אבל זאת לא מהות ההומו
בדיוק אותה תרבות יש לסטרייטים, גם שם הקהל המצוי מרייר על כוסיות בעוד שהקהל הבוגר יודע מה הוא רוצה.
אמרת יש מקומות בילויי מועטים? אם אני הייתי פותח כזה מקום גם אני הייתי מכוון לקהל צווחני, הם באים עם הרבה כסף מההורים לבזבז על אלכוהול וחוזרים לעיתים תכופות. אני רוצה לדעת איזה סוג של מקום בילוי אתה רוצה בשביל ההומו הלא מצוי, מסיבת מטאל רק להומואים? (מי שמרים דבר כזה, שלחו הודעה).
הומואים לא מבונזגים מסתובבים בחבורות בדיוק כמו סטרייטים. יש גם אנשים שאוהבים להיות בחבורה שלהם (יצאתי עם מישהו שתמיד היה עם לפחות חלק מהחברים שלו בסביבה - קטע של איך שהבן אדם גדל, במיוחד אם הוא היה בנוער העובד והלומד או שיט דומה). זה לא אומר כלום על עמוד השדרה של הבן אדם.
וידווים של 10 אנשים מהפורום זה לא מדד ולא מצביע על שום רוב. זאת סתם הרגשה פנימית שלך שנובעת מקצת ניסיון ועוד הרבה דעה קדומה - אתה יודע, כמו שאומרים שהכורדים הם טמבלים. אני למשל מכיר זוגות שכבר שנים ביחד ואני לא מחשיב את זה למדד. מה שכן, אני מסתכל על אחוז הגירושין של הישראלים (שנמצא בעלייה). מה אתה חושב, הסיבה לגירושין שונה מהסיבה של בני זוג הומואים להיפרד?