אני ילדה מחוננת

מצב
הנושא נעול.
אני ילדה מחוננת

אני ילדה מחוננת
שלום אני טל, בת ה-9 אני הילדה של אישתו של בעלי היפה אני ניכנסתי בשם של אמא שלי ויש לי שאלה אני הולכת לבית ספר למחוננים אחרי החופש הגדול ויש לי בעיה רשמו אותי לבית הספר הזה אבל אני חוששת מיכמה דברים אני לא יודעת מה לעשות ענה ענו לי בהקדם האפשרי תודה.

שלום טל ../images/Emo140.gif

אני ילדה מחוננת
שלום אני טל, בת ה-9 אני הילדה של אישתו של בעלי היפה אני ניכנסתי בשם של אמא שלי ויש לי שאלה אני הולכת לבית ספר למחוננים אחרי החופש הגדול ויש לי בעיה רשמו אותי לבית הספר הזה אבל אני חוששת מיכמה דברים אני לא יודעת מה לעשות ענה ענו לי בהקדם האפשרי תודה.
שלום טל

ממה את חוששת? נשמח אם תספרי לנו ונשמח לנסות לעזור. הורייך יודעים שאת חוששת?

תודה לך

שלום טל

ממה את חוששת? נשמח אם תספרי לנו ונשמח לנסות לעזור. הורייך יודעים שאת חוששת?
תודה לך
אני חוששבת שבבוקר אני לא יספיק להגיע להסעה לבית הספר. אני חוששת מאחורים לבית הספר. אני חוששת שהמורות לא יהיו נחמדות. כן ההורים יודעים שאני חוששת.

אין מה לחשוש מהסעות

תודה לך
אני חוששבת שבבוקר אני לא יספיק להגיע להסעה לבית הספר. אני חוששת מאחורים לבית הספר. אני חוששת שהמורות לא יהיו נחמדות. כן ההורים יודעים שאני חוששת.
אין מה לחשוש מהסעות
כמו שהתרגלת לקום לבי"ס וקודם לכן לגן, ככה מתרגלים לקום להסעה (מעניין איזה קרוב משפחה שלי קורה את ההודעה ומתגלגל מצחוק). אין סיבה לחשוש מהאיחורים כי ישנה התשובה הניצחת - "ההסעה איחרה". מורות לא נחמדות יכולות להיות גם בכיתה רגילה. בכל מקרה יתחלפו לך מחנכות במהלך השנים.

תודה

אין מה לחשוש מהסעות
כמו שהתרגלת לקום לבי"ס וקודם לכן לגן, ככה מתרגלים לקום להסעה (מעניין איזה קרוב משפחה שלי קורה את ההודעה ומתגלגל מצחוק). אין סיבה לחשוש מהאיחורים כי ישנה התשובה הניצחת - "ההסעה איחרה". מורות לא נחמדות יכולות להיות גם בכיתה רגילה. בכל מקרה יתחלפו לך מחנכות במהלך השנים.
תודה
תודה אבל כודם כל אני לא יכולה להגיד פעם אחר פעם את אותו תירוץ וביכלל אסור לשקר או להמציא תירוצים אבל בכל אופן תודה. ממני טל.

זה לא שקר

תודה
תודה אבל כודם כל אני לא יכולה להגיד פעם אחר פעם את אותו תירוץ וביכלל אסור לשקר או להמציא תירוצים אבל בכל אופן תודה. ממני טל.
זה לא שקר
כאשר מאחרים בגלל ההסעה אז מה שיש לומר למורה הוא שההסעה איחרה.

מחונן7

New member
אל חשש

אני ילדה מחוננת
אל חשש
אני ילד מחונן בן כמעט 11, ואני לומד בכיתת מחוננים כבר שנתיים. אמנם לא נסעתי בהסעות, אבלן כל החברים שלי מגיעים בזמן, ואף 20 דקות לפני תחילת הלימודים, כך שאפשר להניח לנושא זה. הלימודים ברמה גבוהה, ועם זאת פשוטים להבנה, הנושאים בד"כ מעניינים, והחומר הוא של הכיתה מעל. ה"צ'ופר" העיקרי בכיתת מחוננים, הוא קורסי העשרה-לדוגמה, בכיתה ה'+(לפחות בביה"ס בו אני לומד)יש שיעורים באוניברסיטה. אם תסכמי את המידע הנתון פה-תגלי שלא הרבה דברים מבדילים בין כיתת מחוננים לכיתה רגילה. שמחתי לעזור! מחונן7

יש לי שאלה

אל חשש
אני ילד מחונן בן כמעט 11, ואני לומד בכיתת מחוננים כבר שנתיים. אמנם לא נסעתי בהסעות, אבלן כל החברים שלי מגיעים בזמן, ואף 20 דקות לפני תחילת הלימודים, כך שאפשר להניח לנושא זה. הלימודים ברמה גבוהה, ועם זאת פשוטים להבנה, הנושאים בד"כ מעניינים, והחומר הוא של הכיתה מעל. ה"צ'ופר" העיקרי בכיתת מחוננים, הוא קורסי העשרה-לדוגמה, בכיתה ה'+(לפחות בביה"ס בו אני לומד)יש שיעורים באוניברסיטה. אם תסכמי את המידע הנתון פה-תגלי שלא הרבה דברים מבדילים בין כיתת מחוננים לכיתה רגילה. שמחתי לעזור! מחונן7
יש לי שאלה
תודה על העידוד אבל יש לי כמה שאלות: איך הגיבוש החברתי? האם המיבחנים קשים? יש הרבה שיעורי בית? החומר הנילמד בכיתה הוא קשה? אמרו לנו שיש טיולים מישפחתיים האם גם לכם יש? האם נותנים לכם משימות קבוצתיות אחר הצהריים? תודה מראש טל.

מחונן7

New member
תשובה

יש לי שאלה
תודה על העידוד אבל יש לי כמה שאלות: איך הגיבוש החברתי? האם המיבחנים קשים? יש הרבה שיעורי בית? החומר הנילמד בכיתה הוא קשה? אמרו לנו שיש טיולים מישפחתיים האם גם לכם יש? האם נותנים לכם משימות קבוצתיות אחר הצהריים? תודה מראש טל.
תשובה
שלום שוב! ולשאלתך הראשונה: כן, הכיתה מאוד מגובשת מבחינה חברתית, ולדעתי סיבה זו נעוצה בכך שכל אחד "מומחה" בתחום כלשהו, אבל בשאר הוא טוב מאוד, כך שכולם משלימים את כולם. לדעתי הגיוני שחברתך הראשונה תנסה לעזור לך בהשתלבות החברתית. עצה:אל תסתמכי רק על זה-נסי "להרוויח" חברים םנוספים גם בעצמך. ולשאלתך:"האם המבחנים קשים?" לא, החומר פשוט להבנה, וגם השאלות ברורות, כך שמה שצריך לעשות הוא לקרוא עד הסוף את המשימות, ולבצע(וכמובן-לבדוק את המבחן...). השאלה השלישית-לגבי שיעורי הבית. לא, בד"כ יש מעט שיעורי בית, אלא אם אחת מהסיבות הבאות מתרחשת: 1. קיים איחור בחומר-הכיתות האחרות עברו את כיתתך בהתקדמות בחומר 2. ההתקדמות בחומר במצב נהדר, אבל לא עבדו יותר מדי זמן בחוברת תשובה לשאלה הרביעית החומר הנלמד בכיתה הוא קל, כפי שצוין בהודעה הקודמת. ולגבי הטיולים המשפחתיים-כן, גם לנו יש, כך שאין לך סיבה לדאוג לגביהם. תשובה אחרונה לשאלה אחרונה- כן, סביר להניח שתקבלו עבודה בה תצטרכו לערוך מחקר בשעות הצהריים. תמיד שמח לעזור! מחונן7

תרווד

New member
שימי לב שכל כיתת מחוננים היא אחרת

יש לי שאלה
שימי לב שכל כיתת מחוננים היא אחרת
גיבוש חברתי לדוגמא משתנה מאוד מאוד מכיתה לכיתה, כולל מכיתת מחוננים לכיתת מחוננים.

ספיר93

New member
היי טל

אני ילדה מחוננת
היי טל
היי טל, אני נמצאת בכיתת מחוננים כבר 4 שנים ותכף תתחיל השנה החמישית שלי,גם לי היו חששות בהתחלה ואני יודעת מחברות שלי שהכרתי לפני הצטרפותן לכיתת המחוננים שגם הן דאגו וחששו מהמעבר לכיתה חדשה ושונה. אני לא מסכימה שכיתת מחוננים קלה אבל היא בהחלט חוויה מלמדת מאוד ואם הייתי נשארת בכיתה רגילה אין מצב שהייתי מקבלת ציונים כאלה טובים,אני יודעת שזה נשמע מופרך לחלוטין אבל רק בזכות האתגר אני מקשיבה בשיעורים ומכינה שיעורים ועובדה השנה אפילו קיבלתי הצטיינות יתרה (ממוצע כל הציונים מעל 95).אין לך שום סיבה לדאוג כי בתוך זמן מאוד קצר את תרגישי כאילו הכיתה הזאת היא משפחה אחת גדולה ומאושרת ,אני יודעת שככה אני מרגישה עכשיו:). תתייחסי לזה בתור משהו מדהים ומעניין אפילו לפני ה-1 לספטמבר וככה אפילו תהני יותר! מקווה שעזרתי לך, ספיר

מצב
הנושא נעול.
למעלה