אני יכולה לנסות.....

adidas^

New member
הנה השיר שלי

הלכתי ברחוב החלקתי על בננה אותך ראיתי שמה אתה מהמשתלה, מכרת לי נענע עזרת לי לקום למרות מצבך העגום שכן כלבתך נדרסה אתמול ולא עזר שנתת לה אקמול לך הודיתי עד מאד והלכתי איתך לחלוק לה כבוד. אז הזמנת אותי לסרט אני רציתי לראות את כוורת ואז נפרדה דרכנו יותר, אחד את השני לא ראינו. נו איך זה??
שתדעו שהשתדלתי מאד!!!

אקווה

New member
אני יכולה לנסות.....

לאהוב אותך זה ממש כמו הגלים רגע שקטים, וסוגרים מעגלים ואחר סוערים, מתנפצים אל המזח בזעם גועשים בטירוף, רועשים ממש כמו הרעם כששקטים הם המים הלב מתרחב ורגוע מתחברים אז אנחנו בשתיקה אלוהית בלי לזוע כשסוער לו הים מתכווץ לו הלב האוהב ונסגר בפינה מכונס בעצמו, בכאב אבל אז כך פתאום מתבהרים מולנו שמיים הערפל מתפוגג ושוב אנחנו בשניים לאהוב אותך זה ממש כמו הגלים הלוואי ונוכל לבנות יחדיו מגדלים...

בנות, האם ניתן לכבודנו להירמס ???

ואקווה כל הכבוד על הראשוניות !!! להלן שירי שכתבתי בזיעת אפיי. מראש אומר ששיר זה לא ייכלל בסיכום הכולל, שכן אנוכי רק אוריד את סף הרגישות והרומנטיקה שאנו כה שואפות אליו... אל תסדר את נעליי כל הזמן בארון אל תדאג לי ותגיד לי ללכת לישון אל תזרוק את המאפרות המלאות לתוך הפח ולהיות כל הזמן סבלני אליי כל כך פרחים צבעוניים כל שבוע לא יעשו לי את זה פתקים קטנים עם שירים יתקבלו אצלי מאוד קשה ואם רצית להכין לי ארוחה לאור נרות זכור שאזדקק למשקפיים כדי לראות את המנות המוגשות מוזיקה תשים כדי להכניס אותי לאווירה ארדם תוך 10 שניות, אני מזהירה תחשוק בפסיעה על החוף וצפייה בשקיעה ואומר לך שהזפת המגעילה עשויה להיות בעיה ואם תחליט שאתה משקיע את זמנך בחיבוקים עדיף שזה יהיה במרווח של כמה ימים מילות אהבה מדעתי להוציא הן עלולות אם הן מתרחשות באמצע הצפייה בחדשות סרט אמרת? אלך אתך בכל עת ובשמחה אך שיהיה שם אקשן ושהרבה אנשים יהרגו בדקה הראשונה הפתעות איני מחבבת, ובטח לא לגלות ברגע האחרון שבמקום לנסוע לנופש ביוון, הזמנת צימר בצפון בקיצור, יקירי, אפשרויות רבות אין בידךָ רק להניח לנו לחיות יחדיו בשקט ובשלווה ואם חפצך הוא לעשותני הכי מאושרת בעולם הבה נעביר את ימינו בכיף, בלי הרבה טרראם.

adidas^

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שיר גדול, אפי!!!../images/Emo45.gif

בנות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הם יאכלו אותנו חיים אם לא תצטרפו למאמץ הכללי !!! מה הסיפור? כמה מילים רגשניות? כמה ביטויי רומנטיקה? לא חייבים שיר, אפשר גם מקאמה !!! בנות, זאת קריאת מצוקה - אם אינכן רוצות להיות ללעג ולקלס בשבועות הקרובים, אנא שנסו אצבעותיכן ותרגשו אותנו !!!!

יקירותיי, בושו והיכלמו !!!

ועל מנת שכבודנו לא יוכפש סופית, יגולגל בנוצות וזפת ויוצג בכיכר העיר, הנני נותנת לכם ארכה עד מחר בצהריים: ולא - אנו נרים דגל לבן וניאלץ לתת כבוד עד סוף השבוע לכל גברברי הפורום, שעד עתה הוכיחו שהם קורצו מחומר רגיש ואנושי יותר טוב מאיתנו !!!

אושר מ

New member
לאלאלאלאלאלאלא

צהריים זה לא טוב. עד 4 או 5 תני. בבקשההההה אין לי זמן!

רוניתRRR

New member
אפי את גדולה

אהבתי כל מילה. אחרי כל כך הרבה שנים של רגשנות הגיע הזמן לנוח קצת, שהם יתאמצו קצת. אנחנו כבר ידועות בתכונות שלנו, עכשיו תורם.

פעם אחרונה שהנני מקפיצה

ושתדעו לכן שהחל מהשעה 5 אחה"צ, אנחנו מובסות רשמית !!!

אושר מ

New member
אבל אפי

קודם כל אנחנו [URL='http:///'] לא[/URL] מובסות. אף פעם. הרי אנחנו לא צריכות להוכי כלום. וחוצמזה אני במשרד של אבא עד 5...

שרוניק

New member
אז מה החלטנו?

שאנחנו נלחמות על הכבוד שלנו, או שבמילא ידוע שאנחנו רגישות, אז אנחנו לא צריכות להוכיח שום דבר ??? כי אם צריך לכתוב שיר..אני צריכה זמן בשביל זה...

אקווה

New member
בגלל

שאף אחת לא עושה כלום בנדון (למוות) אני מרימה פעם נוספת את הכפפה, בתקווה שהפעם יצא משהו יותר טוב: אתה רחוק עכשיו ואומרים שרחוק זה רחוק מהלב וכואב, כזה חוק ששורף בעיניים מדמעות עצורות וחורק בשיניים, תולש שערות מקרצץ ברגליים ועושה בם שמות מתעלק בלחיים והורס ת´גומות אז למה אני כל כך מאושרת נראית כמו מלכה הולכת, חוזרת בטוחה בעצמי מרגישה כה נפלא (ואופס, תראה, אני כבר לא בתולה..) כנראה שרחוק לפעמים זה גם טוב אז תישאר שם אוקיי, אבל תהיה גם קרוב... [מוקדש לכל הבנות שלא תמיד יודעות מה הן רוצות מהגבר שלהן...:) )

למעלה