אני כבר בן 30

אני כבר בן 30

אף פעם לא הייתי לי זוגיות, אף פעם לא הייתה אהבה. רק סטוצים וסטוצים וסטוצים. ודי, נמאס כבר. אין כוחות.

ItsikH

Member
זמן מצוין להתחיל, ביחוד כשנמאס מה אתה מרגיש שעוצר בעדך? אפילו סטוץ יכול להתפתח לקשר, ואם יש לך מפגשים רבים כאלו, מה מונע ממך לנסות להתקדם ממפגש כזה לקשר?

אין לי יזיזים

וגם אם יש, לא הייתי רוצה איתם קשר.

אני לא יוצא למקומות של גייז, אני לא גר בתל-אביב, בגלל זה אני פחות בעניינים. אבל זה מבאס.

ItsikH

Member
אני מנסה להציע כיוון למחשבה יש לך סטוצים. זה טוב - לא טוב בלי סקס בכלל - אבל למי שרוצה קשר, זה מעיק. נסה לכוון ולבחור את הסטוצים האלו כך שיהיה להם פוטנציאל לקשר, להפגש קצת לפני ואחרי, לשמור על קשר עם מי שמוצא חן בעיניך.

ענין התלביביות לא ממש חשוב, דווקא תלביבים סובלים מאוד מזמינות היתר הזו.

זה גורלם של רוב ההומואים...

רק שכלמיני חריגים - כלומר כאלה שיש להם זוגיות בלי טון של שקרים אצמיים ולבן זוג - עושים רעש בשביל כולם. אז כמוך + הרוב משתתקים ומתכווצים במקומם בבושה וייאוש כי נדמה להם שהצעקניים האלה הם הרוב.
תתרגל - הומו זה לא יישות שזוגית, אלא יישות נהנתנית
אם תשלים עם זה תהיה מאושר. בייבי, החלומות חייבים להפסיק ! מה שיותר מהר ככה יותר טוב

mountain0goat

New member
wtf?

אני רוצה להבין, סטרייטים בוגדים בנשים שלהם נונסטופ? או שזאת הדפקה שלנו כהומואים שביחד עם התשוקה לזין אנחנו גם בוגדניים!?
קיצר לך תמכור את תסריט ה"הומואים חושבים רק על סטוצים" לילדוני המסיבות שבאמת רק רוצים זין כל היום ולא לאנשים שיודעים שרוצים זוגיות.

"הרוב" עלאק... את הסטטיסטיקה בצורת גרף עוגה בבקשה.

סטרייטים הם הרול מודל של הנאו-הומואים

הענין שלסטרייטים יש דבק יותר חזק שמחזיק אותם במסגרת. הומואים פנו לתרבות שסוגדת לצעיר היפה והמתוח כמו זין, לכן רוב מקומות הבילוי המעטים הם של קהל מעורב וצווחני. תרבותית ההומואים לא מייצרים אוירה שאפשר להרצין בה ליחסים יציבים אלא מייצרים פיתויים בלי סוף ומוחצנות מעיקה. בא לי להקיא מכל הזוגות שנראים כאילו נגזרו מז'ורנל במחיר סלט חסה כארוחת צהרים, כדורי הרזיה, וקוסמיקאית צמודה ! זוגות כאלה גם אצל הסטרייטים זוכים לגורל דומה - יחסים במהירות האור שמתנדפים כנפיחה אחרי כמה ימים/שבועות. הומואים עדין מסתובבים בחבורות, זה משהו שנגמלתי ממנו בתחילת ה-20...אני בס"ה אמרתי "אז אם בתפריט זה קו צעיר חסר מנוח, למה לא להתמסר אליו ? בהבנה והכרה שזה זה מהות ההומו...".
יעזור לך להבין אם אנשים יביאו פה וידויים על מה ולמה הם פרק זוגיות שהיתה להם...אז תבין שאני לא טועה. הבעיה היא שאנשים לא יודעים להסיק מסקנות וממשיכים לעשות עוד מאותו דבר ובסוף יגמרו שאול בכיר הקהילה...

mountain0goat

New member
אבל זאת לא מהות ההומו

בדיוק אותה תרבות יש לסטרייטים, גם שם הקהל המצוי מרייר על כוסיות בעוד שהקהל הבוגר יודע מה הוא רוצה.
אמרת יש מקומות בילויי מועטים? אם אני הייתי פותח כזה מקום גם אני הייתי מכוון לקהל צווחני, הם באים עם הרבה כסף מההורים לבזבז על אלכוהול וחוזרים לעיתים תכופות. אני רוצה לדעת איזה סוג של מקום בילוי אתה רוצה בשביל ההומו הלא מצוי, מסיבת מטאל רק להומואים? (מי שמרים דבר כזה, שלחו הודעה).
הומואים לא מבונזגים מסתובבים בחבורות בדיוק כמו סטרייטים. יש גם אנשים שאוהבים להיות בחבורה שלהם (יצאתי עם מישהו שתמיד היה עם לפחות חלק מהחברים שלו בסביבה - קטע של איך שהבן אדם גדל, במיוחד אם הוא היה בנוער העובד והלומד או שיט דומה). זה לא אומר כלום על עמוד השדרה של הבן אדם.
וידווים של 10 אנשים מהפורום זה לא מדד ולא מצביע על שום רוב. זאת סתם הרגשה פנימית שלך שנובעת מקצת ניסיון ועוד הרבה דעה קדומה - אתה יודע, כמו שאומרים שהכורדים הם טמבלים. אני למשל מכיר זוגות שכבר שנים ביחד ואני לא מחשיב את זה למדד. מה שכן, אני מסתכל על אחוז הגירושין של הישראלים (שנמצא בעלייה). מה אתה חושב, הסיבה לגירושין שונה מהסיבה של בני זוג הומואים להיפרד?

אז אנחנו סטרייטים שמזיינים בנים?

אז למה זה אכפת לאלוהים של היהודים ולאבא שלי?

לסטרייטים יש בלמי זעזועים בדמות הרבנות

אם אתה לא חרדי אתה לא מחוייב במשטר עיניים, אבל בין זה לבין להתכרר לרבנות ולהתמודד עם דרישות האשה ליותר נ-50% רכוש ותביעת מזונות לילדים - המרחק גדול. מקסימום הנועזים מזיינים מהצד, אבל לא תראה יותר מידי שמתפארים בזה...
אתה מביא כאן שיקולים עיסקיים של מקומות בילוי, שאני כמובן מסכים איתם, אבל התכוונתי למעבר לזה - יש שכבות גיל שלא מיוצגות, אלא נבלעות בתוך הוויה ילדותית.
סטרייטים 2-3 שנים אחרי הצבא - לא נסתובבים בחבורות !
אתה מבין שאתה מבין שווידויים על הסיבות לפירוק זוגיות, יכריע את הכף, כי גם אתה תסיק שמדובר בשיקולים אינפנטליים - כל הומו שני "מוצא את עצמו מחדש" בכל יום, לכן קשה מאוד לפתח יחסים עם דמות דינמית כל כך...אז נכון שאתך סטרייטים זה סיבות דומות (כפי שציינתי) אבל המחיר ! המחיר ! שסטרייט ישלם גורמים לו לחשוב פעמיים לפני שהוא יפרוק כל עול.

mountain0goat

New member
מי שרוצה להתגרש יתגרש

בלי קשר לכמה הוא ישלם על זה אחר כך. אף אחד לא אומר לעצמו "וואלה, אני לא יכול להרשות לעצמי להתגרש". אם הוא לא יכול להמשיך להיות נשוי לאשתו הוא יתגרש ויהי מה. אני מסכים שהמחיר גבוה אבל אני לא חושב שהוא גורם ההחלטה העיקרי פה.
סטרייטים אחרי צבא מתחתנים מהר ונעלמים מהשטח. אבל, הומואים בזוגיות לא מסתובבים ברחובות.

די ברבור, אתה מאמין לדימוי הסצנה של ההומואים קצת יותר מדי ובכך אתה ממרמר את האנשים שבאו לקבל קצת עזרה פה.

white star

New member
אז תתחיל לסגור את הרגליים

אנשים הרבה יותר מעניינים עם בגדים

ItsikH

Member
הפוך ממש, אם יש לך סטוצים, תתחיל לחשוב איך ניתן לתעל אותם למשהו מועיל, לעבור למנזר השתקנים לא יתן כלום

white star

New member
למה אתה קיצוני?

הוא יכול לפתוח ישר את הרגליים לחצי מהאנשים ולדבר עם החצי השני לפחות פעמיים שלוש לפני

ItsikH

Member
אני לא קיצוני, להיפך אני אומר שניתן למנף מצב קיים לטובת שינוי. אתה מציע לו משהו /שמראש לא מתאים לא לאישיות שלו ולא לאורח החיים שלו - לאמץ באופן מלאכותי משהו שאינו אתה רק ירחיק אותך מהמטרה במקום לקרב. הדוגמא שאני נותן היא מקומות הבילוי - הציעו לא פעם לוותר על רכיבת השבת שלי לטובת בילוי ערב שישי במסיבות בהן אוכל להכיר אנשים, ואני מסביר שהאנשים שאכיר שם יהיו בדיוק אלו שלא יתאמו לאורח החיים שלי...

למעלה