אני יפה?

zataomm

New member
אני יפה?

הו, אלי, אלי, רק שיגיע כבר לארץ. הדגם המופיע בתמונה הוא עם פיירינג חלקי, אך ישנו גם דגם עירום לחלוטין. כמו כן נראה לי שהחרב לא מקורית. פרטים עליו ניתן לקבל באתר המצורף.

zataomm

New member
תיקון טעות

זהו כן הדגם העירום אך עם חרב לא מקורית (ואוליי עוד כמה תוספות).

TheFinalCut

New member
הוא בדרך, הוא בדרך....

לא מעט אנשים מחכים לו..... וגם... אני!! אחחח..... אבל יש לציין שדגם החצי פיירינג הרבה יותר טוב מהדגם העירום.. באופן בלתי פרופורציוני למה שזה אמור להיות. הסיבה העיקרית נובעת מ: 1. גלגל 17" קדמי, במקום 16" אה-לה CBR900 קדום. 2. מיגון רוח לא רע כלל. 3. קליפ אונס אבל בתנוחת רכיבה טובה ונוחה. בעקבות החלפת הגלגל הקדמי הגיעה התנהגות כביש טובה בהרבה משל הערום... או כך מבחנים מחו"ל אומרים בכל מקרה.

TheFinalCut

New member
תשמע, תראה...... ../images/Emo6.gif

גם הויגור הזה חמוד, ואיזה חצי מהמחיר של ההורנט.. שיביאו גם אותו..

zataomm

New member
אבל הוא בהרבה פחות יפה

אין לו מסיכה סקסית עם צמד פנסים כמו ב- SV, אלא משהו טיפה מכוער (רק שלא יעלב, ויחליט לא לבא). חוץ מזה נראה לי שהאופנוע שבתמונה הוא לא זה ולא זה, יש לו גם מין חרב מיוחדת ויפיפיה ואני לא בטוח שהג´נטים באים ככה במקור. נ.ב. לא הבנתי לאיזה דגם יש גלגל 17" ולאיזה 16" (חשבתי שדווקא לגלגל 16" יש היגוי יותר זריז?!).

TheFinalCut

New member
אז ככה...

צודק, הפיירינג של ההורנט מכער אותו למדי, אבל הדגם עם הפיירינג זה דגם שונה באופן יותר קיצוני מברוב דגמי ה-2 גרסאות למיניהם, שינויים שמתבטאים באופנוע טוב יותר, באופן משמעותי - במיוחד ביחס לתוספת במחיר. לדגם עם הפיירינג יש 17" קדמי, לערום 16".

zataomm

New member
אבל למה?

למה גלגל 17" יותר טוב מגלגל 16", למיטב ידיעתי גלגל 16מקנה לאופנוע זריזות וחדות יותר גדולה מגלגל 17, תקן אותי אם אני טועה, אך חלק מהרצחנות/סכינאות/גרזנאות (מחק את המיותר) של ה- CBR המקורי היה גלגל ה- 16" בו הוא היה מצוייד?!

סקניה

New member
נכון....וזו גם הסיבה ש...

עד שנת 96 (השנה בה הוחלף הגלגל הקדמי ל-17 אינטש), הוא היה המתרסק הלאומי...הרצחנות של אותו גלגל קטן היתה תרתי-משמע מדיי עבור יצרן האופנועים הגדול בעולם שמאז ומתמיד ניסה לעדן את הסכנה הכרוכה ברכיבה.

TheFinalCut

New member
אכן ברגע שהולך הגלגל הרצחניות פחתה

אבל הגלגל הוחלף רק בדגם 00
עד 2000 היה ל-CBR (גם לדגם היותר מתון של 98) גלגל 16" מלפנים... לגלגל 16" יש יתרונות מסוימים, אבל גם חסרונות מסוימים, שבגינם הוא לא הסטנדרט. ועצם היותו לא סטנדרטי גרמה ליצרני הצמיגים מפח נפש. בגלל שהוא היה כל כך פופולרי הם יצרו פס ייצור במיוחד בשבילו של צמיגים ספורטיביים, אבל כנראה הלחץ של יצרני הצמיגים, פלוס היתרונות של גלגל 17" על פני 16" שיכנעו את הונדה לוותר על האלמנט הייחודי של ה-CBR-RR, ולהעביר את הקוטר ל-17".

zataomm

New member
בתרגום מילולי

להתכופף, לנטות על... כלומר תנוחת הרכיבה מצריכה התכופפות מה אל הכידון ע"מ לאחוז בו. מידת הכיפוף תלויה במיקום הכידון (מעל המשולשים העליונים או מתחתם, אני מקווה שאני מדייק במינוח הטכני). כמו כן כידני קליפאונס מתאפיינים לרוב בתצורת V כשפתח כמובן לכיוון הרוכב.

ofnik

New member
סליחה אם אני טועה-אבל לעניות דעתי

מדובר אכן בלהצמד-ואפילו במובן הטכני להתחבר -והכוונה היא לאופן תפיסת הידיות המתחברות ישירות ואחת אחת על המשולש- ולא בתיווך צינור המהווה את הכידון באופנוע רגוע ונורמלי

TheFinalCut

New member
זהו, שזה לא ממש.

הידיות של ה-GS-ים עד שנת 2000 זה אמנם נראה כמו קליפ-אונס, אבל זה ממש לא קליפ אונס. קליפ אונס, מעצם הגדרתם צריכים להצמד למשהו - ולא סתם למשהו, אלא למזלג. היישר לצינורות המזלג, או מעל, או מתחת למשולש העליון - תלוי בדגם. מה שיש ל-GS זה נראה כמו, אבל זה לא, זה יושב בתושבות מיוחדות ושתי הצינורות האלה, לא רק שאינם נצמדים לשום דבר, אלא אפילו מוצמדים ע"י התושבות - כמו כידון רגיל, רק שזה לא אלא מופרד ומפורק, ומחולק.

stilgur

New member
משנה נושא לרגע.

זוכרים שמישהו פרסם על המכרז של ממ"ן ? אם כלי הרכב המוצעים לכל המרבה במחיר ? אם כן אני צריך שוב את הפרטים, טלפון,כתובת או אתר !

למעלה