אני יוצאת מדעתי

חן חן40

New member
אני יוצאת מדעתי

איזו תקופה קשה. אני מרגישה שאני מאבדת את שפיותי ומסייעת לאיבוד שפיותו של הבן שלי. נכון שזהו הפעם הראשונה השנה, לעומת הרבה פעמים בשנה הקודמת, אבל הוא הושעה מבית הספר. נכון שהילד הרע שהפעיל אצלו את מנגנון אי השליטה, האימפולסיביות האלימה והתרפצות הזעם, הוא רע ואכזרי, אבל הבן שלי שבר כסא, איים על המורה וברח מבית הספר. נכון שקשה לו, , נכון שאני רוצה שהוא יצליח נכון שכולם באמת מבינים ומנסים לעשות הכל למען אבל, אני כבר לא יודעת איך לעזור לו. איך לעזור לו להמנע מאיבוד השליטה ומתשלום המחיר הכל כך יקר. אני לא יודעת איך לא לאבד שליטה בעצמי אחרי ימים, שבועות, חודשים ושנים של התמודדות לא מועילה שבאירוע כזה נראית לא מועילה ואחר כך אני בוכה ומצטערת שלחצתי אותו ועליו. הייתי חייבת להוציא, ממש קשה לי בשבוע האחרון. תודה

קודם כל קבלי חיבוק../images/Emo201.gif

כותבת לך אמא שנמצאת בדיוק במצבך אני לא יודעת בן כמה בנך,שלי בן 11 וב 4 חודשים אחרונים חלה היתדרדרות חמורה בהיתנהגות שלו בביה"ס. הוא מקבל קונצרטה 36 והוא ילד מתוק ומקסים אבל משהו קרה ואנחנו לא מבינים מה הוא לא בדיוק יכול לשטף אותנו בכל מה שקורה לו ובחודש שעבר גם אותו השעו מבי"הס והיה יום שישי אחד שהוא הפריע בשיעור ראשון אז הורידו אותו ליד חדר המנהלת ופשוט שכחו אותו שם לכל היום. אני בעיקר רוצה לעודד אותך ותמיד אחרי נפילה יש עליה וגם לי יש את הימים שאני פשוט "שבורה" ואין לי כוחות יותר להיתמודד אבל החיוך שלו תמיד מחזיר לי את הכוחות . אם תרצי תשאירי לי הודעה ונוכל לדבר אם זה יעזור לך אגב ממש היום נפגשנו עם פסיכולוגית של ביה"ס.מקווה שלפחות העליתי חיוך על פניך.

חן חן40

New member
תודה../images/Emo140.gif

כן, אני מבינה אותך כמו שאת מבינה אותי. לפעמים אני מרגישה שאין לי כח יותר להתמודד ולפעמים זה מתחלף בהרגשת כאב ואשם כלפי הילד. התנודות האלה מטריפות גם הן בפני עצמן. מקוה שבאמת אחרי הנפילה הזו תבוא עליה ומחר הוא יחזור אחרת לבית הספר,אבל זהו שאני לא בטוחה. שיהיו לנו ימים קרובים שקטים.

../images/Emo24.gifלא יודעת איך ליעץ לך ../images/Emo24.gif

מצב של איבוד שליטה,חוסר אונים כל כך מבינה אותך. לא יודעת אם זה מנחם, אבל הבן שלי (בן13) הושעה מבית הספר מתחילת השנה,יותר ימים מאשר היה בבית הספר,והוא לא מטופל בשום כדור, סתם חוצפן חסר גבולות. אבל אולי בגלל שאצלך,יש סיבה, אולי כדאי לך פשוט להשלים עם המצב שלו, ולהשאיר אותו בבית? או מסגרת חינוכית אחרת? לא יודעת, חושבת בקול רם. מקווה לימים שקטים יותר אצלך

05 מיכל

New member
"סתם חוצפן חסר גבולות"?!

אני מקווה שזה סתם רגע של חולשה ותשישות אצלך. ואולי הבעיה היא דווקא שהוא לא מטופל?

מיכל ../images/Emo13.gif

כשאני אומרת שהוא סתם חוצפן וחסר גבולות, אני גם מתכוונת לזה. כן, אני חלשה ותשושה, אבל לא בגלל הלקות של הבת שלי. יש לי בן מקסים,שלצערי נקלע לסיטואציה שלא צריך להיות בה, והפך להיות חוצפן וחסר גבולות, אין כאן קשר להפרעה בקשב וריכוז זה משהו שהוא עובר עכשיו, וכולי תקווה שיעבור לו כמה שיותר מהר.

חן חן40

New member
היי ותודה

לא, זה לא ענייו המסגרת בה הוא נמצא אני חייבת לאמר לזכות בית הספר הזה, שהם יוצאים מגידרם כדי לעזור לו. הוא מקבל המון תמיכה ובפרגון מאז שאובחן. יש לילד שלי קסם מסויים, חן וחוכמה שמאוד קל ליפול שבי אחריו, עד שזה בא והוא "שורף המועדון". כאילו זה לא אותו ילד. וזה מפחיד. זה כואב. זה מרגיש חסר אונים ומתיש. אני מקוה שלבתך ולך יהיה קל יותר. ממליצה לך בחום לקרוא כל יום מה כותבים פה. אני למדתי המון מהורים שכותבים פה. למדתי הרבה מהמאמרים המצורפים בקישורים, זה חושב. שולחת לך חיבוק והרבה כח וסבלנווווווווווווווות. לילה טוב.

אוייש כל כך מוכר..

גם אצלי לאחרונה הוא מקלל, מתחצף, מדבר אליי בשפה "עבריינית" אין לי מושג מאין הוא שואב את כל זה, הוא בסה"כ בן 7 ואני כל כך מודאגת אייך הוא מדבר אליי, אני ובעלי אובדי עצות, כבר אין כוחות, יש ימים שפשוט רוצה להרים ידיים, רוצה לברוח, מקללת את היום שנולד..אבל אז מתפכחת ואומרת: זה מה אלוהים נתן ועם זה צריך להתמודד.. הו הו כמה קשה.. פאקינג עם הדמעות עכשיו..

חן חן40

New member
שמים יקרה

מאיפה זה בא להם? והכי נורא אלו הן רגשות האשם איפה אני טועה? מה אני עושה שגורם לו לדבר ולהתנהג כך? ואני יודעת שזה לא אני או לא רק אני, אבל מה אני כן יכולה לעשות כדי ללמד אותו להירגע, לווסת ולעצור בזמן. שולחת לך חיבוק ענק כי יודעת בדיוק על מה את מדברת. לילה טוב, ממני שהייתי חיית לילה ובשנה האחרונה מחכה לילה ללכת לישון.

למעלה