אני יתקיל בשאלה....

אני יתקיל בשאלה....

איזה משחק אתם הכי אוהבים לשחק? אני אישית הכי אוהב אמזונש,כי זה נותן המון פתיחות וזה סוג של אמנות, אני אוהב את זה גם כי זה מחבר אותי עם קונג-פו, אומנות לחימה שאני מת ללמוד, למה אני לא לומד? כי הרמה בארץ לא מספיקה לי...אני ילמד בסין(מקווה...) את ההשראה לשאלה נתן לי דורון...

thorondor

New member
סאובנטו פיקנו.

השילוב האולטימטיבי בין הערמומיות של האנגולה לתנועה של הרג'יונאל.

Escova

New member
מה אני אשם ?

(הרמה בארץ לא מספיקה לך ? o_O ) אמא של ישו (סנטה מאריה) כי זה משחק אסטרטגיה, (ואני גנרל),זה משחק של מי ישלוט במרכז, וזה דבר שלומדים בהרבה מארשל ארטס, איך לשלוט במרכז, כדי לשלוט בכול...

אנגולה

בהחלט,המשחק הכי מדהים שקיים. ושאלה לי אליכם: איך נפתחתם לסגנונות כמו סאובנטו פיקנו ואמזונש?איפה למדתם אותם? מהמורה? מהאינטרנט? מחברים?

תראה...

אמזונש, מפתחים לבד, הרעיון הוא לבטא את עצמך, חיות לא לומדות להלחם, זה הכל באינסטקטים שלהם, לא לומדים מהמורה, או מחברים או מהאיטרנט, לומדים לבד, ככה גם המשחק שלך יהיה הרבה יותר יפה...

אני יסביר למה התכוונתי...

המאמן(זה היה קוברדור במקרה) אמר לנו היום נשחק משחק חדש:אמזונש! כל אחד בוחר חיה, ונלחם כמוה...היה אחד שבא ירד לרצפה והכניס ת'ראש בין הרגליים...(צב) זה היה אחד המצחיקים... מממ בקשר לקצב, אני לא זוכר...אבל ת'משחק מפתחים לבד...אני הייתי מסתכל על תוכניות של נמרים בשביל זה...

למעלה