אני כבר בשיעור 24

אני כבר בשיעור 24

והתחלתי כבר חניות אבל הפסקתי כבר 3 שבועות בערך לקחת שיעורים מכיון שהתחלתי ג`וב שמתחיל מהבוקר עד 5 בערב+ ולקחת אחרי השעה 5 בערב שיעור זה נראה לי שריפת כסף כי זה כבר לילה, מה דעתכם? ‏ ‏ בבוקר מוקדם אי אפשר לקחת שיעורים ואני אובד עצות...

shogile

New member
ההפך...

נהיגה גם בשעות המאוחרות זה מעולה, ככה שתכיר את הנסיעה בלילה. גם זה שאתה בשיעור 24 זה בסדר ככה שלא נשאר הרבה עד הסוף. 4 שיעורים בלילה זה מצויין כדי לקבל ניסיון והרגשה של הדרך בלילה. לדעתי לך על שיעורים בשעות האלה.

talush2005

New member
מקווה בשבילו שבאמת יהיה לו עד 4

שיעורים. לצערינו לא כולם מסיימים בשיעור 28 אתה יודע..

תכניסו לעצמכם טוב לראש-

לא בושה לקחת יותר מ28 שיעורים(מי שמכוון אליו יודע) העיקר לדעת לנהוג נכון וטוב.הכביש ממש לא משחק ילדים. תלמיד שמוכן-המורה קולט את זה ומגיש אותו. יש כאלה שמוכנים לגשת-בדיוק אחרי 28 שיעורים(המינימום),ויש כאלה שמוכנים רק כעבור 40 או אפילו 80 שיעורים. בסופו של דבר-כל ה
ים עוברים.צריך להתמיד ולא לוותר. בהצלחה לכם

Itamarro

New member
לא נכון

זה שחשוך לא משנה, נוסעים בכבישים מוארים, כל המכוניות מוארות. יותר קל לראות מכוניות, יותר קל לראות צבעים של רמזורים ואת האורות שלהם מרחוק, אין בעיות של סינוור מהשמש. מה שכן, צריכים לשים הרבה יותר לב להולכי רגל ולנוסעי אופניים, אבל אם תבקשי מהמורה שלך לקחת אותך לבינעירוני בלילה, זה יהיה הרבה יותר קל. אני אגב אוהב יותר לנהוג בלילה, שהכבישים פנויים ושרואים כל דבר בבירור.

astricks

New member
ההפך..

אולי מבחינים במוכניות בקלות בגלל האורות, אבל הרבה יותר קשה לדעת באיזה מרחק הם. קשה להיעזר במראות, הכל מסנוור... קיצר זה הרבה נסיון, לדעתי שווה לעשות כמה שיעורים בחושך, אולי לקבל קצת טיפים מהמורה נהיגה אבל מעבר לזה כמו שהוא אמר.. בזבוז כסף, יהיה מספיק זמן לנהוג עם מלווה בחושך. תנסה לפנות איזה שבוע-שבועיים לנסות לסיים עם זה חבל סתם לזרוק כסף

Itamarro

New member
אני לא מסכים איתך.

בכביש מואר היטב, אין שום בעיה בניחוש מרחק. מראות לא מסנוורות, אם לוחצים על הכפתור שנמצא מתחת- שמונע סינוור. יש אותו ברוב המכוניות החדשות. והיות ורוב הנהיגה של הנהג החדש תתבצע בכבישים בין-עירוניים בחושך, אני חושב שעדיף וכדאי להשקיע שיעורים דווקא בזה. יש הרבה אנשים שחושך מפחיד אותם, ושלא יודעים לנהוג בחושך, ואז הם יכנסו לפאניקה, יסכנו את עצמם, אותי, אותך, ואת כולם.

astricks

New member
בגדול - אני מסכים איתך.. אבל..

שמע אני מסכים איתך בגדול, מה שאני אומר הוא ששיעורים בחושך, בתכלס, יאריכו לו את תקופת הלימוד (=כסף). אם אין לך כסף מיותר לזרוק על זה, כמו שלרובנו אין.. אז חבל סתם ללכת על שיעורים בחושך, זה לא כלול הרי בתוכנית הלימודים (וחבל שכך..)

יש לי הרבה נסיון בנהיגה

בחושך, לא ברכב אבל באופנוע... ‏ אבל בין אופנוע לבין רכב יש כמה הבדלים מהותיים

יש לי הרבה נסיון בנהיגה

בחושך, לא ברכב אבל באופנוע... ‏ אבל בין אופנוע לבין רכב יש כמה הבדלים מהותיים

בזמנו-שלמדתי נהיגה

וחזרתי מאוחר מהעבודה.הייתי קובעת שיעור ב6 ועשרים בבוקר. שעה מטורפת(פשוט הייתי יוצאת ב7 בבוקר) אבל אני אישית העדפתי מ18:00 אחה"צ... בהמשך הסתדרו לי גם שעות אחרות,אז הענינים הסתדרו.

דודיגל

New member
קשה באימונים קל בקרב

אגב אחוז קטן מאד שלתלמידים מצליח להיות מוכן אחר 28 שיע ולעבור טסט 1 עדיף לקחת שיעורים ולשפר את הנהיגה והסיכוים הטסט עולה הרבה כסף

בעיקרון אתה צודק

למרות שזה לא תמיד נכון...(תמיד יש יוצאים מהכלל,כמוני למשל
) אבל תמיד הייתי בדעה שעדיף להוציא כסף ולתרגל בשיעורים מאשר להכשל בטסט(שכל טסט -החל מטסט 2=500 ש"ח).

למעלה