אני יושב עכשיו במשרד...

חופש 67

New member
אני יושב עכשיו במשרד...

משעמם לי פחד, אני לא יודע איך מעבירים את הזמן עד שעה שעתים עד לסיום העניינים כאן. חבר שלי התקשר אלי אמר לי יש לו ידידה והיא די בקטע עכשיו היא רוצה שחברי יצרף לו שלישי לעניין, אבל אני...אני עוד צריך לעבוד לא יכול לעזוב, אז הוא מציע חברי שהם יגיעו אלי ונראה מה הלאה, אני חרמן אני לא יכול להגיד לא. אני לא יכול גם להגיד כן אבל אני אומר...כן! הם הגיעו היא כל כך מהממת במראה...בהשכלה היא די מוגבלת אבל לא נורא העיקר האוירה. אנחנו יושבים עתה במשרד, המנהל יושב בעבר השני של האגף החברה האחרים שקועים אל תוך המסך, ואני קורץ לחברי ששואל בתהייה מה קורה הלאה, אני חשש את האוירה מתחממת למה היא כל שניה נוגעת בי די במקרה היא צוחקת ונוגעת צוחקת ומחככת צוחקת ודי במקרה מלטפת. אני לא יכול אני נועל את הדלת אני ניגש אליה אוחז בראשה מלטף את שערה כשחברי ממביט מהצד מחייך בכייף גם היא מחייכת וזה טוב...אני מלטף אט אט יורד משערה אל עבר כתפייה מעסה קלות אותם וממשיך אל עבר שדיה הגדולים והמוצקים...והם גדולים! אני מושך את שימלתה הקלילה מחלץ שד אחד אל מולי עיניי מעסה אותם יחד מעסה ומתגרה כורע מולה ומתחיל ביניקה. חברי זה עתה מתרוממם ממקומו הוא מגיע אל מאחורה מרים את שימלתה ללא עיקוב פושט אותה מעליה, היא עתה ערומה היא לא לבשה כלום מתחת לשימלה הוא מרים את הגנה והיא במקביל פושטת את מיכנסי שולפת משם זין שעומד עתה כאילו כבקר ממזמן הוא מוכן לקראת היא מושיתה את פניה לעבר הזין ומחדירה אותו בלהט אל פיה מוצצת אותו ביניקה קולנית מרטיבה אותו ברוק סמיך, חברי עתה מרטיב ללא שיהות את הזין שעתה הוא מחוץ לרוכסן כשמכנסיו עוד עליו הוא מיד מחדיר לה אותו מאחור אל תוך הפות הרטוב והחם הוא מחדיר חזק ובקצב מהיר הוא מזיין אותה בלהט כמו כלב מיוחם..."קצת טאקט" אני חושב לעצמי בעודי מביט עליו וצוחק חרישית. היא ממשיכה עוד למצוץ לי את הזין גורמת לי לגנוח חרישית היא יודעת את מלאכת המציצה היא יודעת מהיא גרימת הנאה וזה עושה אותי עכשיו חרמן במיוחד. אני קם ממקומי היא נעמד גם גורמת לזין של חברי להפלט מתוכה היא נעמדת מולי אנחנו צמודים אחד מול השני בלהט הזיון אנחנו לא רואים...היא אוחזת בזין שלי ומחדירה אותו לתוכה ככה בעמידה ואני פשוט מתנוענע כמו מטורף אוחז במותנה ומקרבה אלי כל העת שאני מחדיר אותו אליה בחוזקה היא זועקת ואני בולם את הצרחה מזכירה לה כי אנחנו...במשרד זה לא מעניין אותה חברי זה עתה בא אליה מאחורה ככה כמו שאנחנו הוא מנסה לחדור אליה מאחורה יעני סנדוויץ אנחנו צוחקים מזעים מנסים לשמור על השקט ובמקביל מזדיינים בעמידה שלושתנו אני קדימה וגם הוא מאחורה מזין קדימה והיא באמצע מרגישה את העוצה שדופקת בגופה עי שני גברים מוצקים ולוהטים. היא מקפצת עתה עם רגליה החובקות את מותניי ושוב חברי מוצא עצמו עם הזין...בחוץ
אבל הוא לא מוותר כמו שאנחנו הוא מגיע שוב מאחור אוחז גם הוא במותנה מתרוממם על כפות רגליו מכוון את הזין לחור שלה ופשוט מחדיר ללא היסוס אבל זה קשה לו ואנחנו כולנו די מתלוצצים צוחקים גונחים מצעים ומזדיינים, אנחנו חייבים במנוחה אבל השולחן העמוס זה עתה חייב בפינוי הציוד שעליו ובתנועת יד גסה מושלכת מעליו מרבית הדברים המיותרים להרגע, היא מיד מונחת בקלילות על שולחן הפנוי ואני מרים רגליה באויר ומחדיר את הזין שעתה שורף מקצב פעולה מהיר אני חייב לסיים חייב לסיים את העבודה אני בפראות ממשיך לזיין אותה בעודי גונח לוהט אני מרגיש את הנוזל אט אט במהלך הויריד מגיע אל סוף דרכו בלחץ איום הוא פורץ לכול עבר מרטיב את כל הנקרא בדרכו, חברי הלא מסופק הערב ניגש אל מול פניה מבקש כי תגרום לו לפרוק במציצה לוהטת היא נוטלת ומתחילה במציצה היא יונקצת בתאווה לוחצת לו באשכים גורמת לו ליללה מכאבים הוא מגיע לסוף דרכו גם הוא יורה לכל עבר הפעם חלק מהנוזל הסמיך והחם מוצא את דרכו גם אל פיה והיא מגלה כי תאווה טעמו של זה...אני נושם בכבדות חברי שפוך על השטיחשבמשרד והיא שוכבת כמעט ללא הכרה על השולחן הרטוב גם כהוא כשלפתע נשמעה....דפיקה בדלת.

חופשששששש מהר לפההה

פעם הבאה שאתה לבד במשרד, תקרא לי
זה מזכיר את המקרה שלי, בול מה שקרה לי, מממממממממ יא קורא מחשבות שאתה
אבל אצלי זה לא היה על השולחן

חופש 67

New member
מלאכית כחולה וחמודה... ../images/Emo13.gif

אני מתחיל לתהות שמה ואולי אנחנו...מכירים?!

למעלה