אני ישראלית

0snow white0

New member
אני ישראלית ../images/Emo104.gif

היי מה נשמע? אז אני גרה בסיאטל... אי שם בפינת ארצות הברית.... ואני עוברת לשמפיין שנה הבאה... רשמתי פה הודעה פעם נראה לי.... בקיצור... אני שונאת את המקום הזה, מתה לחזור, החברות שלי פה לא משתוות לאלה שבארץ וכל זה... אז בגלל שכולנו ישראלים פה אז חשבתי שכל אחד יפתח הודעה למה הוא ישראלי... כאילו לכתוב "אני ישראלי/ת כי ...." אין לי מושג מה אתם רושמים אבל חשבתי שזה יהיה נחמד :)

sivani

New member
אני ישראלית כי... ../images/Emo104.gif

אני מכורה למילקי,משהו שהקנדים בחיים לא ידעו להעריך.

0snow white0

New member
אני ישראלית כי...

אין לי מושג לאיזה אוניברסיטה אני אלך למרות שאני כבר בכיתה י"א

MissUnKnown

New member
_____

וואו.... המערכת הקוסמית של העולם נפגעה כשהיא כתבה את זה על ט' לא נירא לך קצת צבוע כשאת עם החתימה "חייה ותן לחיות" אומרת לך איך "לחיות"?

דבר ראשון....

אני בן....... דבר שני אני לא אמרתי את זה בשביל להעליב אלה בשביל לתקן כי יש לי סטת כזאת לתקן אנשים.......

|אני ../images/Emo104.gifגאה כי...

פה אני גר....... למרות שהייתי רוצה לעזוב לכמה זמן כדי ליראות איך זה לחיות מחוץ לארץ.....

Asafpotter

New member
ישראלי, לא גאה במיוחד..

הייתי שמח לנסוע ולסיים צמד שנים אחרונות של תיכון בחו"ל, חריג מרבים ממכם, אני לא יכנס ליותר מידי דכאונות, לבד הייתי ולבד איהיה (עד להודעה החדשה), רוב הזמן אני שלם עם זה... נכון שקל להגיד, אבל תקופות רעות בחיים זה לא סוף העולם, הבנייה וכל השטיות... מים לדויד המלך...

draedalus

New member
ה=ישראלים הם ממש מפגרים

דוגמה מהיום!!!! אנחנו נוסעים באוטו ואני קראתי ספר ולא שמתי לב מה קורה ואז הגענו לכיכר וילדים מירחיב (ישוב ליד כפ"ס) זרקו עלינו שקיות מים, ביצים ועוד חומר מוזר שאין לי מושג מהו (איך נבהלתי) ואימא שלי ואחותי מזה הבהילו אותי חשבתי שאלה ערבים...איזה אנשים מפגרים!!!!!יו איך התעצבנתי...לאיפה הטמטום יכול להגיע? טוב אני יודעת זה לא שווה להתעצבן עליהם..אבל הישראלים הם עם ברברי ומפגר ואני בכלל לא גאה להיות "חלק" ממנו... אל תרביצו לי רק...

Julia16

New member
מתוקה, זה בדיוק מה שאני חשבתי..

לפני שעברתי לפה לאנגליה. בדיוק חשבתי לעצמי 'איזה אנשים ברברים! איזה עם ברברי ומפגר'... אבל רק כשהגעתי לפה הבנתי כמה טעיתי. לאו דווקא בקטע של זה שהישראלים לא ברברים, נכון, הישראלים הרבה פעמים מתנהגים בצורה גסה וברברית, למרות שהרוב הם ממש לא כאלה. גם פה באנגליה יש ברברים ואנגלים שמתנהגים בצורה מגעילה, ומסתובבים שיכורים ברחובות וצועקים ועושים דברים מפגרים, ובאותה המידה גם בישראל יש הרבה אנשים כמוך וכמוני שהם ממש לא ברברים ולא עושים כאלה דברים. בכל מקרה, ברברים או לא ברברים,זה הרבה יותר טוב מההתנהגות הקרירה, האדישה והמגעילה של האנגלים. אין לי ממש כוח להתחיל לפרט עליהם כי אני מתה מעייפות, אחרת כבר הייתי עושה את זה, אבל אני רק הגיד לך שאם רק היה לך מושג איך העם האנגלי מתנהג, והאופי שלו וכל זה, לא היית מדברת ככה. וגם אני יגיד לך עוד משהו, ברגע שאת תעברי לגרמניה, את לא יודעת עוד כמה את תתגעגעי לעם ה'ברברי' הזה שהשארת שם בישראל.

0snow white0

New member
את מזכירה לי את עצמי...

תראי שעוברים מבינים כמה מתגעגעים לכל התרבות הישראלית... שנה שעברה שביקרתי בישראל כל כך שמחתי לראות אנשים דוחפים וצועקים וכל זה... כאילו זה שמע מפגר אבל אחרי שאני פה עם כל כך רבה צבועם שכל היום מחייכים אלי ו כל הזמן נחמדים מידי... ואין סיכוי שהם יגיד מה שהם באמת חשבים פתאום שאת חוזרת את מבינה כמה זה חסר... טוב אני עכשיו בבית ספר והמקלת הוירטואלית משגעת אותי אז אני אכתoב אחר כך...

coconut56

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חולה על ההודעות שלך , ליבי

למעלה