אני יעשה חסד

chaiel

New member
עזוב...

לא... זה פשוט נראלי כ"כ דפוק...היא יכולה להיות מזה חמודה ומתוקה וכו' באינטרנט אבל במציאות היא חרא של ילדה...תחשוב עלזה...(כן חבר'ה אני יודע שכולכם חושבים עלי ממה שאתם מכירים אותי באינטרנט שאטני אידיוט אבל אני מבטיח לכם שאני לא...
) יעני אהבה ממבט ראשון על ההודעה באייסי?! את החברה שלי אין מצב שאני יכיר באינטרנט...

S h r i k y

New member
זה בהחלט יכול להיות, אבל יכול להיות גם ההפך..

ובדרך כלל אחרי המסן עוברים לטלפונים ואז נפגשים... ואם היא " חרא של ילדה" בדר''כ אתה גם לא תדבר איתה יותר מידי, וימאס לך ממנה... אבל מצד שני אם "תשרוד" זמן ממושך של שיחות איתה, כנראה שבכל זאת יש בה משהו.. והיא לא סתם איזה אחת. וגם אם כן... מה ההפסד הנורא? אם לא היא אז תבוא הבאה אחריה... אתה סתם חוסם לעצמך מקום להכיר המון אנשים נחמדים =]

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif דבר ראשון זה לא בפרצוף

ודבר שני.. אתה רומז שזה לא באלגנט??

chaiel

New member
../images/Emo8.gif

תגידי כל הודעה את שמה את הפרח הזה או שעשית משהו שתמיד יהיה אתזה בהודעה שלך?!

S h r i k y

New member
תגידו השרשור המטומפש הזה לא יגמר??

כי לא נראה לי שמישהו מאיתנו מספיק לא משועמם בשביל להגיב פה.. ונראה שאתם לא שתקנים גדולים..

chaiel

New member
סבבה...אבל...

תגיד לי איך לעזאזל אתה מדגיש מילים פה!!!

S h r i k y

New member
ממש פשוט חיאל ../images/Emo3.gif

לפני תחילת משהו מודגש אתה עושה | הדגש | ובסופו | סדגש | ( רק שהתווים | | צריכים להיות צמודים למילים הדגש וסדגש )

chaiel

New member
אתזה אני יודע..

אבל כדי שהתשובות בשאלונים יהיחו מודגשות צריך לכתוב אתזה מיליון פעם?! זה משגע!!! אין איזה משהו שצריך ללחוץ נגיד על קאפסלוק ואז זה מודגש? (אני יודע שככה זה קפיטל באנגלית) בכל מקרה בשבילך לאני לא יגיב פה יותר סבבה?!

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif כל פעם אני עושה

כבר שנים חח.. זה ממש אוטומטי. לפעמים אפילו באייסי זה יוצא

chaiel

New member
חצוף!

א. אני הייתי מת להיות אבל אבל אני לא יכול!
ב. אני מקווה ששנה הבאה אני יעבור לקרבי, לצנחנים גם!
בכל מקרה, "קח אותה"...חחח...

גם אני אעשה חסד.. ואענה../images/Emo3.gif

שם:אבי תאריך גיוס: מתחיל קד"צ בעז"ה ב6.3 מה אתם הכי אוהבים לעשות כשמשעמם לכם: חברים, ספרים,מוזיקה, ולאחרונה גם תורה
מה נמאס לכם לעשות כשמשעמם לכם: להשתעמם. כמה פעמים בתקופה האחרונה מצאתם את עצמכם עומדים מול המראה ועושים פרצופי יאוש? פעם אחת כשראיתי איזה פצע נהיה לי בפה
יש לכם אהבה,מישהו? עוד לא. איפה הוא? מגוייס\אתכם\אחרי צבא\נשוי\כלא\חו''ל\אחר: קוראים ספר כלשהו? סיימתי השבוע את "לשרוד עם זאבים", מחר בעז"ה אתחיל את "הכלב היהודי" איזה תחביב חדש אימצתם בזמן האחרון? לימוד תורה. מה אמא ביקשה ממכם לעשות היום: לבוא לאכול. מה אבא ביקש ממכם לעשות היום: לנסוע בזהירות..
יש אחים? יש. מציקים? עכשיו לא. אתר מומלץ שאתם גולשים בו הרבה בזמן האחרון? תפוז. דאגות כלשהן? קצת חששות לעזוב את הישיבה כ"כ מוקדם.. מה היית הכי רוצה שיקרה עכשיו? משיח. מה עושים מחר? סוטלים.. אולי מסתפרים. ומחרתיים?שבת מנוחה. ולסיום: אתם אופטימיים או פסימיים? אופטימיים ב"ה.

ranch22

New member
אז גם אני...

שם: רינת תאריך גיוס: שירות לאומי כבר מספטמבר. מה אתם הכי אוהבים לעשות כשמשעמם לכם: לנוח. מה נמאס לכם לעשות כשמשעמם לכם: לנסות למצוא משהו אחר שפחות ישעמם. כמה פעמים בתקופה האחרונה מצאתם את עצמכם עומדים מול המראה ועושים פרצופי יאוש?אף פעם? יש לכם אהבה,מישהו?לא כרגע. איפה הוא? מגוייס\אתכם\אחרי צבא\נשוי\כלא\חו''ל\אחר:- קוראים ספר כלשהו?קראתי. איזה תחביב חדש אימצתם בזמן האחרון?אין זמן לתחביבים. מה אמא ביקשה ממכם לעשות היום:לחכות למחר. מה אבא ביקש ממכם לעשות היום:נראה לי אותו הדבר אבל בגלל דבר אחר. יש אחים?כן. מציקים?לפעמים. אתר מומלץ שאתם גולשים בו הרבה בזמן האחרון?אין. דאגות כלשהן?חסכים. מה היית הכי רוצה שיקרה עכשיו?להתחיל את היום מחדש. מה עושים מחר?מתחשלים בע"ה. ומחרתיים?נחים בע"ה. ולסיום: אתם אופטימיים או פסימיים?תלוי.

למעלה