אני כאן!!! אבל איפה אתם???

ruthty

New member
ענת 71 שיהיה לך יום נעים

ענת רופא המשפחה שלי הציע שביום שרק מתחיל הכאב ראש לקחת כדור אדויל ואני רוצה לומר לך שזה מאוד עוזר היום פחתו הכאבי ראש מצטערת שלא יכולתי לענות אתמול בדרך כלל אני עסוקה בערבים נסי בברכת בוקר טוב

ענת71

New member
מיגרנה זה כאב ראש חזק במיוחד!!!

עם בחילות והקאות לצערי הרב הכדורים לא תמיד עוזרים הכאב יכול להמשך יותר מיום אחד. עד שהרופא בא ונותן לי זריקה הכאב עובר. אני יכולה לסבול כל כאב אבל כאבי ראש אני לא מאחלת לאף אחד!!!

ruthty

New member
../images/Emo13.gifענת 71

ענת אני יודעת מזה מיגרנה אצלי זה נובע מהתרופות לפעמים זה נימשךך יום או יומים היום המצב יותר טוב ברוך השם אולם בעצתו של הרופא איך שרק מתחיל הכאב אני לוקחת ישר אדוויל. וזה עוזר מאוד הכדור שאני לוקחת זה טגרטול שזה כדור בסיס של המחלה לפי דברי הרופא 800 מ"ג ליום היו זמנים שהיתי לוקחת 1200 מ"ג ליום לא מזמן אחד התופעות זה כאבי ראש חוץ מזה אין שום תופעות לואי שיהי לך יום נאה

ענת71

New member
../images/Emo184.gifגם אני לוקחת כדורי טגרטול.

אחר צהרים טובים לך ולכולם. וכדורי למיקטל שלפעמים גורמים לי לכאבי ראש. אני לוקחת את הכדורים הכי חזקים לשכוך הכאבים לא תמיד זה עוזר לא נורא לפעמים אפשר להתגבר על הכאב. עברנו את פרעה נעבור גם את זה. שיהיה לך ערב טוב והרבה בריאות.

tropical888

New member
גם אני חזרתי!

סוף סוף נחתנו בהונג-קונג ואנו נמצאים בדירתנו, וכפי שאתם רואים יש גם אינטרנט וטלפון. ולמי שלא יודע - אז אני הגעתי לתקופה של 4 שנים להונג-קונג מטעם עבודתו של בעלי. להשתמע

למעלה