אני כבר חתמתי ואתם?

0 אור 0

New member
אני כבר חתמתי ואתם?

חברים יקרים, זה חשוב מאד גם אם זה לא נראה לכם שזה יעזור תחתמו. עדיף לנסות מאשר להצטער אח"כ.. שלום לכולם, כמי שנעזרת כבר כמה שנים ביתרונות של התזונה הטבעית ובניסיונם המבורך של נטורפתים שונים, אני פונה אליכם להצטרף בחתימתכם למאבק נגד החוק שעבר בימים אלה קריאה ראשונה בכנסת. בבסיס החוק ישנה קביעה כי רק תזונאיות קליניות ורופאים יוכלו בעתיד לתת הנחיות תזונתיות לאנשים במדינת ישראל. הבעיות העיקריות העולות מחוק זה הן: 1. כעשרת אלפים נטורופתים, תזונאים הוליסטים ומטפלים נוספים ברפואה המשלימה לא יוכלו לעסוק יותר במקצועם. גם לא כאלה שהשקיעו ארבע שנות לימוד מלאות וכמאה אלף ש"ח בהשכלתם הבסיסית. 2. לרופאים סינים יהיה אסור לתת המלצות תזונה סיניות, לרופאים איורוודים לא ניתן יהיה לתת המלצות תזונה על בסיס הידע והנ סיון שלהם וכן הלאה... 3. תושבי מדינת ישראל לא יוכלו לבחור בעצמם כיצד הם רוצים לטפל בבעיות הבריאות שלהם. 4. לחוק זה אין אף תקדים בכל העולם. 5. באופן אבסורדי ותמוה - רופאים, שלא מקבלים כלל הכשרה בתזונה כחלק ממהלך לימודיהם, כן יוכלו לתת ייעוץ תזונתי. לרבים קשה להבין שרופא אינו אלוהים... 6 . החוק נובע מחוסר היכולת/רצון של המדינה/משרד הבריאות לעגן בחוק ובתקנות מסודרות את העיסוק ברפואה משלימה. הצעד הבא עלול להיות שבבעיות שלד-שריר יטפלו רק אורטופדים ופזיותרפיסטים, ומכאן שמקצועות כדיקור סיני, שיאצ'ו, טווינה וכירופרקטיקה אף הם יהיו "מחוץ לחוק". הרפואה הטבעית הביאה למהפיכה בעשור האחרון ובזכותה כמעט כל אדם בישראל מכיר ויכול להינות מלחם מלא, קינואה, מוצרי סויה, שיבולת שועל ועוד. בזכות מהפיכה זו אומגה 3 הפך לתוסף מזון ה עוז ר לרבים ומומלץ על ידי רופאים, חברות המזון מפתחות ומפרסמות מוצרי מזון המתגאים בתכולת הסיבים התזונתיים והויטמינים שבהם, והמודעות לרפואה המונעת הלכה למעשה עולה כל העת. בזכות הרפואה הטבעית אנשים רבים צורכים פחות תרופות, מסוגלים לשפר את בריאותם ולגדל ילדים בריאים יותר. בתקופה זו אנו מקווים שבי"ס ראשון בארץ יקבל אישור לפתיחת מסלול אקדמי ללימודי רפואה משלימה, ואנו רוצים להמשיך להשפיע על עתידה של מדינת ישראל, ולמנוע מישראל להתדרדר אל עבר תקופת חשיכה וכפייה. אנא חתמו על העצומה שבקישור הבא והעבירו מייל זה לכל מי שאתם יכולים http://www.atzuma.co.il/petition/naturopath/1/1000/

האם זאת אותה עצומה

שפורסמה לפני כמה חודשים? (לפני שהחוק עבר בקריאה ראשונה). שאני לא אחתום פעמיים :)

למעלה