"אני כבר חוזרת אליך ... "

mich78

New member
"אני כבר חוזרת אליך ... "

וכמובן שהיא לא ... כן, כן, אימי היקרה תמיד תהיה מלאת תלונות ולא משנה מה אעשה למען השקט יוצא שאני מתקשרת פעם בשבוע (במהלך השבוע) לשאול לשלום המשפחה
מטעמי נימוס, והיא מצידה טוענת שזו חובתי (
) התקשרתי יום חמישי ... "אני עסוקה תיכף אחזור אליך"... (כאילו שאני לא עסוקה מעל הראש עם הבחינות עכשיו ) ... יום ראשון היום, לא רק שלא חזרה לא נראה לי שהיא תחזור ואם היא תתקשר היא עוד תאשים אותי שלא מעניינת אותי המשפחה ולמה לא התקשרתי לומר שבת שלום ... כמובן שאענה ולא אשתוק ושוב תתחיל מריבה, אני לא מרגישה שיש לי אמא אלא חברה שלא מתקשרת ומצפה שאני אתקשר כל הזמן ואני אשמור על הקשר מתי היא תתבגר

לורליי43

New member
מסוג המקומות ש"הדיבור הפולני"

תפור עליהם
בלי כעס, רק בטון "נעלב תמידית".

אמא עסוקה

כדי למנוע תלונות וכדי שלא תתקשרי כשהיא עסוקה - תקבעי איתה באופן חד משמעי וברור יום ושעה שבה תתקשרי אליה. שזה יהיה משהו קבוע שהיא תקבע. כך היא לא תוכל לבוא אליך בטענות, ואם למרות זאת היא תבוא בטענות, אל תתביישי לאמר לה באופן ברור מה את חושבת ואיך זה משפיע עליך.

מסכימה ../images/Emo10.gif

אצלנו יש שעה קבועה (בערב) שבה אנחנו מדברות. כשאני לא יכולה להתפנות אני מודיעה מראש וכך לא נוצר מצב של כעס ותסכול. כמובן כשיש מתח הוא בא לידי ביטוי בכל אמצעי תקשורת, כולל שיחות בטלפון.

נץ666

New member
אתמול בביקור אצל אבי היו לו

תלונות די דומות. עכשיו הוא כועס ומתלונן שאחי לא מבקר, לא מתקשר כל יום ולא לוקח אותו לאכול בערבי שבת אצלו בבית.

למעלה