אני ילדותי ?

BATIGOAL

New member
אני ילדותי ?

שלום אנשים, אני חדש בפורום הזה. רק רציתי להגיד שאני סטודנט בן 23 ואני רואה "פני מלאך" ואני מכור ל"קטנטנות". זה לא אומר שאני בן אדם ילדותי ! טוב נו....אולי כן...אבל מי אתם שתשפטו אותי ?

רותיקה

New member
אני בת 17 וחולה על "קטנטנות" ובכלל

לא אכפת לי מה אנשים אחרים אומרים...אני משתינה על כווווולם בקשת!!! זאת סדרה מדהימה ואני אמשיך לראות אותה עד שתיגמר!!! כשאני יהייה בצבא אז יקליטו לי את התוכנית!!!!!!!!!!! אני רותי בת 17 ואני ח-ו-ל-ה על chiquititas!!! מי שלא טוב לו עם זה יכול למות!!!

BATIGOAL

New member
זה לא קל

רק שתדעי שם תשרתי ביחידה קרבית כמו שאני הייתי יהיה לך מאוד קשה להקליט את כל הפרקים. אני זוכר איך הייתי חוזר הביתה אחרי שבועיים והייתי "צריך" לראות 10 פרקים במשך כל השבוע. אבל מה - זו בדיוק ההגדרה של מכור...

Rotem Lisa

New member
לא! לא! לא! לא! ../images/Emo5.gif

*מדמיינת את עצמי בת 18.*.*מדמיינת את עצמי בצבא*.*מדמיינת את עצמי מפסידה מלא פרקים של "קטנטנות*.*מדמיינת את עצמי מפסידה הופעה של סבסטיאן בישראל
(הלוואי.. אבל! הופעה ?.. אאאא
)*.*לאאא!!! לאאא!!!! איזה
לך!!..*.*מגזימה*.
מזל שאני בת 11..
רותם.. גרינט שלי & גרינט שולט!!!

shirel16

New member
כנ"ל - תפתחו../images/Emo99.gif

אני ילדה בת 16 ואני מתה שרופה חולה על הסדרה הזו מתחילת העונה ה-1 אני רואה

את צודקת!!!!../images/Emo70.gif

אני איתך רותי! אני בת עוד מעט בת 16 ואני חולה על קטנטנות- למרות שכולם אומרים שזו סדרה לילדים! אבל עובדה שהרבה בני נוער צופים בה ואני אישית מתה על קטנטנות כמו שאני מתה על "בובה פראית", "יאגו" וכל השאר...

Rotem Lisa

New member
אוו נוו!!!

אתה ממש לא ילדותי, "קטנטנות" זו סידרה שולטת, וגם "פני מלאך"!!!!!.. אממ.. פעם, כשרק התחלתי לראות טלנובלות, חשבתי שרק אני אוהבת טלנובלות, ואני .. אממ.. ילדותית..
רותם.. גרינט שולט!

keren007

New member
לא ילדותי בכלל!

שימו פס על כווווווווווולם! קטנטנות סידרה שולטת......

קארין13

New member
צודקת ב-100%

כולם אומרים לי שקטנטנות היא סדרה לילדים קטנים ושאני תינוקת שאני רואה את זה דרך אגב אני בת 13 ואני לא שמה _ על אף אחד...... אז תהנו מהסדרה המושלמת הזאת כי היא באמת כזאת

אהובה.א

New member
לא , בחורי היקר

גם אני רואה "פני מלאך" ולא מפספסת אף פרק. ואני יכולה להיות אמך בגיל.. כמעט. איך אפשר לא להתאהב בקטנה הזאת? אפילו בפרק שהיה בשבת ממש ירדו לי דמעות. כמה היא רצתה לעזור לאבא להתפרנס ועבדה בלילות. וכמה אבא כעס עליה כי נכשלה בלימודים. אוהבת את הילדה ואת ההומור של הסדרה. אל תרגיש שאתה ילדון כי אתה אוהב סדרה שבה משתתפים ילדים. אז אלה שרואים את יאגו , עשירים ומפורסמים וכל הסדרות "המלוכלכות" למיניהן , הם בטח לא פושעים או מפיונרים. לא כך? את קטנטנות אני לא רואה. לא ראיתי אף פעם. אולי הייתי נהנית ממנה. אין לי מושג. אני לא רואה כי לא התחלתי לראות מהתחלה. וסדרה שאני לא רואה מהתחלה - לא מתחילה מהאמצע. תהנה מסדרות שאתה אוהב ושים פססססססס על כל מי שלא מוצא חן בעיניו. לדעתי , עדיף בימנו לצפות בפני מלאך ולא בכל סרטי האקשן למיניהם שמביאים עלינו רק צרות. אהובה

BATIGOAL

New member
תודה

תודה רבה לכולכן. באמת גרמתן לי להרגיש הרבה יותר טוב לגבי עצמי. לפחות אני יודע שאני לא לבד.

למעלה