פ ש ו ט נ י ק י ט ה
New member
אני ירוקה מקנאה
אני ירוקה מקנאה
ראיתי שבפורום פוריות יש מנהג נדמה לי שכל יום חמישי(לקראת סוף השבוע ובכלל)הבנות כותבות על דברים חיוביים או מצחיקים שקרו להם באותו שבוע,וכך מתנתקים לזמן מה ושוכחים מהקשיים שמתמודדים איתם כל זמן,כי כשכותבים,ומתרכזים בדברים כייפים אז זה עוזר לחשוב חיובי,וראיתי שאצלהם בפורום זה ממש מוצלח וגם אני רוצה!!! טוב אז אני לא רוצה להשאר לבד,בזה אני מתחילה: נקודות אור
אתמול השארתי את החמאה על השולחן בסלון,ופתאום היא נעלמה ונשארה רק העטיפה,מי מסוגל לאכול חמאה שלמה,חשבתי,עד שראיתי את הכלבה מתלקקת באושר,ואז הבנתי,אבל את כל החבילה? איכס...
קניתי ספר חדש ששמו "כוחו של התת מודע" ואני מנסה את כוחו כדי לשפר את הקליטה של הרחם.ואני ממש אופטימית.
השבוע אמרו לי ששבע פילים בבית מביאים מזל,לי יש לפחות 17 מחרסינה,מבד,מזכוכית,בצורת נר,אז נראה לי שיש סיכוי למזל.
מישהו יכול לתרום לי קצת חמאה בא לי על סנדויץ...סתם... הרבה אהבה לכולם
אני ירוקה מקנאה
ראיתי שבפורום פוריות יש מנהג נדמה לי שכל יום חמישי(לקראת סוף השבוע ובכלל)הבנות כותבות על דברים חיוביים או מצחיקים שקרו להם באותו שבוע,וכך מתנתקים לזמן מה ושוכחים מהקשיים שמתמודדים איתם כל זמן,כי כשכותבים,ומתרכזים בדברים כייפים אז זה עוזר לחשוב חיובי,וראיתי שאצלהם בפורום זה ממש מוצלח וגם אני רוצה!!! טוב אז אני לא רוצה להשאר לבד,בזה אני מתחילה: נקודות אור