אני יודע

shabaz

New member
איזה מהם? יש רק

123498716238768913465087 ספרים בערך...(דוסים...לך תבין, בלע)

חלמן

New member
זה שדיברתם עליו

פעם.. שמסביר כל מיני דברים.. שרק מעל גיל 40 נשוי יכול לקבל כזה ספר! שמלמד לעשות אדם.. (נחשו מי אמר לי מאיפה אפשר להשיג את זה) 100 שקל מי שעולה על זה!

shabaz

New member
אני אני אני יודע...

זה הבנאדם הזה שאמר גם לי...שמשיגים את זה מבני ברק מדוס זקן ומושתן... אתה מדבר כמובן על ספר הזוהר...וזה לא יעזור לך איש. כי אני מניח שאתה לא יודע לקרוא ארמית...

Cheetah

New member
נראה לי שזה לא כתוב בארמית

עד כמה שאני יודע הגירסא המקורית נכתבה בספרדית אבל אני לא בטוח אבל למה שזה יהיה כתוב בארמית, זה ספר הרבה יותר מאוחר

BladeRaider

New member
עזוב את זה...

לא קלטת שזה לא עובד??? אם זה היה עובד המדינה שלנו הייתה נכבשת ע"י גלמי אדמה דם וכל הצורות והופכת למדינה פונדמנטליסטית מכיוון שזה לא קרה, ומכיוון שאם הם היו יכולים לעשות את זה הם כבר היו עושים את זה. זה לא עובד!

חלמן

New member
הדבר הכי פשוט בעולם..

לכו לסיפריה! ותבקשו תביאו לי בבקשה את ספר הקבלה הזוהר! ובוום תקבל אותו....... כולכם מפגרים.... זקן אחד בבני ברק חחחחחחח אתם יודעים מי אמר לי את זה? המורה שלי לאנגלית... אי אפשר לטבוע אותה או משהו? חחחחחחחחח

shabaz

New member
בלייד...אתה צודק טיפה

הגלמים באמת יכולים להשתלט...כי הם כל הזמן צוברים כח ואנרגיה...אבל לפני שהם מקבלים מספיק כח משמידים אותם.. (ככה קראתי) מובן?

BladeRaider

New member
אז אתה אומר

שבמאה שערים קיימת תחלופת גלמים מתמדת ולא משתמשים בהם לכלום ?? (כמו כיבוש ישראל והפיכתה למדינת דת)

shabaz

New member
אה?

בינתיים קיבלתי רק עדות אחת שזה קיים.. והוא אמר שהוא חיסל את האיש כי הוא התחזק יותר מדי... תחשוב שזה שיא המאגיה לעשות אדם... אז לא כולם יכולים לעשות את זה...ואני מניח שגם זה לוקח מלא אנרגיה וזמן...

RedUri

New member
טיפש

גם עם תשיג ספר כזה כנראה שבקושי תבין אותו!!!! וגם ככה לך אסור ללמוד ויש עוד מלא דברים להגיד על זה נב יא מטומטם אחד!!!! מה העלה לך את המילה דוסים כשאומרים קבלה!!! יש לך דעות קדומות טורבו. אשכרה בן אדם מימי הביניים.....

למעלה