אני יוצא לחמי מרפא

נצאב

New member
אני יוצא לחמי מרפא

אני אהיה בערב סוכות למשך שבוע בנהר הירדן טבריה. אשמח אם חברי היקרים בפורום זה הצטרפו. נצאב

הי נצאב,מה שלומך?

חבל שלא הגעת אתמול,אבל לא חשוב,בטוח יהיו עוד מפגשים
נהר הירדן זה מלון נחמד מאוד,אמנם לא כמו קיסר
אבל גם טוב. תעשה חיים

תהנה לך למרות שלא אהבתי את המלון

הזה בכלל טברייה נהייתה מגעילה אין כמו ים המלח. אבל כל אחד נוסע לאן שבא לו.תעשה חיים כמה שיותר. אורן...

לדעתי:טבריה זה משהו אחר

אני רואה את זה כך:בים המלח למשל,אני נמצאת רק במלון,וזה ממש כייף,יש שלווה ורוגע ,והימים פשוט מאוד זוחלים..... בלי לעשות כלום,אפשר להגיד שזה בטלה,אבל בטלה כייפית ומושלמת. בטבריה:שם הצפון המדהים,ויש בהחלט לאיפה לצאת(אם זה לטיילת,המלונות במרכז העיר)אפשר לצאת מחוץ לטבריה צפונה,וזה פשוט כייף. אבל עכשיו-לאור המצב הבטחוני אני לא מתקרבת לצפון אורן-אתה צודק טבריה מגעילה,אבל לדעתי יותר מענינת מים המלח,כי יש איפה לצאת(אם רוצים) אבל שוב פעם-תלוי מה מחפשים.

סתם ליידע כללי../images/Emo3.gif

אני לא בבית. אני אצל אחותי במושב,וממש קשה לי להפרד מיכם ליומיים אפילו
מזל שיש לה מחשב,והיא מחוברת
אז אני בטח לא יחרוש כמו בבית על המחשב(אתם יודעים לא נעים) רק שתדעו יום שלישי אני חוזרת הבייתה.

ברק 188

New member
ענת

תנוחי במושב משבת,קראתי היתה לך נסיעה מענינת היית יכולה להמשיך לפלסר בדרך.

הי ברק,האמת לא הייתי רחוקה

מירושליים,הכי חשוב הייתי על אותו מחלף. בפעם הבאה אסתכל טוב טוב על השלטים

נכון צודקת תלוי מה מחפשים אבל פעם

היה כייף להיות בטברייה לפניי כל המצב הביטחוני. והיה כייף לטייל בצפון למרות שאני לא מפחד וממשיך לחיות את חיי כרגיל והייתי בצפון לפניי 3 שבועות והיה ענק. אבל המלונות בטברייה לא משהו לדעתי ים המלח זה בהחלט שקט, שלווה,אווירה אחרת לגמריי.למרות שכמו שאמרתי לך אתמול ענתי יש מה לעשות שם בערבים למי שרוצה לצאת קצת.אנשים לא ממש יודעים את זה אבל חברה מי שבא לו לבלות בים המלח יש אחלה פאב-דסקוטק בהייאט שפתוח עד השעות הקטנות של הלילה כל יום ללא תשלום. יש את הפאב בגולדן-טולייפ שגם הוא אחלה.יש שם גם דסקוטק באותו מלון ממש כמו באירופה. ויש את הדסקוטק של מלון גני ים המלח=גנים. שלדעתי האישית הוא הכי טוב ויש בו מוסיקה פיצוץ.וגם אליו הכניסה חופשית לסיכום יש מה לעשות בים המלח כמובן גם שבכל מלון יש צוות בידור. שנותן הופעות כל ערב למרות שהם די משעממות. אז כל אחד נוסע לאן שהוא רוצה טברייה או ים המלח. אני אישית רק ים המלח נוסע אני גם יורד עם קבוצה של חברים קבוע. כך שלא משעמם בכלל ביום נחים ובלילה מבלים. שיהיה לכולנו המשך יום נעים... להשתמע... אורן... אז חברה יש מה לעשות בים המלח כמובן גם שבכל מלון

רות 2

New member
שלומלום לכולם

חזרתי מהעבודה ... והנה עוד יום עבר... אורן תמשיך לשעשע.. נכנסתי לפורום שסיפרתה לנו עליו הלם ....זו התגובה שלי מצילומי התחת שנשלחו שם בחיי !!!!!! ינשוף אל תכנס לשם שלא יקלקלו אותך! מי יכול לבדוק לי האם חל חוק התיישנות בנושא תביעות כלומר האם אחרי מספר שנים שאדם לא הגיש תביעה (מה הם השנים) ואם אכן יש התיישנות מתי ובאיזה מיקרים חוק זה לא יחול על אדם שלא תבע

smile2life

New member
אם אני לא טועה

ניתן להגיש תביעה עד חמש שנים מיום השחרור (או הפציעה). עומר או CATCH יודעים בוודאות - אבל אני כמעט סגור על חמש שנים מיום הפציעה.

ברק 188

New member
אורן מיוחד בשבילך-מתנדב מד"א

הכנס בדף הבית של תפוז אכשיו בפורומים על מתנדב במד"א מוכר לך סיפור כזה?

חחח ברק מוכר לי סיפור כזה...

כשזה קרה זה עבר בכל תחנות מד"א והאמת שכולנו צחקנו על זה. כי זה לא ממש מציאותי.לפעמים שמתנדבים נוסעים באמבולנס. ויש גופה אז הם בשוק טואלי.ויושבים כל הנסיעה ופשוט בוהים בגופה ומתחילילם לדמיין שהגופה חיה ומישהו מדבר איתם. עזוב זה רק יכול לשעשע אותי בתור איש מד"א וותיק. יאללה הגעתי הבייתה מעוד יום עבודה עף להתקלח מסריח מהבירה של אתמול בלילה.חחח... להשתמע...אורן...

ינשוף23

New member
אי אפשר לקלקל../images/Emo8.gif

אהלן רות חמודה. מה כבר יש לקלקל? אני לא מעשן,לא שותה,לא .... סתאם, עד כאן. ינשוף!

למעלה