אני כאישה

מי רב8

New member
אני כאישה

בוגרת לא מצליחה להתגבר על השינאה לחברה של הגרוש שלי שונאת אותה עד כדי שמאחלת לה דברים רעים שיקרו לה גם מתפללת שיקרו לה דברים רעים מנסה להסיט אותו נגדה ואת כולם והוא כזה תמים לפעמים ניראה שהוא מושפע מימני האם הצליח להשפיע עליו ?

jesie12

New member
מה את בעצם רוצה ממנה??

הוא התגרש ממך וזכותו להיות עם מי שטוב לו!! את ..תמשיכי הלאה..! וואי כמה רוע!

מי רב8

New member
למה רוע ?

בגלל שנאתי אליה? הרי אני יודעת הוא יעשה לה מה שעשה לי ובגלל מה שעשה לי זה גרם לי לבגוד בו הוא יעשה לה גם רע אני לא צריכה להתאמץ ולא אמרתי שאני רוצה אותו ולא אוהבת אותו

מצוטטת

New member
כמה טוב

לפעמים לא לענות ישר... לחכות ולתת לשרשר להתגלגל ולתפוס תאוצה... וואלה הכל ברור ונהיר לי עכשף SORRY .... פה כבר קטנה קומתי לסייע לך!

d a n i e l s 5

New member
זהו , התחלת לדבר עם עצמך?

שמעתי שזה קורה כאן בפורום לאנשים..... זה מדבק?

מצוטטת

New member
../images/Emo3.gif

כשאין
ים.... גם לובסטר נחשב... ידעת?
וזה מEד מEד מידבק HO YYYYYYYYYYYYYYYY

d a n i e l s 5

New member
הצלחת לבלבל אותי...

את דואגת, לה / לו / לעצמך ? את שונאת, אותה / אותו/ אותך ?

n o g a1

New member
את אומרת

שאת כאישה בוגרת לא מבינה הכיצד יש בך תחשות שליליות כלפי החברה של הגרוש שלך? נראה לי שאת מטילה ספק לגבי היותך "אישה בוגרת". אגב , מהי אישה בוגרת לדעתך? האם חובה להיות אישה בוגרת? האם נפרדת רגשית מבעלך? על פניו שם "קבור הכלב".

ס י ו ן 6

New member
על אי בודד הייתם לנצח יחד???

הרבה יותר קל לכעוס על/לשנוא אדם זר... קשה לפעמים להשלים שמישהו שבשלב מהחיים היה קרוב- פתאום כבר לא... לפעמים הפגיעה, האכזבה והכאב כ"כ קשים שלא ניתן "לחזור אל החיים", מבלי להוציאם על מישהו- קל יותר ולכאורה מזיק פחות כשמדובר באדם זר ואולי נח לחשוב שמישהו חיצוני "אשם" בניפוץ ה"מושלמות"- שהרי על אי בודד היינו חיים לנצח יחד... מבינה אותך אבל חשוב שתמצאי דרכים פחות הרסניות להתרוקן מהכעס,השנאה ושאר הרגשות הקשים שהותירה בך הפרידה. שבת שלווה ונעימה לך.

galia1962

New member
ואת קורת לעצמך בוגרת???.

ולפי ההתנהלותך, כנראה הגרוש שלך לא כל כך תמים, אם העדיף מישהי על פנייך.... ודרוש הרבה רוע כדי להוציא ממני תגובה צינית. במקום לחשוב איך לאמלל אחרים, כדאי להתחיל לחשוב איך את גורמת טוב לעצמך.

מי רב ?

שבת שלום, הרגש שאת מתארת טבעי לגמרי. העובדה שאת מודעת למחשבותייך ומעשייך, היא החשובה. נסי לטפל בעצמך, לבד או עם עזרה מקצועית. במקרה של התנגשות את הראשונה שתפגעי. תדאגי לעצמך אם לא לאחרים. ואל תיבהלי, טבעי לגמרי מה שעובר עליך, למרות שזה לא 'חברותי', לא 'סוציאלי'. אגב, גם אם תצליחי להשפיע עליו, זה לא יחזיק לאורך זמן יהיה בסדר.

jane34

New member
לאחל לאנשים דברים רעים?לא טוב

לא יפה לא בריא..... נסי לשחרר את האנרגיות השליליות האלה והמזיקות לך כל כך לא בריא...... מאחלת לך הרבה אושר.....

מכירה את שיטת הבומרנג?../images/Emo67.gif

לא אטיף לך רק אתן לך טיפ קטן.. קחי את השק הכבד הזה שיושב על ראשך ונקרא "קנאה" ותנסי בכל כוחותיך להשליך אותו מהחלון.. אולי לשרוף אותו... מה שמרגיש לך... את לא זקוקה לו! השק הזה רק מכביד וגורם לך למשא כבד של עצב , תסכול, ומרירות אני יודעת שזה לא פשוט, זה ממש לא קל! אבל, בואי תחשבי לעצמך... כמה כייף אם הוא לא יימצא שם ויטריד את מנוחתך? כמה הקלה... ותראי שכן תוכלי להזקף לראות את העולם בצבעים בהירים יותר..ולא תאמיני, אפילו תוכלי להפנות לזוגיות חדשה ונהדרת עבורך. יודעת שהעבודה לא קלה, אבל שווה
שבת שלום

jane34

New member
חיכיתי לך בדולינה..וכמו תמיד גם

הפעם לא אכזבת אותי..... מסתבר הסבלנות משתלמת......... נהנית לראות אותך שופעת וקורנת מאנרגיות חיוביות תענוג כמה כיף נהיה פה שוב שקט וסדר בבית הזה.... לא? מה את אומרת?

למעלה