אני יודעת

a Warming Sign

New member
אני ראיתי!../images/Emo3.gif

כי זה לקוח מnobody someday
,הקטע הזה שהוא אומר תמיד עושה לי צמרמורת וחיוך ענק, הוא פשוט מדהים,כמה שאכפת לו מהקהל:)

Berliner star

New member
חחחחח

אז למה לא הבאת לנו? הא?! הא?! חחחחח
גם לי זה עושה את ההרגשה הזאת... פשוט מרוח לי חיוך ענק על הפנים שלא רוצה לרדת! פשוט מלך הבן אדם הזה.. אין עליו..
הערכה שלי גדלה אליו מיום ליום. כל הכבוד לו!!!!!!!

1Shir

New member
OMG מה זה?!

מי דחף אותו שם?! וכן הוא באמת נשמה איך שהוא הגיב

a Warming Sign

New member
איזה מופרע אחד

שטען שזה לא באמת רובי וויליאמס.
גו פיגר. בכל מקרה,לא קרה לו הרבה,כמו שהוא אומר: מזל שיש לי ראשים רכים לנחות עליהם
, רק מכה בברך..ואחכ בהמשך יש קטע שהוא מספר כמה שהוא מפחד מכאלה דברים, ו...בכלל,נמצא בפחדים. זה קטע מאוד עצוב.

1Shir

New member
אלוהים אדירים

מה קרה עם הבחור ההוא? איך הוא הצליח בכלל להסתנן לבמה? פסיכי. מטורף. הקהל לא נפגע? כי אמרת שהוא נחת עליהם.. כולם יצאו בסדר? ותכל'ס זה באמת מפחיד. מסכן. זה מחיר הפרסום, אתה הופך להיות קצת (או הרבה) פרנואיד.. מצד שני מקבלים גם הרבה אהבה.

a Warming Sign

New member
לא ברור איך הוא הגיע לבמה

הוא פשוט הצליח לעבור את הבטחה איכשהו.. הוא נחת על המאבטחים שעומדים לצידי הבמה. כן,אבל אפשר להגיד שהנטייה להיות פרנואיד היא מובנת כי בכל זאת הוא במצב שלא כל אחד נמצא בו,ותמיד יש אנשים שירצו לפגוע בו בגלל הפרסום. אבל כן,זה המחיר.

1Shir

New member
אה מזל שהוא נחת על המאבטחים../images/Emo6.gif באמת

וואי זה בן 100 שנה

אם עדיין לא ראית את Nobody Someday אני מציעה לראות ויפה שעה אחת קודם. מדובר ב-DVD (שהוא דוקומנטרי יש לציין) הטוב ביותר לטעמי שרובי הוציא. ואם יש לך סבלנות, מומלץ ביותר לקרוא גם את הספר שמלווה את ה-DVD.

Berliner star

New member
האמת

שאני מנסה כבר המון המו ןזמן למצוא ולקנות את הדיוידי אבל.. אני לא מוצאת.. ולהזמין מהאמזון לפה זה עולה המון כסף...=\\

כמה הם רוצים על המשלוח לישראל?

אם את רוצה את יכולה להזמין אלי הביתה ואני אשלח לך. זה לא אמור להיות יקר.

Berliner star

New member
ממממ אני לא

בדיוק זוכרת מה המחיר מחוץ לאנגליה.. אבל אני זוכרת שזה היה ממש יקר.. בגלל זה ביקשתי מידיד שלי שישיג לי את הזה וישלח לי אבל הוא אמר שהוא לא מצא באף חנות דיסקים בלונדון (הוא אמר שהוא הלך לחנות דיסקים ענקית בלונדון והוא לא מצא..) אני ממש אשמח אם תוכלי לעשות את זה.. אני גם זוכרת שזה בחינם בתוך איזור מסויים... או אנגליה או לונדון או.. לא זוכרת... חחחחח אני אברר ואודיע לך מה בסוף... תודה רבה רבה רבה! =]]

הסתכלתי עכשיו באמזון

אפשר לקנות משומש במצב מעולה ב-2-3 פאונד. עם המשלוח זה יעלה 5-6 פאונד בתוך בריטניה ועוד 2-3 פאונד לישראל בערך. יש להם גם חדשים ב-6 פאונד שזה ממש זול. תגידי לי מה את רוצה לעשות ואני אשתדל לעזור.

אוקיי, האופציה הכי זולה

תעלה 8 פאונד כולל המשלוח בתוך בריטניה. ואח"כ בדואר לישראל, עוד 3-4 פאונד בערך, אני לא זוכרת בדיוק כמה.

למעלה