אני ירוקה מקנאה

מצב
הנושא נעול.
אני ירוקה מקנאה

אני ירוקה מקנאה
ראיתי שבפורום פוריות יש מנהג נדמה לי שכל יום חמישי(לקראת סוף השבוע ובכלל)הבנות כותבות על דברים חיוביים או מצחיקים שקרו להם באותו שבוע,וכך מתנתקים לזמן מה ושוכחים מהקשיים שמתמודדים איתם כל זמן,כי כשכותבים,ומתרכזים בדברים כייפים אז זה עוזר לחשוב חיובי,וראיתי שאצלהם בפורום זה ממש מוצלח וגם אני רוצה!!! טוב אז אני לא רוצה להשאר לבד,בזה אני מתחילה: נקודות אור
אתמול השארתי את החמאה על השולחן בסלון,ופתאום היא נעלמה ונשארה רק העטיפה,מי מסוגל לאכול חמאה שלמה,חשבתי,עד שראיתי את הכלבה מתלקקת באושר,ואז הבנתי,אבל את כל החבילה? איכס...
קניתי ספר חדש ששמו "כוחו של התת מודע" ואני מנסה את כוחו כדי לשפר את הקליטה של הרחם.ואני ממש אופטימית.
השבוע אמרו לי ששבע פילים בבית מביאים מזל,לי יש לפחות 17 מחרסינה,מבד,מזכוכית,בצורת נר,אז נראה לי שיש סיכוי למזל.
מישהו יכול לתרום לי קצת חמאה בא לי על סנדויץ...סתם... הרבה אהבה לכולם

ועכשיו תורכם../images/Emo8.gif../images/Emo25.gif../images/Emo69.gif../images/Emo8.gif

אני ירוקה מקנאה
ראיתי שבפורום פוריות יש מנהג נדמה לי שכל יום חמישי(לקראת סוף השבוע ובכלל)הבנות כותבות על דברים חיוביים או מצחיקים שקרו להם באותו שבוע,וכך מתנתקים לזמן מה ושוכחים מהקשיים שמתמודדים איתם כל זמן,כי כשכותבים,ומתרכזים בדברים כייפים אז זה עוזר לחשוב חיובי,וראיתי שאצלהם בפורום זה ממש מוצלח וגם אני רוצה!!! טוב אז אני לא רוצה להשאר לבד,בזה אני מתחילה: נקודות אור
אתמול השארתי את החמאה על השולחן בסלון,ופתאום היא נעלמה ונשארה רק העטיפה,מי מסוגל לאכול חמאה שלמה,חשבתי,עד שראיתי את הכלבה מתלקקת באושר,ואז הבנתי,אבל את כל החבילה? איכס...
קניתי ספר חדש ששמו "כוחו של התת מודע" ואני מנסה את כוחו כדי לשפר את הקליטה של הרחם.ואני ממש אופטימית.
השבוע אמרו לי ששבע פילים בבית מביאים מזל,לי יש לפחות 17 מחרסינה,מבד,מזכוכית,בצורת נר,אז נראה לי שיש סיכוי למזל.
ועכשיו תורכם

Fantasy3

New member
"גניבת" רעיון מוצלח מאוד ../images/Emo45.gif

אני ירוקה מקנאה
"גניבת" רעיון מוצלח מאוד

ואני ממשיכה : 1. היה לי דין ודברים קשים מאוד עם עמית לעבודה ופשוט לא יאומן כולם כאחד כולל ההנהלה היו לצידי - מתרגשת מעוצם התמיכה והאהבה הגורפת שהיתה מאחורי. 2. חזרתי מהעבודה ולא מצאתי את הכלב שלי
, אחרי חיפושים שנראו כנצח..ולחץ היסטרי מסתבר שישן לו בנחת בארון בגדים. 3. מישהי שאני לחלוטין לא מכירה ואינה מעורה במצבי, באה ואמרה לי על הבוקר..חלמתי שאת בהריון וילדת - עצרתי את הכול והרשתי לעצמי לשאול אותה מה נולד לי בחלום
- אמרה בת - נראה לכם שזה מסר כלשהו? 4. חנוכה אוטוטו....הסופגניות בדרך...

פנטסי וואו החלום זה ממש סימן

"גניבת" רעיון מוצלח מאוד

ואני ממשיכה : 1. היה לי דין ודברים קשים מאוד עם עמית לעבודה ופשוט לא יאומן כולם כאחד כולל ההנהלה היו לצידי - מתרגשת מעוצם התמיכה והאהבה הגורפת שהיתה מאחורי. 2. חזרתי מהעבודה ולא מצאתי את הכלב שלי
, אחרי חיפושים שנראו כנצח..ולחץ היסטרי מסתבר שישן לו בנחת בארון בגדים. 3. מישהי שאני לחלוטין לא מכירה ואינה מעורה במצבי, באה ואמרה לי על הבוקר..חלמתי שאת בהריון וילדת - עצרתי את הכול והרשתי לעצמי לשאול אותה מה נולד לי בחלום
- אמרה בת - נראה לכם שזה מסר כלשהו? 4. חנוכה אוטוטו....הסופגניות בדרך...
זה קרה לחברה שלי שחלמו עליה שהיא בהריון והיא היתה באמת בהריון,הלווא הלוואי איזה יופי! ולגבי הכלב אולי אשלח את שלי אלייך שישנו שניהם בארון כי רק עכשיו ניקיתי את הבית
עם לא יכפת לך...כנרא שהארון שלך ממש נוח. ושוב כן אני מאמינה שזה מסר,ואולי משהו יחלום עליי גם חלום כזה
?...

Fantasy3

New member
../images/Emo45.gif למסר ../images/Emo127.gif מחכה לכלב שלך../images/Emo6.gif

זה קרה לחברה שלי שחלמו עליה שהיא בהריון והיא היתה באמת בהריון,הלווא הלוואי איזה יופי! ולגבי הכלב אולי אשלח את שלי אלייך שישנו שניהם בארון כי רק עכשיו ניקיתי את הבית
עם לא יכפת לך...כנרא שהארון שלך ממש נוח. ושוב כן אני מאמינה שזה מסר,ואולי משהו יחלום עליי גם חלום כזה
?...
למסר
מחכה לכלב שלך

ayoosh

New member
טוב, אז עכשיו אני?

אני ירוקה מקנאה
טוב, אז עכשיו אני?
בוקר אחד השבוע התעוררנו ב... רבע לשבע (בד"כ בחמש...
)
מזג האויר השבוע היה מצויין-
מחייכת (אם רק לא היינו צריכים לדאוג מבצורת...)
השבוע (טוב זה נמשך כבר שבועיים) אני מפנימה את זה שהעזרה הגדולה מאמא שלי לא צריכה לגרום לי להרגיש לא נוח- ההפך- לשמוח שיש לנו אותה ושיש לה [אחרי שנים של צפיה לנכדים- (ולא רק ממני) נכדים להנות מהם (
אמא
)]
ואפשר גם לקראת סוף השבוע
אנחנו נוסעים לסופ"ש לחברה (מבצע בפני עצמו) ובדרך גם נפגוש חברים שהתגעגענו אליהם מאוד
סוף שבוע נפלא לכולם
ו
ניקיטה (אגב- עשינו את זה בפורום בעבר ולמיטב זכרוני בתקופה של שליליים רצופים וקשים... תמיד טוב להיזכר בטוב
)

אייוש את במה ב-5 בבוקר? אמאלה

טוב, אז עכשיו אני?
)
השבוע (טוב זה נמשך כבר שבועיים) אני מפנימה את זה שהעזרה הגדולה מאמא שלי לא צריכה לגרום לי להרגיש לא נוח- ההפך- לשמוח שיש לנו אותה ושיש לה [אחרי שנים של צפיה לנכדים- (ולא רק ממני) נכדים להנות מהם (
אמא
)]
ואפשר גם לקראת סוף השבוע
אנחנו נוסעים לסופ"ש לחברה (מבצע בפני עצמו) ובדרך גם נפגוש חברים שהתגעגענו אליהם מאוד
סוף שבוע נפלא לכולם
ו
ניקיטה (אגב- עשינו את זה בפורום בעבר ולמיטב זכרוני בתקופה של שליליים רצופים וקשים... תמיד טוב להיזכר בטוב
)
אני מזמינה אותך לשבוע שאנטי אצלי,הבעל קם ב-10 אני ב-11 והכלבה ב-14 בצהריים,אז אם את רוצה תבואי ארוחת בוקר ב-15...

יולי 02

New member
טוב, אז בנוגע להשקמה...../images/Emo42.gif

במה=קמה,זה כנראה מההלם
טוב, אז בנוגע להשקמה...

החל מיום שלישי (ז"א כבר 3 ימים, אני זורקת את אישי היקר בשעה 06:30 מהמיטה החמה, כוס קפה שחור ויוצאים לצעוד. הוא כבר 3 ימים מחזיק מעמד בדיאטה ואני כ"כ גאה בו. השמש עדיין לא יצאה היום, אבל אני יודעת שתבוא, אז כבר ברכתי את כל השתילים בגינה ואפילו עבדתי קצת בגריפת עלים. אוף, כמה אנרגיות זה נותן. יולי

ממיוש אני מאחל לך גם לקום.....

אני מזמינה אותך לשבוע שאנטי אצלי,הבעל קם ב-10 אני ב-11 והכלבה ב-14 בצהריים,אז אם את רוצה תבואי ארוחת בוקר ב-15...
ממיוש אני מאחל לך גם לקום.....
ב- 02:00 , 03:30, 5:30 ומהסיבות ההנכונות כמובן|שמאול|
או שניים

sagivkr

New member
גם אני המומה ../images/Emo2.gif

טוב, אז עכשיו אני?
)
אמא
)]
ואפשר גם לקראת סוף השבוע
סוף שבוע נפלא לכולם
ו
)
גם אני המומה

הקייסרים שלך מתעוררים כל כך מוקדם? וואו... זה באמת קשה...

ayoosh

New member
רק הקיסר../images/Emo106.gif...

גם אני המומה

הקייסרים שלך מתעוררים כל כך מוקדם? וואו... זה באמת קשה...
רק הקיסר
...
הקיסרית
כמו נסיכה אמיתית יכולה היתה לישון גם עד שבע- שבע וחצי...אבל מתעוררת בשש בעקבותיו... לפחות הוא משחק קצת במיטה...

יש לי עוד ../images/Emo41.gif

רק הקיסר
...
הקיסרית
כמו נסיכה אמיתית יכולה היתה לישון גם עד שבע- שבע וחצי...אבל מתעוררת בשש בעקבותיו... לפחות הוא משחק קצת במיטה...
יש לי עוד

חשבתי וחשבתי מה לקנות לממי שלי ליום הולדת שיש לו אוטוטו,ולמרות שלא יכולה לקנות לו BMW (כי הכסף הושקע בבציות)מצאתי אתמול,
צימר קסום בצפון בעיצוב מורוקאי מדהים,ומה שעוד מדהים שהצימר גם ספא .אז אני אקח אותו לשם לשבת בז'קוזי מול האח אם אישתו היפה
,ואח"כ יעשו לנו מסאז...יאמי. אבל חשוב לי לקנות לו מתנה, למישהו יש רעיון? טוב מה קרה לי שאני כותבת כל כך הרבה? כנרא שאני אוהבת להיות כאן,ואוהבת אותכם

גולה1

New member
עכשיו אני ../images/Emo13.gif

יש לי עוד

חשבתי וחשבתי מה לקנות לממי שלי ליום הולדת שיש לו אוטוטו,ולמרות שלא יכולה לקנות לו BMW (כי הכסף הושקע בבציות)מצאתי אתמול,
צימר קסום בצפון בעיצוב מורוקאי מדהים,ומה שעוד מדהים שהצימר גם ספא .אז אני אקח אותו לשם לשבת בז'קוזי מול האח אם אישתו היפה
,ואח"כ יעשו לנו מסאז...יאמי. אבל חשוב לי לקנות לו מתנה, למישהו יש רעיון? טוב מה קרה לי שאני כותבת כל כך הרבה? כנרא שאני אוהבת להיות כאן,ואוהבת אותכם
עכשיו אני

לאחר 5 חודשים של תשישות ועייפות מחוסר שינה הילדים התחילו לישון לילה שלם!!!!!!
הילד מסוגל לישון משעה שבע בערב עד שבע בבוקר!! הילדה גם אבל מידי פעם אם הפסקה לקצת מים. זה שינוי חיובי בחיינו ואנחנו שוב מחייכים

חכו עוד חודש חודשיים...

עכשיו אני

לאחר 5 חודשים של תשישות ועייפות מחוסר שינה הילדים התחילו לישון לילה שלם!!!!!!
הילד מסוגל לישון משעה שבע בערב עד שבע בבוקר!! הילדה גם אבל מידי פעם אם הפסקה לקצת מים. זה שינוי חיובי בחיינו ואנחנו שוב מחייכים
חכו עוד חודש חודשיים...
זה זמני. כך זה היה אצלינו. יש לכם עוד שניים בדרך, מחלות מעון ועוד הפתעות בדרך
. תהנו מזה כל עוד שאפשר.
נ.ב., מרפי הוא הקורא הסמוי של כל הפורומים|סהדגש|
אני תמיד אומר שניצן: לא ישנה טוב לא אוכלת טוב תמיד חולה וממש, אבל ממש מכוערת

שנטי בת

New member
גם אני .. גם אני...

אני ירוקה מקנאה
גם אני .. גם אני...
- אני במשרד מהבוקר ועדיין לבד לבד !
אף אחד לא נמצא ואני יחפה (אתמול על עקבים בחתונה משפחתית.. הרגלים גמורות).
- היום זה יום חמישי !!! כבר סיבה טובה לשמוח, הגיע הסופ"ש !
- הכלב הביא לי את כל הצעצועים שלו ישר כשהתעורתי.כרגיל, הוא אוהב לשחק דווקא כשאני צריכה ללכת לעבודה.. - ואתם - לדעת שאתם כאן ואוהבים אחד את השני, זה אחד הדברים הטובים שיכולים להיות.. לא ?

שנטי מזל טוב,בטוח תהיה כלה מהממת

גם אני .. גם אני...
- אני במשרד מהבוקר ועדיין לבד לבד !
אף אחד לא נמצא ואני יחפה (אתמול על עקבים בחתונה משפחתית.. הרגלים גמורות).
- היום זה יום חמישי !!! כבר סיבה טובה לשמוח, הגיע הסופ"ש !
- הכלב הביא לי את כל הצעצועים שלו ישר כשהתעורתי.כרגיל, הוא אוהב לשחק דווקא כשאני צריכה ללכת לעבודה.. - ואתם - לדעת שאתם כאן ואוהבים אחד את השני, זה אחד הדברים הטובים שיכולים להיות.. לא ?
שנטי מזל טוב,בטוח תהיה כלה מהממת
ואיזה כיף זה להתחתן,וואו אני מתרגשת בשבילך.מזל טוב!
|

בריזה1

New member
כוחו של התת מודע מדהים ומומלץ

אני ירוקה מקנאה
כוחו של התת מודע מדהים ומומלץ
וזה עובד מנסיון.

מצב
הנושא נעול.
למעלה