אני כאן

../images/Emo67.gif../images/Emo163.gifאני מתלבטת

לילה טוב בובה , באמת אין לי כוח וזה שורשר לאריה אז לא לקפוץ בראש (לפעמים הבריכה לא עמוקה)

3שרונית

New member
מישהו פעם אמר...........

"כשאנשים קטנים עושים צל גדול , סימן שהשמש שוקעת"

1שינקין

New member
שנה טובה

נדהמתי מהתגובות הלוחמניות.חלקן גבלו בלשון הרע אבל לא אתחשבן ואפגין אורך רוח וג'נטמניות.מוכן לאפשר מיקצה שיפורים והזדמנות נוספת לבקסי ואחרות.בהמשך אערוך אודישן בסגנון כוכב נולד.הסובלנות-מימכן והלאה.קשה לכן להתמודד עם אדם המכיר בערך עצמו.אודה באם מקצועי לא יככב היות ואינו רלבנטי.אז קדימה למה אתן מחכות בנות? הזוכה תהיה מאושרת.

אתה מזכיר לי את מאיר

למה לפתוח כל כך הרבה שירשורים? אל תדאג, רואים אותך גם אם תמשיך להגיב לשירשורים שלך, אתה לא בלתי נראה. אושר אתה מבטיח? נו שויין, בהצלחה.

הפלא ה8

New member
אתה מלא בעצמך הא?!

איך מישהי יכולה בכלל להתחרות בזה? ולמה שתרצה בדיוק?

magenta73

New member
שאני אמות...../images/Emo99.gif

מג'נטה רצה אצה להתישב על הזרבובית של האדם הכי חם בארץ... כל הקודמת זוכה, לא ככה?

1שינקין

New member
מכרז על לבי

למען הסר ספק,לא יחול לגביו חוק חובת המכרזים.הפורום לא הפנים ולא התרגש מהצטרפותי למרות שאתם זקוקים לי כמושיע.בסך הכל רוצה למשוך כוחות לפורום כך שתוך חצי שנה כל אחד בפורום ימצא מיכסה כלבבו.אוסיף להצעתי דובדבן לקצפת-דייט+אפשרות לקרוא לי בשמי הפרטי+ארוחה כיד המלך(במגבלת כשרות ובכפוף לארוחה עסקית עד 59.90 ש"ח+המשך לילי+המשך).אז לעבודה בנות כי אחת תהיה בדרך אל האושר.

ק י ק ה

New member
שינקין יש כאן בחורה

שמה שלגיה, נראה לי זיווג משמיים

1שינקין

New member
מכל הבנות בארץ

מי שלא מעוניינת להשתתף במכרז של שינקין-אנא חיסכי ממני את תגובתך ודעתך.לא צריך פרשנות לפרובוקטיביות וקצת חוש הומור לא יזיק.

למעלה