אני כאן גם רציתי להודיע לכם שאני גם פה אז בכיף
נ נראית גרוע ביותר 1 New member 4/8/02 #6 היי גיורא ../images/Emo23.gif מסתבר שיש כאלו שנראים גרוע יותר חחחחחחח חתמתי
נ נוגה בשבילכם New member 4/8/02 #19 אז את בעצם כוסית אלוהית? ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif
Y yafit75 New member 4/8/02 #26 זהו? בסדר? הרי ההפך של: נראית גרוע ביותר 1 הוא: בלתי נראית,,, הכי טובה 10. אז מה הוא הנכון? תחליטי! <בטח הבחורה נבהלה, באלוהים, אני התבלבלתי מעצמי>
זהו? בסדר? הרי ההפך של: נראית גרוע ביותר 1 הוא: בלתי נראית,,, הכי טובה 10. אז מה הוא הנכון? תחליטי! <בטח הבחורה נבהלה, באלוהים, אני התבלבלתי מעצמי>
נ נראית גרוע ביותר 1 New member 4/8/02 #27 יפיתוש לא נבהלתי אני רגילה לתגובה שכזו אז תתרגלו אלייטוב ?
Y yafit75 New member 4/8/02 #34 נראית, אני לא אהיה פה,,,אבל אני סומכת על חברי הפורום,,,הם מקסימים, הם יודעים לקבל אורחים,,, ואם האורחים בסדר,,, אז הפורום כבר הופך לבית השני שלך,,,,והחברים פה מאוד על הכיפאק,,, אני אחזור לקראת סוף החודש,, ומקווה לראות את השם שלך מתרוצץ פה בפורום,,, בכל אופן בהצלחה.
נראית, אני לא אהיה פה,,,אבל אני סומכת על חברי הפורום,,,הם מקסימים, הם יודעים לקבל אורחים,,, ואם האורחים בסדר,,, אז הפורום כבר הופך לבית השני שלך,,,,והחברים פה מאוד על הכיפאק,,, אני אחזור לקראת סוף החודש,, ומקווה לראות את השם שלך מתרוצץ פה בפורום,,, בכל אופן בהצלחה.