אני יכול רק להצטער

*pank

New member
מוסד יקר! בתקווה שלא מוסד סגור..

עקיצתך התבזבזה, אבל אם תתעקש אביית אותך.. מאיפה הגעת למסרים של עליונות, אלא אם כן יש לך רגשי נחיתות לגבי שלטון חוק אמיתי תודה שהצחקת אותי... המשך להיות ימני מצידי עד הסוף המר, ידידי או שלא ידידי.. פאנק שאולי יום אחד תגרום לך להבין בדיוק את עניין החבל"ז

המוסד

New member
כרגיל הודעה חסרת קשר...

1. את זאת שמתנשאת פה מעל האנשים השפויים 2. מאיפה הגעתי לרגשי עליונות? תקראי את 7 המילים הראשונות שלך ותביני 3.כמובן שהצחקתי אותך כשאנשים מגלים כשחיו כל הזמן בשקר או שבוכים או שצוחקים במבוכה ו...דרך אגב קראת את הראיון של פייסל חוסייני? למה לא? מדוע את פוחדת? אני יכול לתת חלק ממנו

resh0

New member
בעיית המים היא כלכלית/פוליטית בלבד!

כשליש מתצרוכת המים בישראל היא לצרכי חקלאות (המים הרגילים). כאשר חקלאים מייצאים את תוצרתם לחו"ל, הם בעצם מוכרים גם מים! מים יקרים שאין לנו הרבה. זהו האבסורד הגדול! אין לנו מים, אבל אנחנו מוכרים מים. הפתרון האולטימטיבי הוא בראש ובראשונה לסגור את החקלאות בישראל. לא לגמרי, אבל בהחלט לאסור על גידולים הדורשים מים רגילים. כמובן שיש לפצות את החקלאים, אבל העיקרון צריך להיות די פשוט: אין מים, אין חקלאות. יש מים, יש חקלאות! כספי משלם המיסים הולכים להיות מושקעים במתקני התפלה יקרים ומים יקרים, הולכים לייבש לנו את הגינות, הולכים לסגור בריכות, הכל בגלל שממשלות ישראל פחדו להתעסק עם הלובי החקלאי במיוחד במפלגת העבודה. אילו היו מקבלים החלטה זאת לפני 8 שנים, לא היתה היום שום בעיה! אבל בהחלט מוטב מאוחר חאשר אף פעם לא.

למעלה