אני יודע שאתם לא מאמינים לי שבנג'מין ניתאי הוא סוכן סי איי אי

חפרפרת שנשתלה בשנות ה80 בישמעאל כדי שבסוף הוא יהיה ראש ממשלה בראש הפירמידה ואז המשימה של ארצות הברית לשלוט בישמעאל תושלם.
אבל אם הייתי אומר לכם ב2020 שבקרוב החמאס יפלוש לתוך השטח הריבוני של מדינת ישמעאל וירצח ב 9 שעות למעלה מ1000 יהודים בשדרות אופקים וקיבוצי ומושבי העוטף ויחטפו למעלה מ200 יהודים גם אז לא הייתם מאמינים לי.

evglev1

Well-known member
מנהל
חפרפרת שנשתלה בשנות ה80 בישמעאל כדי שבסוף הוא יהיה ראש ממשלה בראש הפירמידה ואז המשימה של ארצות הברית לשלוט בישמעאל תושלם.
אבל אם הייתי אומר לכם ב2020 שבקרוב החמאס יפלוש לתוך השטח הריבוני של מדינת ישמעאל וירצח ב 9 שעות למעלה מ1000 יהודים בשדרות אופקים וקיבוצי ומושבי העוטף ויחטפו למעלה מ200 יהודים גם אז לא הייתם מאמינים לי.
ורבין ז"ל לא היה סוכן CIA? אהוד ברח לא היה סוכן CIA? שמעון פרס ז"ל לא היה סוכן של האיחוד האירופי? אריק שרון ז"ל לא היה סוכן CIA? אהוד אולמרט לא היה סוכן CIA? יש בכלל ראש מפלגה חוץ מבן גביר, סמוטריץ', החרדים והערבים שהוא לא סוכן CIA?

DANIAVNI

Well-known member
ורבין ז"ל לא היה סוכן CIA? אהוד ברח לא היה סוכן CIA? שמעון פרס ז"ל לא היה סוכן של האיחוד האירופי? אריק שרון ז"ל לא היה סוכן CIA? אהוד אולמרט לא היה סוכן CIA? יש בכלל ראש מפלגה חוץ מבן גביר, סמוטריץ', החרדים והערבים שהוא לא סוכן CIA?
בוא נלך אחרת
במקום לשאול מי כן שאל מי לא
מי לא סוכן סי איי איי או קג"ב?

לא. הם לא היו סוכני סי איי אי. הם היו בוגדים בלי שיגייסו אותם . הם היו שמאל. קיצוני אידאלסטים לשלום . נתניהו מעולם לא האמין בשלום אבל הוא היה ועודנו סוכן של הסי איי אי .הוא חושב שלשרת את אמריקה זה טוב לישמעאל .

evglev1

Well-known member
מנהל
לא. הם לא היו סוכני סי איי אי. הם היו בוגדים בלי שיגייסו אותם . הם היו שמאל. קיצוני אידאלסטים לשלום . נתניהו מעולם לא האמין בשלום אבל הוא היה ועודנו סוכן של הסי איי אי .הוא חושב שלשרת את אמריקה זה טוב לישמעאל .
אז שרון ז"ל היה סוס טרויאני בימין והיה למעשה שמאל מתחיל דרכו?

רבין חוסל על ידם זה כבר אומר לך הכל.

לגבי האחרים משתפים פעולה אבל הרבה פחות מחויבים ספציפית לארה"ב.

ה"חובה" האמיתית היא לסדר העולמי החדש:

לא לשנות את השיטה המוניטרית כמו שעיראק ולוב ניסו,

לא לספר שאפשר לרפא סרטן בקלות,

לא לאפשר אנרגיה לא מנפט וגז בצורה משמעותית,

לעודד חיסונים מרובים וכד'

Harrington

Well-known member
מנהל
אז בעצם אתה אומר שבגלל שאפשר לומר משהו שלא נשמע סביר אבל בדיעבד מתברר כנכון, זה מחייב שכל מה שאותו אדם אומר שלא נשמע סביר, בהכרח יהיה נכון.

שיטה מעניינת :). למי שלא מכיר, השיטה הזאת לקוחה (בין אם במתכוון ובין אם לאו) מספרי הפסיכולוגיה של שנות ה80' של המאה הקודמת. שם כבר הוצעה השיטה בה אפשר לצבור אמינות באירוע אחד ועל בסיסו לטעון לאמינות גורפת. ההצעה הוגשה למרגלים של אז, כאשר העולם השתנה ונדרשו שיטות חדשות בהן מרגלים יוכלו לצבור אמון מצד אלו שהם היו אמורים לפעול נגדם.

אם זה עבד אז או לא? כנראה שכן. אבל להציע את השיטה כיום שלא במסגרת המקצועית ההיא, סתם פתטי מעט, לא באמת רציני. אדם יכול להיות צודק היום ולטעות מחר. אין שום קשר מחייב בין הדברים.

אביב 2019

Well-known member
שכשהסיפור הזה נחשף בשנות ה90 על ניתאי=סליאבן=נתניהו,
היה קשה להאמין.ואני שואל-
ביבי צץ לו פתאום בשנות ה90.בין לילה נהיה ראש הליכוד
וניצח בקלילות וותיקים ממנו.ואז נהיה מייד רוה"מ בגיל 46.
עוד לפני שכיהן יום אחד שר או חבר-כנסת.זה מטורף !! ##
מי זה ביבי האמיתי?
רק סוכן אמריקאי? תוסיף גם סוכן קטארי ומי יודע מה עוד ??
נתניהו מסריח כולו משחיתות עצומה.

Harrington

Well-known member
מנהל
מי זה ביבי האמיתי?
השאלה...
אם בן אדם מרגיש צורך לנסות לשכנע אחרים 88 פעמים בחודש שגורם שלישי הוא סוכן, האם לא ניתן לראות בו עצמו סוכן שנשלח לשכנע אותנו שאותו אחד שמדברים עליו, הוא סוכן?

evglev1

Well-known member
מנהל
השאלה...
אם בן אדם מרגיש צורך לנסות לשכנע אחרים 88 פעמים בחודש שגורם שלישי הוא סוכן, האם לא ניתן לראות בו עצמו סוכן שנשלח לשכנע אותנו שאותו אחד שמדברים עליו, הוא סוכן?
העניין הוא שמאז שמיר ז"ל הלך הביתה ב-90% מהמקרים ישראל מעדיפה אינטרס אמריקאי על אינטרס ישראלי, לא משנה מי הוא ראש הממשלה. אפשר לפרש את זה כמו ששרון ז"ל טען שאנחנו בסך הכול קבצנים וקבצן צריך לחשוב קודם כל על נותן הנדבות ורק אחר כך על עצמו, אפשר לייחס זאת לכך שהשתעבדנו לנשק האמריקאי עד שאין לצה"ל נשק משלו למלחמות, ולכן אם האמריקאים לא מרוצים אין נשק למלחמה ואפשר ללכת על קונספירציות שהאמריקאים השתילו וקנו את כל הפוליטיקאים הבכירים.

Harrington

Well-known member
מנהל
ב-90% מהמקרים ישראל מעדיפה אינטרס אמריקאי על אינטרס ישראלי
עניין של פרשנות. לא כולם יראו זאת כך. עבור אלו שלא יסכימו עם הפרשנות הזאת, האקסיומה שאתה מציג לדיון אם רוה"מ סוכן אמריקאי, נופלת וממילא כל הטיעון נופל. אבל כלל לא על זה באתי לדון :cool:. אינך עונה על שאלתי למעלה שהתיימרת להגיב עליה.

evglev1

Well-known member
מנהל
מי זה ביבי האמיתי?
נתניהו היה 4 שנים ח"כ לפני שהפך לראש הממשלה וקודם היה שגריר באו"ם וסגן שר חוץ. הוא ממש לא היה ראש ממשלה בלי לכהן יום אחד בכנסת. ואת מי הוא ניצח? את דוד לוי שלא יודע אנגלית, את בני בגין שלא השקיע בקמפיין וחשב שרק היותו הבן של יגרום לו לנצח ואת משה קצב שלמרות הוותק שלו אף אחד לא הכיר אותו אז. וגם אחר כך הוא לא הצליח להשלים קדנציה וגם לו לזכות בקדנציה שנייה והיה 10 שנים מחוץ למשרד ראש הממשלה, כשב-2003 ראש הממשלה המכהן אריק שרון ז"ל אכל אותו בלי מלח פרימריז. שלא לדבר על כך שבבחירות השניות בהן התמודד הוריד את הליכוד לשפל של 19 מנדטים שלא היה מאז האיחוד גח"ל. אז אם היה מדובר בסוכן שהשקיעו בו הוא לא היה כושל כישלון מוחץ בשלוש מערכות בחירות ברצף.

SupermanZW

Well-known member
אני מאמין לך, בנוסף, נתניהו הוא אזרח אמריקאי. על פי החוק בישראל אסור לו להיות, אבל הוא מעולם לא ויתר על אזרחותו האמריקאית.

בדרכונו האמריקאי, שמו של נתניהו הוא John J. Sullivan.

למעלה