אני כאן

Jen74

New member
האמת, שאין לי מה להגיב לשרשור הזה

סתם רציתי להיות ההודעה ה- 100

הפלא ה8

New member
מכרז / אודישן...

היות ואין לנו שום מידע לגביך למעט העובדה שאתה זכר בן 36 (8? לא זוכרת כרגע) איך אתה מצפה שנגיש מועמדות למכרז הזה בכלל? צריכים עוד הרבה פרטים על מנת להגיש בכלל הצעה כלשהי,בסיסית... הבנתי שסנטימטרים זה לא לרמה שלך אבל עזוב את החלק ההוא, דבר נא על הגובה שלך - יש פה בחורות מעל 1.70 בכל זאת, אולי הן כבר נפסלות ולא יכולות להגיש מועמדות בכלל? מעבר לזה - חוש הומור צריך שיהיה גם מובן, לא רק לדעת לספר או לכתוב ככ שאם אתה לא מבין את ההומור שלי או של עוד כמה נשים כאן, איך אתה מצפה שנבין את שלך בדיוק? ולהיפך כמובן. בקיצור - ברוך בואך לפורום, אין לי מושג מה זה יעשה למישהי פה או למישהו אבל אין ספק שאם עברת את המאה הודעות (למרות שהרבה מהן לא קשורות אליך כמובן) אז יש פוטנציאל כלשהו. ושנה טובה אחרי הכל !

הפלא ה8

New member
תשמעי , תראי

פחחחח - כתבתי תשובה ארוכה וקצת אמיתית מדי ומחקתי. אין לי חשק לחשוף יותר מדי. אבל - בפנים אני מלאך קטן - צריך רק לדעת להוציא את זה ממני... וזה גם לכבוד השנה החדשה - צריך להתחיל ברגל ימין בכל זאת...

magenta73

New member
תשמעי, תראי...

גם אני מלאך קטן בפנים (אבל אל תספרי לאף אחד, אוקיי.... לא רוצה להרוס את הדמות האינטרנטית שלי, של כלבה ג'ינג'ית מיוחמת...אני סך הכל עובדת עליה מאוד קשה)... וזה מה שמוציא את המלאך שבך ממך? זה?... שאני אמות... :) קבלי נשיקה על הדרך, בכל מקרה. לשנה מתוקה וחמימה...

הפלא ה8

New member
אני בעצמי מופתעת ממני ../images/Emo6.gif

כנראה ישנתי טוב וקמתי עוד יותר טוב ! נשיקה בחזרה לשנה מדהימה !

1שינקין

New member
למה

לשלוח קורות חיים לחיפוש עבודה זה לגיטימי ואילו להזמין מועמדות לזוגיות עם קשר ישיר לעתיד נחשב כלא קביל.קשה לכן להתמודד עם מי שנראה טוב, לבוש טיפ-טופ מתנסח נהדר ומריח טוב.לגביהופעה-טוב מראה עיניים.בקרוב אערוך אודישן בקפה שבשדרות רוטשילד-מזא"ה נחמני ואז ניתן יהיה לצפות בי במלוא הדרי.ולמעוניינות-טקסי, די.די.טי.ושות' (מקווה שלא שיבשתי ) המשיכו להכין עצמכן לדבר האמיתי והציעו מועמדות.

magenta73

New member
שאלה לי אליך...מחמדי...

כשאתה שולח קורות חיים לחיפוש עבודה, אתה כותב על עצמך מי ומה אתה, איפה למדת, מה הנסיון שלך וכן הלאה, או שאתה כותב "תגידו תודה שקיבלתם את הפקס הזה ממני ותגידו תודה שאני בכלל חושב בכיוון של לעבוד אצלכם במשרד"?... עד אז, היה שלום.

1שינקין

New member
קו"ח-תשובה

אין פסול בהכרת ערך עצמית .למקום עבודה כותבים מה אני יכול לתרום.כאשר המטרה היא הכרות אישית אין מנוס מרשימת מכולת.שנה טובה .

ד נ י ת3

New member
שינקין יקירי,

כעו"ד דווקא אתה צריך לדעת שלפעמים החיים והמוות ביד הלשון. יש משהו מאוד מקומם בהודעה שלך. מאוד שחצני ומאוד פרובוקטיבי. אתה מבין.. אתה זורק מילים באוויר - צריך להיות אחריהם משהו, בסיס, אחיזה במציאות. ואת זה רק הזמן יוכיח. אני לא אוהבת הצהרות גרדיוזיות. מניסיוני - כל אלה שהלכו והצהירו בצורה בוטה (כפי שאתה עשית) התבררו כבועה ריקה מתוכן. אין לי בעיה עם אדם שמכיר בערך עצמו. (אני בהחלט מכירה בערך עצמי), אתה טוען שתעלה ותשדרג את איכות הפורום - מצויין. אני בעד. בוא תוכיח. חובת ההוכחה עליך. עד אז - אתה סתם בועה ריקה מתוכן בעיני. שבוע טוב ושנה מצויינת.

1שינקין

New member
עיסוק

אנא הניחו בצד את עיסוקי,הוא באמת לא רלבנטי.כולם בפורום סלקטיביים.במחשבה שניה-מגיע לכן מאיר

למעלה