אני יוצא לאליפות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bitonano

New member
אני יוצא לאליפות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סורי שפתחתי נושא חדש אבל אני בהיי.... אני לא מאמין מי עוד איתי ב-70 דרך אגב אני על המלך הבלתי מעורער פוציני אני מקום 10 ב-70 ועשיתי 2 דירוגים שלישי ורביעי.......

S H I L G I

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo29.gif

אני גם מתחרה 70 על לאדה. שיהיה בהצלחה!

מזל טוב!!!

אני מדורגת מקום 9 חיחיחיחיחי אני יוצאת בסוף על אזארו הבובי ולוקחים גם את מיסי כנראה היום קפצתי איתו מטר והוא הלך מצויין אין עליו הוא מלך! מתה עליו רכבתי היום על ג'ינג'ר היא כזאתי טובה בקפיצות אני חולה עליה היא הלכה היום כל כך יפה ועגול ואל הייתה עקשנית כמו פעם שעברה אולי היא מבינה אותי ואני אותה בסוף כל סוף! ואז קפצתי על קרמבו שהיה כבר מאוכף רכבתי עליו והוא כזה בון בון שלא נדבר על נוחיות קפצתי איתו קצת כי היה לו שיעור ולא רציתי לעייף אותו ואז עליתי על מיסי שיווו אני מתה עליה! היא הלכה מצויןן קצה "מדוייק" כמו שהמדריכים שלי אומרים ואני גם הייתי מדוייקת וחדה עם הקפיצה! אילן שמח יעל אמרה שהיא מתחילה להראות שיגעון ולפתח (סוף כל סוף ) שרירים!!! יסססססססס ואז איכפתי את אזארו הברשתי אותו שעה כמעט איזה בובי הוא ואטז רכבתי עליו 3וקפצנו כל מיני דברים מוזרים כמו חביות ועצים ועבדנו על קצב ולא לאבד אותו לפני הקפיצ שלא יברח לי הצידה או משהו ואז קפצתי מכשולים רגלים ועלינו עד למטר הוא הלך ממש טוב אז הפסקנו אני דיי שמחה אז זיהו

bitonano

New member
תודה!!

איזה כיף לכם בחווה אתם מתחרים 70 וקופצים 100 אנחנו לאא קופצים יותר מ80 שאנחנו מסוגלים ליותר וחוצמזה אתם קופצים המון אני פעם בחודש 3 בחודשיים. אני זוכר אותך את לקחת שני ואני שלישי באחד הדרוגים...

אני?!!?!?../images/Emo12.gif

יחכול להיות! אני זוכרת שהיה ילד אחד זאת הייתה בתחרות הראשונה שלי אז אני זוכרת את זה טוב שלקח מקום ראשון ואני מקום שני והוא היה על פוצ'יני הלבן הזה (נכון!?!?) והוא ניצח אותי בשניה וכמה מאיות ומה זה התעצבנתי! חיחיחיחיחי זה היה ביגור!

bitonano

New member
את טועה מותק

הוא לא לקח ראשון השנה עם אף אחד חוצמה התחרות הראשונה (לא דירוג לאליפות) בניר דוד ב60 במקצה של 4 אנשים...

TauraMan

New member
הטריפל שלי!!!!../images/Emo20.gif

די אני חולה על התמונה הזאת!! לכל מי שצריך רענון יש בתמונה שם טריפל כחול.... עליו דיזל סירב לי ואני נפלתי עם הראש בעמוד איבדתי הכרה וחטפתי זעזוע מוח.. רענון קצר

חיחיחיחיחיחיחי

נראה לי שהוא תכלת כזה...... אני מתה על התמונה הזאתי כי היא נורא מצחיקה הקסדה על העיניים כלי (ככה היא הייתה גם כל המסלול) וכל הזמן הייתי עם האף למעלה רק בישביל לראות משהו אזארו דפק פה סיבוב חד זאת התחרות הראשונה שלי ולקחתי בה מקום שני מתה עליו!(זארובל!)

דורוני!

איך היה לך היופם בבוקר את יוצאת!?! איך את מרגישה!? הכל סבבה אני כבר מכניסה את הפילם למצלמה יאללה זזתי לחווה להכין הכל ולרכב אנחנו לוקחים גם את מיסי ליתר ביטחון!........ אז יש לי להכין 2 סוסים ביייי

Shai Felton

New member
מה זאת אומרת ליתר ביטחון?../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

אתם לוקחים אותה אבל את לא מתחרה עליה??

TauraMan

New member
היה לי ממש טוב עליו, כזה נשמה!../images/Emo20.gif

ברור שאני יוצאת!! חחחחחחח הוא כזה חתיך!! ויש לי עכשיו חולצה של טאורה המלך! מתי אתם תהיו שם סתיו?

דורון אנחנו יוצאים

ב9 בערך נהיה שם ב10 משהו כזה....... יש לך חולצה טאורה?!?!? רכבתי היום היה ממש כיף!..... הגעתי למקסנה שאני רוצה להנות כמה שאפשר (הרי זאת תחרות כמה כבר אפשר להנות?!!?) ואני הולכת לעשות מסלול איטי וכיפי ולא כדי לנצח אני יודעת שאני לא מוכנה איתו ואני בחים לא יהיה כי אני לא רגילה אליו אבל שוב... הולכים בישביל הכיף אז סבבה! דרך אגב מישהו יודע איפה יש את רשימת הדירוג המעודכנת!?!? ההתאחדות הבטיחו (וכתבו בהזמנה!) שהרשימה תופיע באתר ובנתיים לא ראיתי אותה מישהו יודע משו!??! ווטאבר בהצלחה לכולםםםם

Shai Felton

New member
למה כל כך מוקדם?../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

אתם לא קצת הרבה תתייבשו שם?

TauraMan

New member
אנחנו נהיה שם בערך ב..../images/Emo20.gif

10 ורבע וחצי. אנחנו מעמיסים את הסוסים ברבע ל10 וזה חצי שעה נסיעה.. אבל צריך להיות באורווה ב8 בבוקר.....

גם אני צריכה להיות ב8 בחווה!

המדריך שלי מתקשר אלי ואני כזה מהה?!?! והוא אומר חשבתי לקחת אותך לבלות יום לפני התחרות לאן את רוצה לצאת?!?!?!?! לא סתאם... ואז הוא שאל מי מההורים שלי גורר מחר הוא קרוע **מתה עליו**

למעלה