אני יוצר לי דמות

2packing

New member
אני יוצר לי דמות

אתמול בערב ישבתי לי וחשבתי לי על דמות...התחלתי לצייר אלף כמו שכתוב במאמר על הגזעים, אוזנים מחודדות ועניים מלוכסנות . עזבתי את הציור כי לא הלך לי כמו שצריך ,קמתי בבוקר ישר פתחתי את האיטרנט וחיפשתי תמונות של אלפים ראיתי איך נראה אלף בעיקרון. אז חזרתי אל הדף והתחלתי לצייר.. עיצבתי לעצמי חץ וקשת מעץ מגולף בצורה מאוד יפה, ובגדים שעשוים מבדים פשוטים .וריקמה קטנה של סמל כזה מיוחד . ורק נשאר החלק של לצייר את הגוף עצמו של האלף ואחר כך לצייר את כול הדברים ביחד !!! ציירתי את האלף המדהים שלי לובש את הבגדים שלו .מחזיק את החץ וקשת שלו .וכמובן את הפנים שלו . לא חשבתי עדיין על שם ואופי לדמות ...כל מי שיש לו הצעות או הערות בבקשה להגיב (מחר תהיה תמונה )

DDN

New member
../images/Emo4.gif

כעיקרון, אני קודם כל חושב על אופי ותיאור. קודם אני חושב "מה אני רוצה שהדמות תהיה", רק אח"כ אני מתחיל לחשוב במונחים הטכניים. למרות ש, אתה פשוט ראית אלף קשת בעיני רוחך, אז ציירת אותו. מין הסתם הוא קשת והוא אלף. סבבה. למה הוא דווקא קשת ולא קוסם או לוחם בחרב? מה זה הסמל המיוחד שיש עליו? סמל מלוכה? ואולי משהו אפל/זדוני/עתיק? אני מציע, להתחיל לענות על 24 השאלות, ואז תהיה לך דמות.

2packing

New member
אתה רוצה פירוט על הדמות תקבל..

הוא ה BAD BOY... ציני לגבי הכל, מן בלאגניסט מושבע. צוחק על האויב, אינו מראה פחד. שחקן לא רע! (החיים הם במה..) קשה לו להיות רציני, דבר שיכול להפריע לו, אבל לעומת זאת יש לו ראש אסטרטגי- מבריק. אומן בנפשו- מומחה ביצירת כלי נשק, בעיקר קשתות. למה קשתות? הטווח הארוך, היכולת לפגוע באויב מבלי שיראה אותך, לפגוע מזוויות שונות והצורך בהכנת החיצים. לגבי הסמל, פשוט מאוד, החתימה שלו. החתימה הייתה של אביו שהיווה מודל לחיקוי, כך גם החתימה.

2packing

New member
החצים

החץ הדק- עשוי עץ פשוט עם ראש ממתכת. לפגיעות ממוקדות מאוד. החץ הגדול- עשוי מבמבוק ואבן משוננת ומחודדת. לפגיעות גדולות- גורם לפציעה קשה.

DDN

New member
../images/Emo45.gif ממש לא רע.

גם התיאור, אתה בדרך הנכונה נראה לי.

בורן

New member
כן זה לא רע.

אבל קודם אתה צריך לענות על שאלון ה-24(?)ולחשוב מה בעצם הדמות שלך.

2packing

New member
תודה..ועוד משהו...

אני עשיתי גירסה אחרת לדמות אבל אחי פה זה המוכשר ...

2packing

New member
תוספת אופי ופירוט

אוהב לשקר ממציא דברים ,נטיה לפנטזיות מוגזמנות. אהבה גדולה לכסף ואבנים יקרות.(דברי יוקרה וכ'ו..) בעבר נהג לשדוד גמדים על מנת להשיג כסף מזון ורכוש . כיום הוא עדיין שודד אבל מעט מאוד. נוהג לישתות ולהישתכר ,גורר אחריו אחרים לשתות. לגבי אמינות אי אפשר להגיד שהוא טהור צדיק..(כי הוא בכלל לא) הוא בכלל לא רע ובכלל לא טוב. התגורר ביער עד שאימו בת אדם (טהורה) נרצחה.אימו עבדה בתור צועניה נודדת ,נרצחה בהופעה שהייתה בסביבת מערה של גמדים(על ידי גמד יחסית מבוגר) . אביו היה סוחר נוכל ,נדד בין ארצות בספינת מסע אלפית . לפני היציאה האחרונה שלו הוא נתן לי (הדמות שלי ) קמע שעונדים על הראש שעשוי מאבן חן יקרה (ענבר אדומה) . אביו עדיין לא חזר מהמסע . אני התגוררתי ביער בלי בית ובלי כלום רק אני והחץ וקשת . ישנתי על מזרונים עשויים מענפים ועלים. נהגתי להיתידד עם חיות היער (ביצנים ,סנאים ,ציפורים וכ'ו...) . למדתי בגיל צעיר מאוד להשתמש בחץ וקשת . כדי להגן עליי ועל אימי. פירוט פנים : עניים : שחורות עיטור (4 עיגולים קטנים ) שער : בלונדיני וקצת שחור מאוד מאוד ארוך שיניים: ניבים מחודדים ושן אחת שבורה גבות : דקות חתח בגבה (אימונים) אף : עגיל באף (חישוק) פירוט גופני : רזה 85 קילו גבוה 1.80 ס'מ שרירים : שרירי בטן קטנים לבוש : חולצה ארוכה עליה עליונית קצרה (ללא שרבולים) מכנסי תלעים, מגפיים מעור אמיתי. תכשיטים : מלא טבעות צמידים גנובים. שרשרת שחרוט עליה שמות בני המשפחה שלו: אלמה ארפסייק . שרשרת ראש . עגיל באף . פירוט כלי נשק : קשת : עץ מלא סוגי חצים : חץ קל לפגיע ממוקדת וישירה (מקל רגיל בעל ראש מברזל משוייף ) חץ עבה : עץ במבוק ועליו מחוברת בחבל אבן משוננת ומושחזט לפגיע חזקה בעלת הרס וכוח רב. חץ רגיל בעל ראש ניתן להדלקה . סכין שתמיד מוחבאת במגף השמאלי (סכין קטנה מעץ) .

SabreRunner

New member
אם כבר דיברת על שאלות...

הנה "חידון קטן" שחיבר חבר שלי ממשחק קודם כדי לעזור לאנשים לבנות דמויות יותר עגולות. לא ארוך במיוחד, רק איזה 60,5,4,3,2,1 שאלות. אבל זה עוזר. :)

DDN

New member
גם אני רוצה.

אני אוהב שאלונים כאלה. . . ..

בקשר לדמות

תגיד קצת יותר פרטים שאתה רוצה ואנחנו יכולים לעזור לך לפתח נגיד מה אתה רוצה דמות טובה/רעה הרפתקנית נודדת/משרתת דמות רשמית וכו' בקיצור תן לנו קצת יותר פרטים. אבל אתה יכול אולי שהוא יהיה אלף אפל ואז זה יהיה נחמד תוכל לשחק אותה טוב אצל האלפים ולהעביר מידע לרעים או משהו כזה.

DDN

New member
ערב פסח היום.

אני נותן לו יומיים של חסד. השנאה האלפית תחכה עד אחרי החגים

בורן

New member
כל הכבוד! הצלחת להתאפק!

שמעת את המילה "אלף" ולא פתחת מיד בנסיונות לחסל את זה (את המילה וגם את האלף). ממש כל הכבוד. אתה מצליח לרסן את דן המסוכן.

למעלה