אני כאן כי...

jony225

New member
אני כאן כי...

להאיר את עיניכם איזה תכניות מטומטמות אתם רואים. חבל על הריטינג שאתם נותנים לתכנית הטיפשית הזו. איזה מנחים תת רמה . כל מה שיודכעים זה דברים שקשורים בעולם הבידור. איזה בושה . שום דברים שקשורים לדברים עמוקים יותר ולאו דווקא לא מעניינים- מה קורה במדינה , ראיון מתנחלים למשל שעומדים לעקור מבתיהם, זה דברים שגם קשורים לנוער. לא רק בריטני ספירס ורוני דואני. כל הנמחים בתכנית על סמים , שטחיים , ואם את אלו אתם מעריצים , זה רק מראה מי הנוער . אגב אני בן 21 לא איזה טרחן זקן. ולא כולם מעריצים את שכטר "ההורס"... תתעוררו כבר. תעריצו ותעריכו אנשים שבאמת עשו דברים , ולא פלקטים.

דָניאֵל

New member
../images/Emo77.gifמותק ...../images/Emo26.gif

אתה רוצה פוליטקה ? תראה חדשות אתה יודע כמה תוכניות חדשות יש ? ועוד ב-3 ערוצים !!! { רק בארץ , שלא נדבר כמה יש בעולם } אתה רוצה תוכניות על החיים ? תראה אודטה ! תראה ערוץ החיים הטובים אני רוצה אחרי בית ספר לצחוק ולראות דברים אחרים כמובן שאת כל זה מוצאים באקזיט ! אני שונאת את רוני דואני !!! היא קונה שירים כאילו זה בגדים
אני שונאת את בריטני ספירס היא זונה רק שבמקום להזדיין היא שרה וגם את זה היא עושה גרוע אני לא אוהבת הכי בעולם את שירי מימון שהיא מנחה באקזיט ואני לא אהבתי את הרעיון של הלבחור מנחה חדש לאקזיט כי נמאס מהריאליטי ו- SMS אני אוהבת את היהודים ואביב גפן
אני אוהבת את מיכאל הנגבי שעזב
אני אוהבת את י צחק רבין ז"ל
אני אוהבת את יוסי שריד { פוליטקה בשבילך ... } אני אוהבת חיות
אני אוהבת לרקוד , זו אהבת חיי
או בקיצור : יש לי חיים חוץ מאקזיט והם בכלל לא דומים לאקזיט אני מקווה שאתה מבין מה אני מנסה לומר יומטוב .

דָניאֵל

New member
../images/Emo77.gifועוד דבר ...

אני מסכימה איתך שיש את אלו שאוהבות את עפר שכטר כאילו הוא אלוהים { במילים של קישקוש } אבל הוא באמת נראה לא רע , והוא מוכשר תראה איזה יום אחד אקזיט שהוא מנחה בה ותראה את הפרצופים שהוא עושה ואיך יש לו כישרון לשחק . ואל תסתכל רק על ההתמסחרות שלו ! אפילו שקשה להתעלם ...

jony225

New member
התגובות רק מוכיחות

שזה דור דלי הרוח. מעריצה את עופר שכטר? על מה בדיוק? על זה שהוןא חתיך ויודע לשחק... ווואו!!!!!!1 איזה בושה . אני לא אומר שאין מקום לתכנית בידור , אבל לא כזה תת רמה . הכל שם מזוייף. אין שמנים , אין מכוערים, רק יפים יפות חתיכים חתיכות. שימו לב איך מתייחסת המנחה ליפים כגון רן דנקר שהתארח :" וואו איזה חתיך מוכשר אתה" במבטי הערצה ... אתם מבינים זה מה שהם מלמדים שמי שחתיך ויפה ראוי להערצה וזה בולשיט . מעניין שאין שם אנשיןם רגילים : בקושי ראיתי שם דתיים , אנשים שלא לבושים טיפטופ... אשליה מטורפת. התכנית הזו צריכה להיעלם ומהר.

דָניאֵל

New member
../images/Emo77.gifהופההההההההההההה

אז יש לנו פה איש דתי ... יש לכם ערוץ שלם !!!! אפילו טלנובלה ! עזוב אותנו בשקט ... ומה ניראת לך שירי מימון ? דוגמנית ? היא מפוצצת מייק אפ ויש לה כמה דיאטות לעשות ... לא שיש לי בעיה עם זה ! אני רק אומרת עובדות ונינט טייב הייתה שם גם ואמרו לה את אותם דברים כמו שאמרו לרוני דואני למשל " איזה מדהימה את " וכו וכו ונינט פרהההההה לאומת רוני ! עפר נתן לי רושם של שחקן ממש טוב הוא יודע להיות רציני מתי שבא לו אבל הוא לא צריך כי זו תוכניות שבדיוק מתאימה לשגעונות שלו אבל זה לא אומר שהוא רק חתיך וזהו כי הוא לא מראה את הדברים האחרים שבו ... אם אני הייתי במקום עפר הייתי עושה בדיוק אותו דבר אבל בכל זאת אף אחד לא היה חושב אפילו שאני מעריצה את היהודים אם לא הייתי אומרת ..... אז אני בטוחה שלעפר יש עוד המון דברים אחרים ... פשוט אנחנו לא רואים את זה ! כי טלויזיה זה הצגה ...... לא משנה אם זה אקזיט אודטה לחיי האהבה או דודו טופז ....... עפר הוא גם בן אדם ! לא רק מנחה באקזיט ! ותזכרו את זה ... לגביי כל אחד שאתם רואים בטלויזיה ! במיוחד אתה איש דתי !!! כי רואים שלא לימדו אותך את זה ...

דָניאֵל

New member
../images/Emo77.gif?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!!?!?!

אנשים רגילים זה דתיים ???????? " מעניין שאין שם אנשיןם רגילים : בקושי ראיתי שם דתיים " ציטוט שלך ! שמישהו יחזיק אותי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתאפקת לא להגיד מה שאני חושבת ... מתאפקת !!!!!!!!!!!!!! חוצפן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jony225

New member
אולי תקשיבו ולא תתלהמו

נתתי אדם דתי כדוגמא למישהו "רגיל" . הכוונה הייתה שלא כל חתכי האוכלוסייה מיוצגים בתכנית הרדודה הזו , אלא רק חתיכים וחתיכות. למה לא יכולה להיות מנחה שמנה ומכוערת? אגב אני ממש לא דתי. אני חילוני לגמרי . נראה טוב . אז הביקרות הזו לא בגלל שאני מכוער שמן או דתי "רחמנא ליצלן". חייזר שהיה רואה את התכנית היה חושב בטעות שיראל זה מדינה שכולםםםםם חתיכים כולם יפים כולם רדודים ומתעניינים במי יהיה הכוכב הבא... עלק

דָניאֵל

New member
../images/Emo77.gifיוני יוני יוני .....

אני מבקשת סליחה בשם רן דנקר שהוא רזה הוא ניסה להשמין אבל לא הלך לו ... אז סליחה ! תשמע מותק , אני לא יודעת אם אתה עוקב אחרי התוכנית אבל יש פינה אחת על סקס שמיכל { אם אני לא טועה } מעבירה את הפינה מיכל רזה מאד וגם נראית לא רע בכלל היא התנשקה בפעם הראשונה שלה בכתה ז ' ולא היו לה בכלל פצעי בגרות כשהיא הייתה צריכה לספר לנו מה זה זיקפה היא קראה את ההסבר מהכרטיסיות ... ומה שהיא לא קראה מהכרטיסיות זה היה דיבורים על הזיקפה של עפר .... ככה שבקשר אליה אני יעזור לך בשמחה לזרוק אותה דרך החלון ! { את האמת אנחנו דיי דומות חיחיחיחי ... אבל רק בדברים האלו !!! אני בטוחה שאין לה דברים אחרים להראות לנו ... } אבל להגיד את אותם דברים דומים על עפר שכטר ? אין פה שום הגיון ! יש לך בעיה עם כל האנשים בבידור הישראלי שנראים טוב ? אז תעשה משהו בנוגע ליהודה לוי ... אבל לא לעפר כי עפר לא שייך לקבוצה הזו !! ובפעם המליון : שירי מימון בכלל לא רזה ומלאה מייק אפ !! אז למה אתה חוזר שוב ושוב על המשפט " למה מנחה לא יכולה להיות שמנה ומכוערת ? " ונינט טייב , שמנה מאד ..... והיא גם הייתה שם וקיבלה מחמאות כאילו היא מיס עולם ! אני לא מאמינה לך בגרוש שאתה לא דתי ... אני גם יכולה להגיד שאני רוני דואני בכבודה ובעצמה זה אינטרנט ....... ככה שאני רואה אם מי פה יש לי עסק ...

נינט קיבלה מחמאות?

ממה שאני זוכרת עפר ירד עליה שהיא שמנה אחר כך הוא התנצל ואמר שהיא מדהימה

דָניאֵל

New member
../images/Emo77.gifהוא לא אמר שהיא שמנה

שירי שאלה אותה מה השתנה בה מאז כוכב נולד אז עפר ענה במקומה " כמה קילוגרמים " ואז נינט הסתכלה עליו בשוק והוא אמר לה שזה מחמאה שהיא הרזתה .... אז היא אמרה תודה וסתמה

אמממ...

נו נכון הוא אמר "כמה קילוגרמים" ואז היה שקט ושירי ונינט הסתכלו עליו המומות! אחר כך הוא אמר שהוא לא התכוון או משהו אבל ברור שהוא התכוון לזה שהיא השמינה

jony225

New member
דניאל ה יקרה

אני לא דתי . תקלטי כבר. מה הקשר למיכל טראוריג הטיפשה ? את מבינה מי מלמדת נושאי מין לצעירים? טיפשה מכפר סבא שכל החיים טופחה ע"י החתיכים של השכבה ... מה היא יודעת על מצוקות, מה היא מבינה מהחיים שלה. זה כבר בזיון שלוקחים נושא כזה ומפקדים אותו בידיה של תת רמה מזויעה כזו. נינט טייב בחיים לא הייתה מגיעה לאן שהגיעה אם לא היה כוכב נולד . רוצה לומר: היא הגיעה בזכות אהדת הקהל, אולם בחיים לא הייתה מצליחה להכנס לפריים טיים סתם ככה כנינט מקריית גת. אופי התכנית הוא שהביא אותה למרות שומניה לתהילה. אין הרבה כאלה וחבל. אני בטוח שעופר שכטר הוא אדם איטנלגנטי , אז למה הוא מראה רק את הצד המפגר שבו? שירי מימון רזה . וגם די נאה. אני מתכוון למה שלא ישימו אחת כמו מרב הרמל מהאקדמיה לצחוק באקזיט? היא מצחיקה ומוכשרת רק מה ... היא שמנה... מעניין מי יקבל אותה. יהודה לוי אני לא ממש מסכים כי הוא אמנם יפה אבל הוא גם שחקן די טוב והוא לא מנחה תכנית נוער הבנת. אין לו אחריות.

דָניאֵל

New member
../images/Emo77.gifיוני אתה מדבר פה על טעם ...

על טעם ועל ריח אין להתווכח ... ויהודה לוי אם לא שמת לב נאהד בנוער אז מה שהוא לא מנחה תוכנית נוער , יש לו אותה השפעה ואם אקזיט תת רמה אז הוא תת תת תת תת רמה ..... אבל שוב , זה עניין של טעם אתה לא תפסת את המישהי הנכונה לדבר איתה על הדעות שלך כי אני חושבת יתר לכיוון שלך ..... אבל זה לא נוגע רק לאקזיט אלא לטלויזיה כולה , בכל העולם ! אני מתחילה להבין למה מיכאל עזב את אקזיט ..... פעם אקזיט הייתה משהו אמיתי ! אבל היא השתנתה מקצה לקצה ועוד דבר , זה שרוני וסוגים כמוה מתארחים בתוכנית זה לא אומר שאנחנו ביקשנו ומרוצים מזה אז אל תחשוב שכל מה שיש בתוכנית זה גם לטעמנו ... אה וגם אני לא מעריצה עיוורת !!! אם יש משהו שאני לא אוהבת אני לא מתעלמת מזה ... אז את כל הטיעונים שלך תגיד לצופה באקזיט עיוורת , לא לי . הייתי עוזרת לך למצוא אבל לא חסר כאלו ככה שתמצא מאד מהר ....

jony225

New member
אני מסכים

זה נפוץ בכל המדיום התקשורתי. בטלוויזיה בעתונות וכו'. אבל אם יהיו צעירים שירצו משהו אחר אז מתוך הצורך הזה יווצרו תכניות חדשות. אני לא מדבר על תכניות משעממות , אלא נגיד אקזיט אבל עם מנחים שמנים מכוערים , דתיים, מתנחלים, צפוניים , ירושלמיים, ערסים, פרחות, בקיצור ייצוג של הארץ ולא רק כוסיות וכוסונים. מלי לוי פשוט טיפשה . היא הכי תת רמה שם. היא לא יודעת דבר וחצי דבר באקטואליה, כלום , ראש ריק נבוב וחלול , שכל היום מעסיק אותו שטויות. היא אפילו לא שירתה בצבא חוצפנית , מפונקת. לזאת נותנים במה? לזאת משלמים? על מה? על זה שהיא כוסית????? טיפשים פוחזים. היחיד שאני מעריך הוא מיכאל הנגבי שהיה חמוד לאללה וגם חכם. רואים שיש לו ראש .

דָניאֵל

New member
../images/Emo77.gifהצבא לא עושה את הבן אדם !!!!!!

גם אביב גפן לא עשה צבא , אז אתה משווה אותו למלי לוי !? אתה בכלל יודע למה היא לא עשתה צבא ??? אתה מכיר אותה שאתה קובע מה הרמה שלה ? וכן , היא דוגמנית ולדוגמניות משלמים כי הן כוסיות ... מה אתה רוצה דוגמנית עם תחת גדול ? אז בבקשה תפתח סוכנות ! אבל מלי היא רק קמצוץ מהתוכנית גם אני בהתחלה חשבתי שהיא פרחה אטומה שחושבת שנאמין שהיא בלונדינית אמיתית ! אבל אחרי הרבה תוכניות שהיא הנחתה ראיתי שהיא רגישה ולא כ"כ אטומה כמו שנראה . בקשר לידע שלה באקטוליה , אולי זה לא מעניין אותה ??? לא כל אחד אוהב מה שאתה אוהב ... מיכאל ,
גם אני הכי אהבתי אותו !!! ועדיין . אתה רוצה מתנחלים בתוכנית ??? ומה הם יגידו לנו ? שהם תורמים לקהילה , שאם נפנה אותם זה יפגע בחינוך שלהם שאין להם טלויזיה בבית והרי טלוזיה זה לא טוב ! ואז אקזיט באמת תהיה תת רמה ! יש גבול עד כמה שאתה רוצה להפוך את אקזיט ל- " אמיתית " מה אתה רוצה שיהיה שם !? שראש הממשלה יבוא לספר לנו מה קורה בכנסת ? זה תוכנית נ-ו-ע-ר ! אתה מדבר לא בהגיון ... אז כל תוכנית בטלויזיה עכשיו תהיה אמיתית ותספר לנו על החיים ??? זו לא המציאות !!! יש תוכניות בשביל זה ויש תוכניות לברוח מזה !

למעלה