אני כאישה

jane34

New member
שרלי ממך אני מחכה עוד לתשובה....

הרגת אותי אני במתח תעני לי .......

לפעמים...

קורה לכל אחד שזה מה שהוא מרגיש... אבל את...יכולה גם להגיד את זה מבלי להתחסד... מבלי לחשוש ולהחביא את הרגשתך. מעטים בטח היו יכולים לזאת. כשאת מביעה בפני עצמך...ולא חשוב שזה פה לפני אחרים...את הרגשתך... את גם יכולה לראות בדיוק מה קורה לך... ולהתמודד. את לבד תחליטי מה טוב לך ומה לא. אם נעים לך רגש השינאה הזה או לא. אם מביא אותך למקום שנוח לך בו או לא. ואם את רוצה אותו איתך או לא. לא יפת נפש מתאנפפת...כבר אמרתי
תמשיכי לדבר עם עצמך על כך...(או פה)...ותשמעי ת'צמך לעומק יותר.
לך בהתמודדות.

דרוש הרבה אומץ לומר את האמת

כמו שהיא , בלי לייפות.. עכשיו שאמרת..זרקת לחלל האינרנט את הגועל שלך..עכשיו זה הזמן לנקות. ואחרי שתתנקי..תרגישי הרבה יותר טוב.. דרך אגב למה את מבזבזת זמן ואנרגיות בשנאה?

ערסlight

New member
מי רב מי?

אין מכה גדולה יותר מאשה זנוחה. כל יום את עסוקה במה הם עושים, ואותך... השאירו לבד. רק מה, במקרה הזה העונש הגדול הוא דווקא לך. את תקועה עם עצמך. [אללה יוסתור] אבל חוש הומור יש לך... אישה בוגרת...

naama78

New member
השינאה...

נובעת, כנראה מהקנאה. לדעתי בלבד! אין קשר להיותך בוגרת, או לא, אלא- האם שחררת עצמך ממנו, האם סגרת את התהליך... נראה לי שלא. אם הוא מושפע מדבריך- אז, כנראה גם אצלו לא סגור משהו, אולי אינו בטוח.. בכל מקרה, תתרכזי בעצמך ולא בהם.... מה שאת מרגישה- מאוד טבעי ואנושי ( בעיני, לפחות).

עש לילה

New member
האקסית והחברה

גם פרודתי שונאת מתעבת לא סובלת את החברה שלי טבעי לחלוטין אצל פרודתי זה בגלל שהחברה "הרסה" לה את המשפחה היא שכחה ( פרודתי) שההרס מתחיל מבפנים אז מתוקה תבדקי עם עצמך מה הוביל בכלל לנתק ולגירושים לפני שמאשימה אחרים זה הכי קל להאשים אבל לא תמיד נכון שב"ש של חיוכים וקחי הכל בקלות תמיד יש את מחר שמביא איתו עתיד חדש

מי רב

אל תתפללי שיקרו לה דברים רעים הכל חוזר אלינו כמו בומרנג צאי מזה , היה מה שהיה - הוא עשה מה שעשה את בגדת וככה הדברים התגלגלו. אם את מגדירה את עצמך כאישה בוגרת (ואת מגדירה) קחי אחריות על החיים שלך ותתקדמי הלאה בחיים אל תהי עסוקה בלנסות להחזיר את הגלגל או להמציא אותו מחדש פשוט תמשיכי עם החיים שלך. וכשלך יקרו דברים טובים תוכלי לראות שטוב שזה נגמר. בהצלחה

אני מקווה שלא תצליחי ברוע

כשיהיה לה רע - יהיה לו רע - כשיהיה לו רע - יהיה לילדים שלכם רע - כשלילדים שלכם יהיה רע - לך יהיה רע.... אז תחסכי את כל הסבב ותישארי עם הרע שלך ותתגברי. בהצלחה

° זואי °

New member
../images/Emo128.gif הצליח ../images/Emo127.gif אצליח

ההרגשה עצמה מאוד טבעית גם אם היא לא הגורם לפרידה שלכם. הנסיונות להשפיע עליו, מאוד ילדותיים. בסך הכל מי שסובל מכל זה זאת את. רק כשתלמדי לשחרר ותתבגרי קצת, תהיה לנפש שלך מנוחה.

למעלה