אני כאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hbentzur

New member
ברוכים הבאים!

אתה תקבל את חבילת השי שלנו בערך מתי שרעות תקבל אותה...

אתה יודע אתה חוצפן

באת לפה בתור נדחף וויתרנו לך ונתנו לך להכנס אז אל תפריע לאנשים שצריכים להיות פה סתם אוה אותך אתה יודע גש

Ofer Tal

New member
סוף סוף

בן ברית , שיגבה אותי בחזית מול כולכם!

אסף1986

New member
יש מצב הוא התכוון לאריאל

אם כן- יצאת ויצמן אם לא- יצאת נסיך

t a m a r s h

New member
אני גם שמתי לב..

אני בזמן האחרון רואה(מאז שאסף נטש אותנו) שהוא חסר חיים..אז הוא כל היום בפורום ומסלק אנשים..חח סתם..אספי..אתה יודעת שאני אוהבת אותך המון(אני חושבת שכולנו...(-: ) חח..עוד דבר שהצחיק אותי..ישבתי לי בשעה מאוחרת בלילה ותהיתי אם הקומונרים שלנו משועממים/היו משועממים..חח וכן..לאסף בן חיים היקר יש אייסיקיו-תפנו אלי לשאלות

מה פתאום שהוא

התכוון לאריאל אתה רואה את הנקודה הכחולה כמה היא בפנים ככה אפשר לדעת על מה הוא ענה ובגלל שהיא קצת יותר בפנים משלי אז הוא ענה על שלי עכשיו תראה שהנקודה הכחולה של מכתב זה תהיה ממש בפנים אפילו שהיא לא תהיה אחד אחרי לא נורא יצאת טיפש

Hbentzur

New member
גלעד, זה לא אומר כלום!

אני גם תמיד מגיבה לתגובה האחרונה שנכתבה. ולפי דעתי "תאורית הנקודות הכחולות" היא משהו שאתה המצאת... וכן, יש סיכוי גדול שהוא התכוון לאריאל! אבל טוב לשמוע שאתה איתו באש ובמים, זה מרגש. דרך אגב, מישהו יודע מתי הקבלת שבת היום?

את ענית על זה שכתוב "גם אני שמתי לב

לזה של תמר ואני עניתי על שלך לעומת זאת יש אחד יותר למעלה ממך "אספי האייסיקיו שלך" שהוא ענה על השאלה "מה האייסי שלך" מי שיבין יבין ןגם חיים יבין

גלעד יקר

אני חייבת לציין שקראתי הכל ויש לי שני דברים להגיד 1: הדר צודקת! 2: אתה חרטטן שכל, למרות שאני חייבת לציין שעלית על משהו עם הנקודות הכחולות

למעלה