם הכי מקסים שהכרתי בחיים שלי, והייתי חייבת לבנות אתר שכולם ידעו איזו מקסימה היא הייתה... איך שהיא עזרה לכולם... יפה, חכמה אין מספיק מילים לתאר אותה ואני לא רואה את עצמי יוצאת מהמצב הזה, לפחות לא בשנה הקרובה. אלוהים בחר בבן אדם ממש לא נכון. ואני לא מוצאת אף סיבה שהוא עשה את זה, כל מה שיכול להיות זה שהיא הייתה כל כך טובה, והוא רצה בה שם. לי גם קשה כי היא הייתה גרה ממש קרוב אלי, וגם עבדנו יחד, ולבוא לעבודה אחרי זה נורא קשה, וגם לעבור ליד מקום הזה, הכביש הזה שנלקחו ממנה חיים על יד נהג טיפש.

למעלה