אני יודעת

אני יודעת

שכבר דיברו על זה פה מספיק אבל אני לא מוצאת את זה כאן אז אני אשאל שוב =] מתי יוצא האלבום ומתי יוצא הסינגל Lovelight (ככה כותבים?) תודה =]]

a Warming Sign

New member
האלבום ב23 לאוקטובר כרגע,

lovelight לא יודעת..או שאני לא זוכרת
אבל בכל אופן עד אוקטובר יש חודש אז זה בטח יהיה בקרוב:) ושאלת אותי למטה[חוסכת בתגובות
] לגבי סיבוב ההופעות.. אז לדעתי זה יהיה הסיבוב האחרון אבל לא ההופעות האחרונות
, זה הניסוח הכי מתאים.

עפטוב

New member
היי לכולם!

אמממ אני מקוה שלא פיספסתי את זה ושכבר דיווחתם על זה אם כן ירדן או ענט תמחקו את ההודעה - תודה! נייג'ל מרטין סמית' (האפ אפ אפס!) שהיה המנהל של טייק דאט החליט לתבוע את רובי וחברת התקליטים שלו על שיר ספציפי מתוך האלבום החדש בשם the 90's בו רובי מדבר על נייג'ל ועל היחס שלו לרובי בזמן טייק דאט. רובי החליט לא לוותר וללכת למשפט שזה סיכון גדול עבורו כי אם המשפט יימשך מעבר לתאריך היציאה של האלבום יאלצו לעכב את הוצאת האלבום. המקור הוא ה"סאן" הבריטי ואני עכשיו לא מוצאת את הקישור - מבטיחה לשים בהמשך.

a Warming Sign

New member
עוד לא דיווחתי,אז תודה!../images/Emo9.gif

כן קראתי על זה מתישהו אבל לא ידעתי איך זה התקדם.. אני שמחה שהוא החליט לא ללכת! נייג'ל הזה בטח רוצה להרוויח עוד כסף
, אבל על חשבון רובי - היה מת
הבנתי שזאת לא סתם תביעה,כי הדרישה שלהם היא להסיר את השיר מהאלבום! ומכיוון שכנראה כבר התחילו להדפיס את האלבום זאת בעיה,וזה עוד גורם שיכול לעקב את היציאה.. שיהיה בהצלחה,ושהכל יסתדר כמו שצריך

תודה =]

ראיתי עכשיו באתר הרישמי משהו על הסינגל הזה.. לא המשכתי לקרוא אבל כניראה הוא באמת ייצא בקרוב =] ממש חבל אם זה יהייה הסיבוב האחרון.. על זה הוא יודיע בעוד 18 חודשים? אם זה יהייה הסיבוב האחרון?

למעלה