אני יודע מה יהיה הסוף...

SuperMango

New member
אני יודע מה יהיה הסוף...

נדמה י שאני יודע מה יהיה הסוף... המשימה של טומי ב-9.9 הייתה לאתר את דילן (איש עם חולצה כחולה), ולתת לו את הפתק אם הסיסמא ליירוט האסטרואיד. עכשיו, טומי יודע שהוא דילן. הוא לבש חולצה כחולה כשל בוק וחזר בזמן. עלמה אמרה שאסור בשום פנים ואופן שהוא יפגוש את עצמו בעבר (או בעתיד...). עכשיו, טומי מ-9.9 ימצא את טומי (דילן) בחולה כחולה, טומי (דילן) יסתובב אליו ויראה את עצמו!!! זה יהיה המתח!

../images/Emo58.gif ענקי לסיום העונה.

אוקי, חזרתי מהאירוע הסיום: פרקים 49~50: טומי חוזר ל9.9 פוגש את עצמו, וכאשר טומי נותן לדילן את הפתק הירוק עם הקוד, טומי נעלם ,דילן נשאר [זה עם החולצה הכחולה]. בקיצור, החברה מפליגים, ג'ני וצ'יף האמיתי נפגשים, מיקי מצטרף על החברה ביאכטה. העולם ניצל! דילן וליבי התנשקו ונהיו חברים, דילן נותן לליבי ולחברה את הספר והם רואים שהעולם ניצל, ורואים את דילן משגר את הטיל...ואח"כ רואים שדילן נעלם. זה נגמר ב:ליבי זורק את הספר לים, ובוכה על דילן-טומי. המפרק נגמר כשהטלפון הציבורי מצלצל וכביול זה יכול טומי-דילן. ואז...........המשך יבוא!!

זה אמיתי...הייתי באירוע סיום../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif

שחכתי שהחבורה באה לעזור לטומי, אבל הבעיה, שאם הם חוזרים לשנת 9.9.09 אין דרך חזרה להאי. או שהם עוזרים לטומי להציל את העולם, או שהם מתים עם העולם. אבל כמובן שזה בקצרה!

Lord Farquaad

New member
ואוו!

בטח כולם התאכזבו! זה הסוף? צלצול של טלפון? אני יכול לכתוב משהו יותר מותח!

ny22

New member
מנהל
אני ממליץ לך לראות קודם....

לפני שאתה אומר שזה מאכזב. האמת, זה מה שאני אל אובה בספוילרים, אם היית רואה את זה היית רואה כמה זה מותח ולא כמו שזה נשמע בכמה שורות.

למעלה